Malý, milý a pekný

18:08

Pri prechádzaní stránok s prírodnou kozmetikou často narazím na nejaké milé malé balenia, ktoré sa mi zapáčia či už obalom, alebo popisom, ktorý ma priláka. Názor si už urobím  sama :) Lebo veď viete, nie je všetko zlato, čo sa blyští. Ešte radšej mám milé malé veci v kovových obaloch. Priťahujú ma ako magnet. Neviem si to vysvetliť. Nevadí. Preto skončil v nákupnom košíku malý kovový fešák od Stibia.









O hroznovom balzame na pery si môžete prečítať:

      „Balzam na pery hrozno – Tempting sensation
Báječne zvláčňujúci balzam na pery s vôňou tmavého hrozna. Kúzelná zmes účinných látok bude Vaše pery rozmaznávať počas celého dňa a Vy budete mať o dôvod viac na úsmev, ktorý bude navyše voňať ako tmavé hrozno. Mňam.
Všetko, čo Vaše pery hydratuje, ozdraví a skrášli, nájdete v týchto balzamoch. Balzamy na pery sú špeciálne prispôsobené k ochrane citlivej pokožky pier. Poskytujú hĺbkovú prirodzenú ochranu. Šikovné, ľahko uzatvárateľné balenie k Vám prichádza v hmotnosti 14g. Vhodné na každodenné použitie v letných aj zimných mesiacoch.
Ingrediencie (zloženie):
Hlavné zložky: sójový olej, včelí vosk
Prírodné ingrediencie (zložky): petrolatum, GLYCINE, Soja Oil, Ceraalba
Bezpečná syntetika: Parfum
Výrobok nie je testovaný na zvieratách. Suroviny pochádzajú len od dodávateľov, ktorí tiež netestujú na zvieratách.
Krajina pôvodu: Česká republika“

Balzamy na pery v tégliku ma sprevádzali celú zimu, i obdobie chrípky, kedy ma bolel nos a potierala som si ho balzamami s obsahom bambuckého a kakaového masla, lebo urýchlili hojenie a regeneráciu boľavej a suchej pokožky. V čase, kedy na mňa poľuje opar v priemere raz za tri týždne, sú vítanou pomocou, aby som sa vyhla praskaniu ranky a vzniku jazvičky, ak je opar aj nad alebo pod perou. Od značky Stibio som mala mydlá, ktoré som si veľmi obľúbila. Boli pekné, voňavé, jemné k pokožke. Skúsiť balzam som chcela aj preto, lebo doposiaľ som mala len mydlá a bola som zvedavá. Má 14 ml s je v malom kovovom obale s peknou fialovou etiketou. Svojou veľkosťou očaruje a už sa mi zopár razy stalo, že som ho hľadala, lebo sa niekam zakotúľal :) Alebo zapadol. Obal ho dobre chráni aj pred prípadným pádom. Vonia ako hrozno, sladko a príjemne, nie príliš rušivo. Chuť je celkom príjemná, aj keď po chvíli zanecháva v ústach trošku pachuť. Nie je nepríjemná, ale trochu jej tam je. Pomerne rýchlo mizne a keď som balzam požičala mamine, nesťažovala sa na nič. Naopak, veľmi si ho pochvaľovala, rovnako ako si ho pochvaľujem aj ja. Je tuhý, ale dobre sa rozotiera, lebo pri kontakte s pokožkou sa topí. Pery nefarbí, ale hydratuje, zjemňuje a zabraňuje vysušovaniu. Chráni ich pred vplyvmi studeného a veterného počasia, nevysušujú sa a nevznikajú ani šupinky či boľavé červené miesta okolo pier. Balzam považujem za ten z lepších (potom poznám ešte priemerné a horšie) a časom by som si chcela kúpiť aj ten levanduľový.

Plusy:

  • Pekný obal
  • Príjemná vôňa
  • Hustý, topí sa pri kontakte s pokožkou
  • Hydratuje, zjemňuje, hojí, chráni pred vysušovaním
  • Šikovný aj na nechtovú kožičku

Mínusy:

  • Môže vytvoriť pachuť v ústach

Balzam som kúpila v eshope Stibio, kde stojí 5,90 eur.


Máte od Stibia svojho obľúbenca? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. tiež sa mi veľmi páčia tieto malé kovové nádobky ♥ balzam vyzerá super, vôňu hrozna mám veľmi rada ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe