Elegantné levanduľovo

10:45

Keď som si vo februári prevzala narodeninový darček od mojich krstných rodičov, nemohla som sa ubrániť širokému úsmevu. Celá darčeková taštička sa niesla v duchu Provensálska. Našla som si v nej prekrásnu levanduľovú sviečku, ktorá mi spríjemnila hrozné mrazivé večery. Levanduľový šampón i sprchový gél sa pekne vynímali na vani. Najviac ma ale potešil okúzľujúci kúsok od Paniers des Senses, ktorý som otvárala som zatajeným dychom.

Panier des Sens Lavender

Panier des Sens

Panier des Sens Lavender zloženie

levanduľová toaletná voda

levanduľová voda

Okúzľujúco balená

Ako sa najľahšie poteší srdce levanduľofila? Levanduľou. Presne to si povedali moji krstní, keď mi tento rok kupovali narodeninový darček. Neskutočne ma tým potešili. O to viac, že Paniers des Senses je jedna z mojich obľúbených značiek a ponúka nielen krásnu, ale aj voňavú kozmetiku. Nie je to tak dávno, čo som sa vytešovala z jej krémov na ruky a musím povedať, že levanduľovú toaletnú vodu by mi asi nikdy nenapadlo kúpiť. Táto je v prekrásnom kovovom obale, ktorý som si vystavila na poličke. Je šikovný na odkladanie rôznych drobností, lebo sa dá dobre uzatvoriť a je pevný a odolný voči pádom. Zdobí ho levanduľa (prekvapivo) a je elegantný ako každý kúsok od Paniers des Senses,ktorý som už mala.

Zvláštna, no stále levanduľová

Flakón je veľmi jednoduchý, sklený s rozprašovačom a fialkovou tekutinou vo vnútri. Srdce tvorí levanduľa a palisander, základ céder, fazuľa Tonka a biele pižmo. Nebudem klamať, keď napíšem, že som sa neskutočne tešila na prvé použitie. Vôňa nie je škaredá, ale... ale najprv mi pripomenula pitralon. Po chvíľke však ostáva ľahučký závan levandule, pekný a sladký. Nevonia škaredo. Ale čistá levanduľová kvetová voda mi vonia prirodzenejšie ako tá toaletka. Nedokázala som si predstaviť použiť ju niekam von či do práce, keď som do nej ešte chodila. Ale doma si ju striekam na vankúš, deku, pod ktorou si večer čítam, na župan, ktorý veľmi rada nosím, na plyšáka, ktorého mám pri posteli i na domáce oblečenie. Všetko ostáva pekne voňavé, levanduľové a vždy, keď tú vôňu cítim, mám lepšiu náladu. I keď som ju nevyužila tak, ako by sa malo, som s ňou veľmi spokojná. A pokojne by som si kúpila aj nejakú inú, ktorá by premenila môj domov na voňavú oázu.

Keď sa nad tým zamyslím a teraz si k nej zasa privoniam, je to asi len o zvyku a vkuse. Teraz sa mi zdá krajšia a voňavejšia. Každopádne to bol nádherný darček. Už len ten nápad všetko zladiť do levanduľova ma zahrial pri srdiečku. Palec hore :)

Tento čarovný kúsok nájdete v eshope Notino.

Mali ste už podobnú toaletnú vodu? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Jééé levandulová vůně! Brala bych nějakou silnou opravdu levandulovou :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rada by som našla parfumovanú vodu, ktorá by bola levanduľová :) Budem hľadať :)

      Odstrániť
  2. Levandulová vůně to je moje :))


    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe