Ako som vymenila môj očný krém

16:46

Keď mi dochádzal môj najobľúbenejší očný krém s kofeínom od Dulcie, stála som pred ťažkou voľbou - kúpiť si ho zasa, lebo je jedinečný, alebo skúsiť niečo nové a potešiť tak dušu kozmetického maniaka. Nakoniec voľba padla na niečo nové s tým, že v najbližej Dulcia objednávke bude práve môj nočný. Rozhodla som sa skúsiť očný krém Skin Blossom. Značku poznám celkom dobre, mala som od nej pleťovú kozmetiku, ktorá si ma získala nežnou vôňou a účinnou starostlivosťou o moju problematickú pleť. 







O obnovujúcom očnom kréme si môžete prečítať:


       "Oživuje a obnovuje jemnou pokožku očního okolí díky antioxidačním účinkům kombinace zeleného čaje, heřmánku a pohankového extraktu. Anti-aging efekt. Zamilujete si ho nejen pro jeho roztomilé balení a jemnou vůni, ale také proto, že funguje na jemné vrásky a tmavé kruhy pod očima. 85 % složek je organického původu.
AQUA (WATER) - CETEARYL ALCOHOL - GLYCERIN** - CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE - GLYCERYL STEARATE - CETEARYL GLUCOSIDE - BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER* - PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (ALMOND) OIL* - POLYGONUM FAGOPYRUM (BUCKWHEAT) SEED EXTRACT - BENZYL ALCOHOL - ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) LEAF JUICE POWDER* - TOCOPHEROL - SODIUM BENZOATE - XANTHAN GUM - DEHYDROACETIC ACID - CAMELLIA SINENSIS (GREEN TEA) LEAF EXTRACT* - EUPHRASIA OFFICINALIS (EYEBRIGHT) EXTRACT* - POTASSIUM SORBATE - CITRIC ACID* Certifikované jako organicky vypěstované ** Organicky získané"



Keďže doteraz s očnými krémikmi nemám až také skúsenosti, stále je to pre mňa menšie neznámo. Používam ich už pravidelne, lebo drobné vrásky a opuchy s kruhmi sú tak trochu strašiakom. Krém bol prekvapením od samého začiatku. Má 15 ml a je v typickom zelenom obale. Je menší a vyšší  s pumpičkou na dávkovanie. Drobček je šikovný, ľahko sa odloží aj do malých priestoroch (a v mojej kozmetickej poličke sú už ozaj len malé priestory) a pumpička ho robí výnimočným, lebo použitie je naozaj podstatne jednoduchšie a rýchlejšie. Čo ma zaujalo je, že mi vôbec nevonia. Teda, nie že nevonia mne, ale že je bez vône :) Asi je tak jemná, že nie je nič cítiť, takže po kofeínovom kréme je to značná zmena. Očné okolie mám citlivejšie, nie každý krém som tam zniesla, ale tento ani necítim. Od okamihu, ako ho nanesiem, mám pocit, že som nič nepoužila. To je len pocit - krém totiž odvedie kusisko skvelej roboty. Má vynikajúcu krémovú konzistenciu. Hustý biely krém mi celkom pripomína náplň do koláča. Je hustý, ale nie mastný - rýchlo sa vsiakne do pokožky bez lepkavého a mastného filmu. Po krátkej chvíli po ňom niet ani stopy, preto ho pokojne možno používať aj cez deň pod make up. Očné krémy používam najmä večer, ráno moc nestíham, ale zatiaľ mi to úplne postačuje. Krém veľmi hydratuje jemné očné okolie, zabraňuje predčasnému starnutiu (má antioxidačné účinky) a zmierňuje opuchy, s kruhmi si príliš neporasd. Krém môžem len odporúčať - je vynikajúci, prírodný a certifikovaný. Radosť používať!

Plusy:
  • milý, malý, zelený s pumpičkou
  • bez vône
  • vhodný aj pre citlivé oči
  • hustejší, nemastný
  • rýchlo sa vsiakne
  • bezfarebný, vhodný na deň i noc
  • hydratuje pokožku, zabraňuje starnutiu, zmierni opuchy aj kruhy pod očami
Mínusy:
  • nenašla som
Krém som kúpila za 8,59 v eshope Krásna každý den.

Aký očný krém používate? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Ja som tiež vymenila očný krém za úplne inú značku aj účinok. Tak som zvedavá či budeme kamaráti :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vždy je tu riziko, že to nesadne, ale my ženy rady riskujeme :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe