Pre farebné pery

17:40

Rúž tak nejak do ženskej kabelky patrí. U mňa to tak nebolo vždy, na strednej som preferovala lesky, rúže prišli trochu neskôr. Pri Richardovi som upustila od sýtych a výrazných farieb, no stále nejaké doma mám, aby som sa s červenou občas cítila ako Femme Fatale. Nevýhodou niektorých rúžov je ich schopnosť rozpíjať sa a pokaziť tak celkové líčenie. Kontúrovacie ceruzky na pery sú pre mňa pomerne nové, doposiaľ som mala len priesvitné, ktoré sa mi pozdávali. Dermacol nám poslal niekoľko pekných farbičiek, z ktorých som si dve nechala.















O True Colour Lipliner ceruzke na pery si môžete prečítať:

       "Kontúrovacia ceruzka na pery Dermacol True Color Lipliner obsahuje vysoké množstvo farebných pigmentov. Stačí jedna aplikácia a obrysy vašich pier budú nádherne vytvarované. Textúra je krémová a dlhotrvajúci. Ľahko a presne vykreslíte líniu pier, ktorá na perách zostane naozaj dlho a bude skvelou ozdobou vašej rúžu. Ceruzka navyše udrží rúž na svojom mieste. Jej stabilitu si môžete overiť aj v extrémne vysokých teplotách - odoláva až do 50 ° C. Ceruzkou obkreslite pery a potom aplikujte rúž. S ceruzkou môžete aj vykresliť celé pery. Ak si prajete získať trvalejší výsledok, naneste na nalíčené pery fixačné púder a pery následne otlačte do papierového obrúska. Potom znovu naneste kontúrovaciu ceruzku aj rúž."


Pekné farbičky ako červená, ružová v rôznych odtieňoch zaujmú. I keď červenú použijem pár razy ročne, ružových rúžov mám niekoľko. Drevené ceruzky mám pomerne rada a milo ma prekvapilo, že aj na pery sú také. Doteraz som mala len plastové vysúvacie, ktoré ale nie sú také pevné. Sú trochu mäkšie, môžu sa deformovať. Drevené treba strúhať, ale s dobrým strúhadlom, ktoré mám len na tieto ceruzky, to nie je problém. Iné mám na čiernu ceruzku na oči a je to skvelé. Je ľahká a veľmi dobre sa drží v rukách. Hneď po prvom použití sa mi zapáčila vynikajúca pigmentácia. Farba je sýta a výborne kryje. Je krémová, pekne sa vpije do pier a dlho vydrží. Aj keď rúž pomaly mizne, ceruzka vydrží dlhšie a na perách tak ostáva aspoň náznak farby. Vykresľuje líniu per, rúž sa za ňu nedostane a ostáva na perách. Mala by odolávať aj veľmi vysokým teplotám, čo ale teraz nedokážem posúdiť. Možno v lete, ale verím, že nad 30 sa to veľmi nevyšplhá :) Výhodou kontúrovacích ceruziek je aj to, že pery môžete opticky zväčšiť. Jednoducho ich orámujete ceruzkou vo farbe rúžu. Kreslite za hranicu červene pier, aby mohli vyzerať plnšie. Ideálne je to pri výrazných farbách, tmavé pery mierne opticky zmenšujú. V úplne najkrajnejšom prípade mi nahradil aj rúž, keď som si ho zabudla vziať. Sú to krásne pery, vynikli a neboli vysušené. Možno tak naniesť aj rúž alebo lesk, je akýmsi podkladom, vďaka ktorému líčenie pier vydrží o niečo dlhšie. 

Plusy:
  • drevená ceruzka je pevná, nelámala sa
  • pekné farby
  • ľahko sa s ňou pracuje
  • sýto pigmentovaná
  • rúž ostáva na mieste, dlhšie vydrží, pery možno opticky zväčšiť
  • dobre sa strúha

Mínusy:
  • nenašla som
Bežná cena ceruziek je 3,79 eur, nájdete ich v drogériách alebo internetových obchodoch.


Používate kontúrovacie ceruzky? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe