Dvojitá dávka kyseliny hyalurónovej

16:38

O tom, že kyselina hyalurónová je zdraviu prospešná, sme si ukázali vo viacerých článkoch. Asi najviac vo mne zarezonovala tá číra určená na vnútorné použitie. Veľmi pomáha nielen na moje chrupavky, ale aj pleť pôsobí mlado, sviežo a zdravo. Tých účinkov  je viac, ale niektoré si človek všimne okamžite a utvrdí sa v tom, že dobre investoval. Podobne sa teším aj na všetky kozmetické prípravky, ktoré ju obsahujú. Momentálne mám doma sérum, krémiky i zubnú pastu a kyselina hyalurónová v nich dokáže naozaj divy. Dnes by sme sa bližšie pozreli na zúbok krému s dvojitou kyselinou hyalurónovou, ktorý pôsobí pomerne nenápadne, ale zdanie môže niekedy klamať.












O kréme s dvojitou kyselinou hyalurónovou si môžete prečítať:

      "Jedinečné a účinné zloženie je zaistené vzájomným pôsobením 2 hyalurónových kyselín (Crystalhyаl a PrymalHyаl 50), ktoré majú certifikát ECOCERT.  Kyselina hyalúronová je prirodzenou súčasťou našej pokožky a jej hlavným účinkom je udržiavať vlhkosť v pleti.
Jej množstvo postupne klesá vekom a pôsobením rôznych vonkajších faktorov, čím sa pleť vysušuje a rýchlejšie starne. Výskum potvrdil, že PrymalHyаl 50 intenzívne hydratuje pleť, podporuje obnovu buniek a syntézu kolagénu. Crystalhyal vytvára ochranný film na povrchu pleti, vďaka čomu zabraňuje dehydratácii. Vaša pokožka je svieža, hydratovaná, jemná a dlhodobo si zachová mladistvý vzhľad.
Patentované aktívne látky s preukázaným účinkom.
Dermatologicky testované. Bez parabénov."

Značku Biok registrujem od okamihu, ako sa objavil v ponuke VH Cosmetics. V okamihu, ako mi domov prišiel prvý katalóg, kde bola táto značka., som so záujmom sledovala, čo všetko je v jej ponuke. Poškuľovala som po viacerých prípravkoch a myslím, že na niektoré sa ešte veľmi rada pozriem bližšie  Pleťové krémy/séra/oleje, používam dva razy denne (občas aj tri, najmä v zime, keď je veľmi chladno a pleť je suchá a cítim pnutie). Miniem ich preto viac, ale nevadí, podstatné je, aby pleť dostala to, čo pre krásu potrebuje. Krém má krásnu krabičku. Takú pútavú. Voľba modrej farby bola dobrá, evokuje vodu. Obal je plastový a má pumpičku na dávkovanie, čo sa mi zdá praktickejšie a praktickejšie. Najmä večer, prípadne v noci, keď už väčšinu úkonov robím viac menej po pamäti. Navyše, je ľahký a možno ho nosiť so sebou na cesty a keď sa skotúľa z umývadla, nerozbije dlaždice. Vonia veľmi pekne. Sladko, sviežo, ľahko a nie vtieravo. Niečo mi pripomína, ale už pár týždňov neviem špecifikovať, čo. Najskôr som mala pocit, že je to vôňa ovocia, ale nie som si istá. Každopádne je ale veľmi príjemná a aj preto je používanie krému príjemné. Je biely, hustý, ale nemastný. Rýchlo sa vsiakne do pokožky, nezanecháva mastný ani lepkavý film, čo ocením hlavne v lete, kedy ma tento pocit neskutočne rozčuľuje. Pleť veľmi dobre hydratuje, vyhladzuje linky a jemné vrásky, pleť je vypnutá, jemná a žiarivá. Ak by som mu mala niečo vytknúť, len zloženie, najmä obsah silikónov, ktoré môžu spôsobiť zhoršenie stavu pleti. Zatiaľ som zhoršenie nepostrehla, ale ak by sa dostavilo, na chvíľu by som ho vymenila za iný. Inak je ale vynikajúci, jeho voňavosť, ľahkosť a dobré hydratačné účinky ho stavajú k tým dobrým. 

Plusy:
  • Pútavá krabička
  • Šikovný plastový obal s pumpičkou
  • Pekne vonia
  • Hustý, nemastný
  • Rýchlo sa vsiakne
  • Pokožku vyhladí, zjemní, ostáva hydratovaná, linky sú zjemnené, je svieža a jasná


Mínusy:
  • zloženie

Krém kúpite za 14,50 eur v eshope www.vhcosmetics.sk.


Poznáte prosdukty tejto značky? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe