My-sys levanduľovo pokračuje

18:38

Nikoho asi neprekvapí, že budem zasa raz písať o levanduľove :) Lebo do mojej zbierky pristálo ďalšie mydielko. V decembri, keď som oslavovala aj meniny, aj Vianoce boli, mi kolegynka priniesla balíček, aby mi urobila radosť. Keďže pozná moju vášeň pre prírodnú kozmetiku, v balíčku som si našla aj levanduľové mydielko my – sys. Mám pocit, že aj keby som dostala sté levanduľové mydlo, moja radosť z neho bude stále rovnako veľká.







O levanduľovom mydle si  môžete prečítať:

         "Mydlo vhodné do sprchy aj na tvár má krémovú  penu s jemnými bublinkami.V mydle sa nachádza vyššia dávke bambuckého masla aby regenerovala a ošetrovala pokožku. Hydratačné účinky zabezpečuje kakaové maslo a mandľový olej, ktoré sú pridávané v poslednej fáze miešania a ostávajú v mydle aby jemne ošetrovali pokožku celého tela.
-levanduľový a palmoružový olej navodzuje rovnováhu na tele a na duchu
Kresby na mydlách sú originál a dávajú mydlu dušu. Nenájdu sa úplne rovnaké 2ks.
Ingredients: Olea Europaea(Olive)Fruit Oil, Aqua, Cocos Nucifera(Coconut)Oil, Butyrospermum Parkii(Shea)Butter, Sodium Hydroxide, Theobroma Cacao(Cocoa)Oil, Prumus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond)Oil, Lavandula Angustifolia, Cymbopogon Martini Oil, Lavandula Angustifolia, Flower, linalol*, limonene*, geraniol*, CI12490, CI74160
hmotnosť:100g /odpar podľa doby zrenia  max.-10%/

V ponuke je niekoľko mydielok: uhlie a marocká láva (už je moje), nimba s medovkou (raz bude moje), bambucké mydlo, nechtík a harmanček, soľné mydlo, levanduľa a kokosové mlieko, soľné mydlo s rakytníkom, trio soľných mydielok, ružové mydlo, kávové, žihľavové, škoricovo pomarančové. Pestrý výber v pekných farebných obaloch ma zaujal. Krásne nie sú len obaly, ale aj ich obsah. Mydlá sú zdobené, farebné, moje je s kúskom levanduľových sušených kvetov. Krásne na pohľad, príjemné na dotyk. Jeho omamná a očasrujúca vôňa naplní kúpeľňu a na okamih človek zabúda na to zlé, čo sa okolo neho deje. Mydlo vytvára krémovú penu a je vhodné na ruky, telo i tvár:
  • na tvár sa odporúča ako problémovej, tak starnúcej pokožke. Levanduľa má proitizápalové účinky a zabraňuje aj starnutiu. Mydlo obsahuje aj mandľový olej a kakaové a bambucké maslo, takže mydlo pokožku nevysušuje, hydratuje ju a zabraňuje vysušovaniu. Pokožka tak ostáva čistá, predchádza sa vzniku nových nedokonalostí, je jemná, hydratovaná a svieža.
  • Mydlo na umývadle je pre mňa spomienka na detstvo a siaham po ňom rada, lebo ruky pekne prevonia a umyje. Mám ho rada aj ako sprchový gél
  • nevysušuje, nie je agresívne a stále krásne vonia
Ak chcete, aby Vám mydlá dlhšie vydržali a nerozpadávali sa, po každom použití ho nechajte dôkladne vysušiť a odložte do mydlovničky. Alebo do sieťky, aj to je dobrý spôsob na odkladanie mydla. Príjemná levanduľová vôňa je zároveň antidepresívom a prevonia deň.

Plusy:
  • Pekný obal
  • Ešte krajšie mydlo
  • Krásna vôňa
  • Šikovné do ruky
  • Vhodné  na celé telo
  • pokožku čistí, zjemňuje, osviežuje, zanecháva príjemnú na dotyk, zabraňuje starnutiu

Mínusy:
  • Nenašla som

Mydlo kúpite za 3,70 eur v eshope www.my-syskozmetika.sk.

Ktoré mydlo z tejto ponuky sa vám zapáčilo?

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Takéto mydielka mám veľmi rada. Vyzerajú rozkošne a momentálne ich používam radšej než sprchové gély :)

    * What makes me happy? *

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe