Dve krásne farbičky

15:30

Očné tiene boli jedny z prvých líčídiel, ktoré som začala používať. Tiene, maskara a čierna ceruzka. Roky som si s nimi vystačila a nevyšla som bez nich z domu. Už na začiatku ma veľmi bavilo hrať sa s farbami. Baví ma to aj teraz, viac ako 11 rokov po tom, ako som po farbičkách siahla prvý raz. Hra s farbami ma fascinovala vždy. Veľmi. Snažila som sa to naučiť aj pri rôznych videách, ale vzdala som to. Nemám pre to taký cit. Nevadí. Keď už nič iné, aspoň objavujem farby. Dominujú hnedá, fialová, čierna a v poslednej dobe aj zlatá. Od Guerlain mám prekrásny Indigo odtieň, ktorý tiež občas použijem. Modrej neholdujem, ale je dokonalá. K narodeninám som dostala dva fantastické odtiene hnedej a fialovej. Čo je na nich skvelé? Sú wet and dry. A sú od Pupy.










O Pupa Milano očných tieňoch Vamp! Wet & Dry si môžete prečítať:

       Vypaľované očné tiene Žiarivé farby – dvojité použitie, Mokré&Suché
Chceli by ste mať oči ako celebrity už za niekoľko sekúnd?  Vamp! Wet & Dry, pre žiarivé farby, ktoré držia.  Ľahká, extra jemná a hodvábna textúra, veľmi pohodlná a ľahko rozotierateľná.
Dvojité použitie vytvorte nekonečné množstvo make-up efektov:  
 - So suchým aplikátorom: zvýrazňuje očné viečka žiarivými farbami
 - S mokrým aplikátorom: pre intenzívnu a sýtu farbu
54 žiariacich odtieňov prichádza s dvomi finálnymi efektmi – saténovým a perlovým – ktoré zachytávajú svetlo a odrážajú ho úžasným leskom.
 Výsledok?  Unikátna farba pre nenapodobiteľný pohľad počas celého dňa.
V novom, veľmi šikovnom prêt-à-porter balení.
Nízke riziko alergií. Oftalmologicky testované.

Myslím, že som už viac razy spomenula, že som veľká Pupa fanynka a rada sledujem nielen novinky, ale všetko, čo sa tejto talianskej kozmetiky týka. Rada ju nakupujem najmä keď mám nejaký sviatok, lebo môžem len ukázať na to, po čom mi duša piští :) Do zbierky dekoratívnej kozmetiky pribudli dva krásne tiene – tmavohnedá a sýta fialová. Farby, ktoré používam najradšej. Obaly na tiene sú krásne. Malé, vypuklé, dosť pevné. Obal s vrchnákom spolu výborne držia a chránia tieň pred poškodením. Sú trochu väčšie, ale stále dostatočne šikovné. K tieňom býva pribalený veľmi dobrý aplikátor. Pri väčšine iných značiek vyhadzujem penové aplikátory rovno do koša, nemám ich veľmi rada. Okamžite siaham po štetci, s ktorým je práca veľmi jednoduchá. Tento je iný. Pevnejší, šikovne zaokrúhlený, ľahko sa s ním líči. Odkladám si ho, lebo ho používam pri cestovaní a tiež pri aplikácii na mokro. Tiene majú samé dobré vlastnosti. Sú vynikajúco pigmentované, bez ohľadu na to, či ich použijete na mokro alebo na sucho. Pekne zvýraznia oči. Neobsahujú priveľa trblietok, čo nesmierne oceňujem.V poslednej dobe v každom novom tieni neveriacky pozerám na milióny trblietok v tieňoch, ktoré menia oči na diskoguľu. Tiene minimálne opadávajú a keď sa nanášajú na mokro, nepadajú vôbec. Ako som spomenula, farba je nádherná. Hnedá a fialová sú samy o sebe dosť sýte, ale aplikáciou na mokro sa zmenia na nádherné, výrazné a primerane trblietavé. Neskutočne intenzívna farba! Skvelé je aj to, že vydržia celý deň bez toho, aby sa zlievali. Väčšinou ich odličujem v takom stave, v akom som ich naniesla. Výdrž predčila moje očakávania. Jediným drobným mínusom je, že sa otláčajú. Bez ohľadu na spôsob aplikácie sa trochu otláčajú a vytvárajú tmavšiu machuľku. Občas to treba v priebehu dňa skontrolovať, aby oči vyzerali stále rovnako pekne. Časom sa pozriem aj na metalické tiene, tiež ma dosť lákajú :)

Plusy:
  • Pekné a pevné obaly
  • Šikovný aplikátor
  • Mnoho krásnych farieb
  • Aplikácia na mokro aj na sucho
  • Neopadávajú, neobsahujú veľa trblietok
  • Vynikajúco pigmentované, pri aplikácii na mokro intenzívne farby
  • Vydržia celý deň, nerozmazávajú sa, nezlievajú sa


Mínusy:
  • Trochu sa otláčajú
Tiene nájdete v predajniach Pupa Milano za 7,90 eur.

Mali ste tiene od Pupy?

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Jeden mám, vo veľmi peknej mintovej farbičke. Mne sa zdá, že má trochu slabšiu pigmentáciu ale používam ho veľmi rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Závisí od farby :) Pár rokov dozadu som mala ružový a ten bol slabší :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe