Ako som sa zasa dala nahovoriť na zlupovaciu masku

15:45

Zlupovacie masky som pred nie krátkym časom vymenila za všetky ostatné. Občas som sa po nejakej pozrela, ale rýchlo ma prešlo skúšať ich. Možno si pamätáte na článok o zlupovacej maske, ktorá trhala čierne bodky a aj polovicu môjho obočia. Vtedy mi to nebolo smiešne, dnes spomínam s úsmevom. Myslím, že niekedy vtedy ma to tak zlomilo a prestala som ich kupovať a skúšať. Prepadla som čaru ílov a prachových masiek, preto som na iné nemyslela. Nuž, nastal čas to zmeniť a opäť im začať veriť :) Rozhodla som sa vyskúšať zlupovaciu masku, ktorá sľubuje žiarivejšiu pleť. V časoch, keď nemám čas na nič, domov chodím len spať a nervózna som aj z toho, že som nervózna, si moja pleť niečo podobné zaslúži.











O Radiance 5 minútovej zlupujúcej maske si môžete prečítať:

       "Najkrajšia pokožka nie je vždy najmladšia alebo najhladšia, ale tá čo má vitalitu a sviežosť, čo sú bezpochyby známky zdravej pleti. Prírodné rozjasňujúce zložky a zmes esenciálnych olejov v rade RADIANCE napomáha zjemňovať textúru a tón pleti, pokožka žiari zdravím.
Povedzte zbohom fádnej pleti. Odhaľte hladkú pleť, ktorá žiari zdravím.
Je dostatočne jemná a šetrná k pokožke, ale zároveň vysoko účinná. S obsahom AHA kyselín, kyseliny glykolovej a 5-tich prírodných výťažkov: čučoriedka, cukrová trstina, javorový cukor, pomaranč a citrón. Táto zlupujúca maska napomáha zbaviť pleť od odumretých buniek vďaka čomu zanechá pokožku sviežu. Už po 1. použití je pleť žiarivá, svieža a hladká.
Použitie: Naneste tenkú vrstvu masky na vyčistenú, suchú tvár. Vyhnite sa okoliu očí. Počkajte pokiaľ maska zaschne (5 – 10 minút, v závislosti od hrúbky vrstvy masky) a potom masku zlúpnite. Odstráňte jej zvyšky a zakončite nanesením Vášho obľúbeného pleťového oleja alebo hydratačného krému od Sanctuary Spa. Používajte 1 – 2 krát do týždňa.
Dermatologicky testované. Prírodne parfumované výťažkami z rastlín a esenciálnymi olejmi. Sme proti testovaniu na zvieratách. Bez parabénov.
Upozornenie: Vyhnite sa priamej aplikácii do očí – v prípade kontaktu s očami ich dôkladne opláchnite vodou."


Zlupujúce masky sa treba naučiť používať a mať na ne čas. Ak nie sú dostatočne suché, nezlúpnete ich, ak sa do nich dostanú vlasy, polepíte ich a ak si nedáte pozor na obočie, môžete oň prísť. Keď ale vychytáte všetky muchy, stanú sa vaším šikovným pomocníkom, pretože mnohé z nich sú naozaj účinné. Maska od Sanctuary Spa má 75 ml a je v peknom žltom obale, podobne ako zahrievajúci peeling, o ktorom ste si už mohli prečítať. Sú také žlto veselé, jarné. Vyniknú aj v pochmúrnom počasí :) Vôňa je sladšia, výrazná, pekná. Priznám sa, pri používaní si ju ani neuvedomujem. Gélová konzistencia sa môže trochu roztekať, preto je masku najlepšie nanášať po troche. Použitie nie je zložité. Pleť je dobré pred každým použitím masky dôkladne vyčistiť. Najlepšie je použitie peelingu a čierneho mydla, táto kombinácia sa mi neuveriteľne osvedčila a čiernych mydiel je dnes v ponuke naozaj veľmi veľa. Potom nanášam masku. Snažím sa čo najtenšiu vrstvu, lebo rýchlejšie uschne. Ak dáte vrstvu hrubšiu, čakať treba niekedy aj viac ako 15 – 20 minút, aby bola naozaj suchá. Či je, zistíte jednoducho, ak sa jej zľahka dotknete a lepí, ešte nie je čas dať ju dolu. Po uschnutí sa zlupuje ľahko a veľmi sa netrhá. K pleti je veľmi jemná a netreba sa báť o chĺpky ani o obočie – nemá silu a netrhá ich. Po použití som si ani raz nevšimla začervenanie pleti, nebola suchá ani napnutá. Po použití masky obyčajne použijem ešte levanduľový hydrolát a pleťový krém alebo olej. Pokožku pomáha zbavovať odumretých buniek, avšak s čiernymi bodkami neurobí vôbec nič. Jej hlavnou úlohou je pleť oživiť, osviežiť, zanechať jemnú a žiarivú. To sa jej naozaj darí. Hoci nie je čistiaca, obľúbila som si ju pre jej schopnosť nakopnúť mdlú pleť. Mám pocit, že môj návrat k zlupujúcej maske je úspešný, aj keď niekde v pozadí sa vždy obávam toho, či si zasa nebudem dokresľovať obočie :)

Plusy:
  • Pekná žiarivá tuba
  • Jemne vonia
  • Taká skôr gélová konzistencia
  • Pokožku nedráždi, ľahko sa používa
  • Nie je to čistiaca maska – neodstraňuje čierne bodky
  • Pokožku zjemňuje, osviežuje, necháva príjemne jemnú na dotyk


Mínusy:
  • Zloženie


Za 15,60 eur ju kúpite v eshope www.vhcosmetics.sk.


Používate zlupovacie masky? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe