Intimka gél

18:52

O slovenskom konopnom sére, ktoré som si zamilovala, ste si na mojom blogu mohli pred nejakým časom prečítať. Stojí za ním spoločnosť CANNA s.r.o.  založená v roku 2004. Od svojho vzniku zbierala skúsenosti a vďaka tomu  spustila v roku 2014 výrobu prírodnej kozmetiky z liečivého konope značky “BIGBIO“ . Milovníci (a nielen tí) kvalitnej kozmetiky poznajú účinok konopných produktov na naše zdravie a aj preto si myslím, že táto značka naozaj stojí za zmienku. Prináša na trh produkty tej najvyššej kvality a zakladá si na množstve prírodných a rastlinných zložiek. Dnes si povieme o jednom produkte, ktorý je určený nám ženám - o Intimke.

bigbio

gél na intímnu hygienu

zloženie intimka

zloženie intimka

Intimka

Gél na intímnu hygienu Intimka Bigbio

My ženy máme v tomto smere oproti mužom nevýhodu. Sme náchylnejšie na rôzne problémy či zápaly, ani kúpanie v bazéne alebo jazere nie je niekedy jednoduché. Používanie gélov na intímnu hygienu je pre mnohé ženy dôležité a hoci názory odborníkov aj gynekológov sa rozchádzajú, na niektorých veciach sa zhodujú. Napríklad kvôli udržaniu toho správneho Ph by sme nemali používať voňavé sprchové gély či klasické mydlá. Tak hľadám gély s čo najjemnejším zložením. Aby sa dali používať vtedy, keď potrebujem a nemusela som sa obávať toho, že krehká rovnováha bude narušená.

Intimka od Bigbio vyzerala veľmi dobre. Plastová tuba má na etikete pole a nechýba ani označenie konopného produktu. Dojem bol dobrý, pretože tu presne platí, že v jednoduchosti je krása. Má ľahkú a sviežu vôňu, prirodzenú, nie umelé. Ako vánok. Gélová konzistencia je dobrá, pekne pení a nerozteká sa. Už troška gélu postačuje na dôkladné umytie.  Čítala som článok o tom, ako veľmi škodia priúzke nohavice, nohavičky z umelých materiálov, príliš parfumovaná kozmetika, bazénová voda a tak. Preto si na seba musíme dávať pozor a nezabúdať ani na takéto výrobky. 

Tento gél je skvelým pomocníkom. Vôbec nedráždi a pôsobí upokojujúco. Správne zvolená kozmetika obmedzí svrbenie a pálenie či podráždenie a cítime sa tam komfortnejšie a príjemne. Gél zanecháva úžasne svieži pocit, ktorý vydrží aj v horúcom počasí, pri cvičení alebo v akomkoľvek hektickom dni. Je prevenciou bakteriálnych mykóz aj zápalov. Upokojuje aj po kúpaní v bazéne, na ktoré som háklivá aj ja. Pred týmto gélom som príliš o recenziách na výrobky na intímnu hygienu nepremýšľali, ale vďaka Intimke som zmenila názor. Lebo som už hodila očkom po prírodných intímnych géloch a musím povedať, že som si už urobila zoznam, ktoré postupne poskúšam.

Plusy:
  • pekný obal
  • dosť veľké balenie
  • jemná, nevtieravá vôňa
  • gélová konzistencia
  • vytvára jemnú penu
  • vôbec nedráždi
  • je prevenciou pred ženskými problémami, veľmi príjemne osviežuje a zanecháva komfortný pocit
Mínusy:
  • nenašla som
Za 8,90 eur ho kúpite v eshope Biosortiment.

Máte skúsenosti s prírodnými gélami na intímnu hygienu? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Tak o tomto produktu jsem vůbec neslyšela vypadá zajímavě, já jsem s výběrem co se týče intimních mýdel, gelů apod. opatrná ale tento vypadá dobře. Líbí se mi, že je to přírodní produkt :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, takéto veci treba vyberať len opatrne :) Ešteže konopná kozmetika je perfektná :)

      Odstrániť
  2. Tak to musí být super! produkty s konopím mám ráda.

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe