Voňavosti v kúpeľni

16:38

Yves Rocher už roky patrí k značkám, ktoré majú v mojej kúpeneľni početnejšie zastúpenie. Začalo sa to počas mojich štúdií v Nitre, kde bol obchodík.U nás v Piešťanoch nebol, preto som bola chvíľku aj kozmetickou poradkyňou a keď sa predajňa objavila v Piešťanoch, konečne to bolo len na skok. No a teraz, keď je už aj eshop, je nakupovanie naozaj radosťou :) Dnes vám ukážem moje najnovšie prírastky, ktoré očarujú nielen účinkami,  ale aj dokonalou vôňou.
















O čistiacom géle si môžete prečítať:

      "Chcete zbaviť vaše póry nečistôt? Čistiaci gél z radu Sebo Végétal je ideálny pre zmiešanú až mastnú pleť. Kozmetika Sebo Végétal bola vyvinutá pre špeciálne potreby mastnej pleti so sklonom k nedokonalostiam. Rad obsahuje účinnú látku zo šišiaka bajkalského, ktorý pleť prekrvuje a zároveň čistí.
Účinky: dokonale čistí pleť,  zbavuje pleť nedokonalostí a nečistôt, zabraňuje nadmernej tvorbe kožného mazu
Použitie:  Aplikujte ráno a večer na vlhkú tvár. Jemne masírujte a vyhnite sa pritom okoliu očí"

O pleťovom géle ste si u mňa mohli prečítať asi dva roky dozadu, keď sa objavil ako novinka. Dnes sa môžeme tešiť z jeho veľkého balenia, ktoré má 390 ml a vynikajúcu pumpičku na dávkovanie, ktorá uľahčuje použitie. Priesvitný obal je pekný a vidno, koľko gélu ešte ostáva. To úžasné na ňom je vôňa. Je nádherná! Ani ju neviem popísať, je sladká, svieža a mne neskutočne pripomína kivi. Cítiť ju je aj pri umývaní, vznáša sa okolo mňa a vždy mi zlepší náladu. Konzistencia je redšia, gélová. Na jedno použitie ho stačí trocha, dobre pení. Niektoré produkty na problematickú pleť ju dosť vysušujú a po ich použití je nepríjemne napnutá a citlivá, kým ju nenakrémujem. Tu som žiadny podobný problém nemala, pleť nie je vysušovaná a niekedy si ju ani hneď nenatriem, až keď idem v noci spať. Gél šetrne čistí pokožku, jemne, bez podráždenia, môže sa použiť aj n aodličovanie, odstráni aj make up. S čiernymi bodkami si neporadí, ale to väčšina gélov nedokáže, mne pomáha len peeling alebo len pleťová maska.
Vybrať si môžete z dvoch balení:
  • 125 ml tuba stojí 6,50 eur
  • 390 ml balenie s pumpičkou stojí 8,20 eur (oplatí sa tak jednoznačne viac)
Gély kúpite buď v kamennej predajni alebo  v eshope http://yves-rocher.sk.
O sprchovom géle pomarančový kvet a mandľa si môžete prečítať:
     
      "Zamatový dotyk mandle sa spája so sviežimi, ľahko ovocnými tónmi kvetu pomarančovníka, ktorý je známy pre svoje utišujúce účinky. Delikátne spojenie dvoch rastlinných ingrediencií zahalí pokožku do jemne sladkastých odtieňov.
Flakón 200ml"
Sprchové gély od Yves Rocher sú zárukou kvality a potešenia zo sprchovania. Mala som ich už veľa, o niektorých ste si prečítali, iné ostali v tajnosti. Dnes vám popíšem skutočnú delikatesu. Sprchový gél má 200 ml a je v peknom plastovom obale. Priesvitnú tubu zdobí etiketa s mandľami a kvetmi a pôsobí to veľmi jemne. Gél je redší a dobre pení. Použitie je explóziou vôní. Najskôr vás očaria kvetinové tóny pomarančového kvetu, trochu kyslejšie a naozaj jemne pomarančové. Keď tento kvetinový opar vyprší, ucítite mandle v celej ich nádhere. Pokožka ostane jemná, čistá, hodvábna a mandľovo voňavá. Navyše, ani cena nie  je až taká zlá. Za 200 ml zaplatíte 2,49 eur a vybrať si môžete z vôní ako mango&koriander, malina&mäta, vanilka, kokos, levanduľa&černica.


Aká vôňa si vás naposledy získala? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. super článok, Yves Rocher som si tiež v poslednej dobe veľmi obľúbila ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento výrobek jsem nezkoušela. Zaujala mě v poslední době micelární voda, tak nad ní uvažuju :)

    Pěkný den!

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe