Krém na ruky EOS

17:43

Keď sa to tak vezme, nepatrím k najskalnejším fanúšikom balzamov EOS. Áno, sú pekné, majú milión príchutí, milujú ich celebrity, kto má EOS, je cool. Ale hydratácia je nič moc. Mám síce tri, ale nič to nemení na tom, že som mala už aj lepšie balzamy, ktoré sú lacnejšie a podstatne kvalitnejšie, hoci sa s nimi celebrity nefotia. Mňa zlákali príchute, ale povedala som si, že po treťom mám už dosť a radšej sa zameriam na nejaké iné (mimochodom, tie iné už mám, samozrejme, nakúpené). Napriek všetkému ma ale veľmi lákal krém na ruky tejto značky - v zaujímavom obale sa mohlo ukrývať niečo úžasné... ale aj hrozné.





O EOS Hand Lotion starostlivosti o ruky si môžete prečítať:

    "Krém na ruce EOS Hand Lotion dodává pokožce jemnost a hebkost. Přírodní krém na ruce se ihned vstřebává a nezanechává na pokožce mastný film. Bohaté složení s bambuckým máslem a vitamíny pokožku dokonale vyživuje a hydratuje. V pokožce udržuje optimální hydrataci a zabraňuje vysušování a ztrátě vlhkosti. Po použití bude pokožka jemná, sametová a hebká na dotek. Originální tvar krému na ruce EOS Hand Lotion skvěle padne do ruky a vejde se do každé kabelky a tašky. Hýčkejte své ruce intenzivní péčí EOS Hand Lotion. Pokožka rukou bude vyživená, zdravá a zářivá.
Složení: vitamín E a C, bambucké máslo, ovesný extrakt, antioxidanty.
Vlastnosti: vyživuje a zjemňuje pokožku, zabraňuje vysušování, originální tvar.
Použití: Aplikujte na suchou a čistou pokožku rukou."
Uznávam, že vybrať si niečo podľa obalu asi nie je najchvályhodnejšie, ale práve ten mi neskutočne udrel do očí. Je taký iný, že som ho proste musela skúsiť. Plastový obal je ako taký lietajúci tanier :) Rozhodovala som sa medzi ružovým Berry Blossom a tyrkysovým (modro zeleným?) Fresh Flowers. Nakoniec vyhrala vôňa kvetín a ja som sa nevedela dočkať toho, kedy mi príde domov. A či bude lepší ako balzam na pery, ku ktorému zrovna najvrúcnejšie city neprechovávam. Má 44 ml, nie je veľký a vďaka ploskému tvaru sa veľmi dobre vojde aj do menších kabeliek. Pár razy som ho mala so sebou vonku, ale potom som sa rozhodla, že ho budem obdivovať len doma na poličke. Obal je tvrdší, ale krém sa z neho vytláča dobre a keď ho bude už len máličko, rozstrihnem. To, čo ma na ňom očarilo, je jeho vôňa. Keď som ho ovoniavala v tube, nemala som pocit, že by som niečo cítila. Normálne ma zaplavilo sklamanie, že moje svieže kvety nie sú až také svieže. O to milšie bolo prvé použitie. Krém totiž vonia nádherne! Ako slnkom zaliata rozkvitnutá lúka, nežne, jemne a neskutočne uveriteľne. Je hutný a hustý, ale dobre sa vsiakne do pokožky a nezanechá ju mastnú ani lepkavú. Je hodvábne jemná, dobre hydratovaná, krásne vonia a pekne vyzerá. Keď krém porovnám s balzamom, je miliónkrát lepší. Ako som už spomenula, balzam nepatrí k mojim srdcovkám, ale krém jednoznačne áno. Pokojne by som si vzala aj Berry Blossom, naozaj som s ním veľmi spokojná.
Plusy:
  • Nezvyčajný obal
  • malý, šikovný aj do kabelky
  • krásna kvetinová vôňa
  • hustý, ale nemastný
  • hydratuje, zjemňuje, krásne  prevonia
Mínusy:
  • nenašla som
Krém stojí 4,63 € a kúpite ho na http://www.parfemy-elnino.sk.
Máte radi EOS? :)


You Might Also Like

22 Vaše komentáre

  1. Ja mam doma dva balzamy (pomegranate raspberry a summer fruit).. Nie je to bomba ale zase stačí na bežné použitie fajn zjemní pery, ma milý obal a baví ma :).. Celkom by som vyskúšala aj krém na ruky :) aké balzamy máš ty? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám Sweet Mint, Blueberry Acai a Honeysuckle Honeydew :) Čo sa vlastností týka,je to priemerný balzam, ale príchute má super :)

      Odstrániť
  2. Mě ani balzám ani krém na ruce neláká, nicméně moji dceru a neteř ano :-) Proto je mám koupené a schované pod stromeček.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od EOS mě lákají spíše ty balzámy než krémy na ruce a jiné produkty. Ale musím říct, že balení je strašně krásné! :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já jsem zatím měla od EOS jen balzám na rty, krém na ruce jsem nezkoušela, ale už jsem se na něj v DM dívala.

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V DM mi prídu drahé... ale keby je na ne akcia, krém by som si kúpila :)

      Odstrániť
  5. Ja mám doma mentolový EOS balzam a v lete to bol super pomocník, najmä ten jeho chladivý účinok bol veľmi príjemný. Krém vyzerá lákavo :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, mentolový príjemne chladí, to mám vyskúšané :)

      Odstrániť
  6. Taky mi balzámy k srdci moc nepřirostly, ale tento krém je super. Taky jsem ho měla, krásně voní a skvěle hydratuje. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vonia ako záhrada :) Už len preto by som ho chcela zasa :)

      Odstrániť
  7. Balzámy eos mě nakonec nenadchly, jak říkáš, existují kvalitnější a levnější balzámy. Ale krém na ruce jsem si oblíbila hodně. Mám růžový, nevím ani, co to je za variantu. Voní krásně a hlavně není mastný, takže mi vyhovuje. :)
    blog Měj se ráda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, sú ľahké, nemastné a predsa dobre hydratujú. Ten ružový by som brala :)

      Odstrániť
  8. Mala som tento krém a tiež som s ním bola veľmi spokojná. Ruky vyživil, rýchlo sa vstrebal, všetko bolo ako má byť.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tak tento krém ani balzám EOS jsem zatím neměla, ale vždycky nad nimi stojím v DM :D
    Budu moc ráda, když se mrkneš ke mě na blog
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Mám tento krém, ale rúžový :) je úžasný, nie je mastný, hneď sa vstrebe, jeho obal je taký praktický - do ruky, a čo je hlavné - nádherne voní ♥

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe