Milujem Glossworks - je nádherný

15:50

Značka Glossworks v sebe ukrýva obrovské čaro. Prepadla som mu už dávno a vždy sa teším, keď si kúpim niečo nové. Prírodné laky na nechty si kupujem postupne, pretože vydržia trochu kratšie ako tie bežné a mrzelo by ma, ak by mi uschli. Navyše, sú aj trošku drahšie a tak nekúpim naraz 7 lakov, ale jeden či dva. V dnešnej recenzii nájdete štyri produkty, ktoré sa o vaše nechty veľmi dobre postarajú a dodajú okúzľujúcu farbu. Na svoje si prídu nielen milovníčky prírodnej kozmetiky, ale aj upravených a elegantných nechtov. 

Glossworks

GlossWorks 9-free lak na nechty 3v1

GlossWorks lak na nechty 3v1

GlossWorks 9-free lak na nechty 3v1 zloženie

lak na nechty 3v1


GlossWorks lak na nechty 3v1

Tento fešák neobsahuje formaldehyd, formaldehydovou pryskyricu, toluén, DBP, gáfor, Parabén, xylén, ethyl-tosylamid ani olovo. Je to malý multifunkčný pomocník, pretože sa môže používať ako podkladový lak, vrchný lak alebo tvrdiaci lak. Ak chcete začať s prírodnými lakmi, tento je na to ideálny, lebo vlastne získate tri produkty za cenu jedného.

Je priesvitný, redší a bez výraznejšej vône. Štetec je ideálny, ľahko sa s ním lakuje a pracuje. Ako podkladový lak nechty pekne vyhladí a zaručí, že farebný naň ľahko priľne a lepšie vydrží. Okrem toho nechty hydratuje a vďaka tomu nie sú vysušené. Netvoria sa v nich bublinky a manikúra vyzerá pekne. 

Svoju úlohu urobí aj ako vrchný lak. Pekne sa potom lesknú, farba dobre drží a neolupuje sa vo veľkých kusoch. Celkovo sa mi veľmi páči a vyhovuje mi, že jeden lak zvládne úlohu za troch. Jeho cena je 15,63 eur.

GlossWorks 9-free BB podkladový lak na nechty

GlossWorks  BB podkladový lak na nechty

BB podkladový lak na nechty

GlossWorks 9-free BB podkladový lak na nechty zloženie


GlossWorks BB podkladový lak na nechty

Tento lak je podkladový a plní niekoľko úloh:
  • Ochrana - ochranný film chráni nechty pred poškriabaním a lámaním
  • Vyhladenie - vyhladzuje povrch nechtov
  • Zosvetlenie - dodáva lesk a zosvetľuje nechty
  • Oprava - pomáha skryť nedokonalosti
Podobne ako 3 v 1 lak na nechty, aj tento má 9 ml. Rozdiel je v tom, že tento má mliečnu farbu, ktorá ale nechty nezafarbí. Keby aj, nič by sa nestalo, pretože na vrch ide ešte farebný lak. Rýchlo uschne, nechty vyhladí, ochráni a vyzerajú veľmi pekne. 

Lak na ňom opäť lepšie drží a celkovo vyzerá manikúra krásne. Príjemný šok som zažila aj pri odlakovaní, pretože nechty nie sú zafarbené, vysušené ani popraskané. Je o ne veľmi dobre postarané a lakovanie im neškodí ako pri bežných lakoch. Aj on stojí 15,63 eur. 

GlossWorks Olej na nechty a nechtovú kožtičku

GlossWorks Olej na nechty

Olej na nechty a nechtovú kožtičku

GlossWorks Olej na nechty a nechtovú kožtičku 

Pekné ruky si na ľuďoch všimnem hneď. Viem, aké ťažké je postarať sa o ne, najmä ak má človek manuálnu prácu a menej času. Ja som zvyknutá na kancelársku prácu, ktorá až taká náročná pre ruky nie je. Rada pracujem s ľuďmi a možno aj preto mi záleží na tom, ako moje ruky vyzerajú.

Olej je v roztomilom guľatom obale a na dávkovanie slúži kvapkátko. Je to moja dávka rozkošnosti na večer a pekne vyzerá aj na poličke. Má ľahkú vôňu, obsahuje avokádový olej, ktorý je pre našu pokožku aj nechty výborný. Je ľahký, nemastný a dobre sa vsiakne do nechtovej kožtičky. Používam ho večer pred spaním. Najskôr si nakrémujem ruky, potom ide troška oleja a nakoniec bavlnené rukavičky.

Výsledky na seba nenechajú dlho čakať. Nechtová kožtička zjemnie a je hydratovaná. Vďaka tomu na nej nevzniknú škaredé zádery, ktoré si väčšinou odtrhnem a výsledkom krvavá ranka na najbližší týždeň. Olej ocenia aj nechty, ktoré sú hydratované, pevné a zdravé. Jeho cena je 15,63 eur, 


GlossWorks 9-free lak na nechty In the Pink

GlossWorks lak na nechty In the Pink

GlossWorks 9-free lak na nechty In the Pink ingredients

GlossWorks 9-free lak na nechty In the Pink zloženie

 lak na nechty In the Pink

ružový lak na nechty

GlossWorks In the Pink

GlossWorks lak na nechty

GlossWorks lak na nechty In the Pink

Na koniec som si nechala jeden z mojich najkrajších lakov na nechty ♥ Táto nežná dievčenská ružová nemá chybu a nosím ju veľmi často. Niekedy, ak si neviem vybrať odtieň, vezmem si tento, lebo vždy zachráni situáciu. Na výber sú naozaj nádherné farby, mám doma červenú a ružovú, no to z ďaleka nie je všetko. Časom mi pribudnú aj ďalšie farbičky.

Lak má 9 ml, tiež je v peknom guľatom obale s veľkým plastových vrchnáčikom. Je 9 free a nechty vďaka nemu vyzerajú božsky. Ružová farba je sýta a zafarbí ich už v prvej vrstve. Napriek tomu ale vždy lakujem minimálne dve, výsledok je potom ako od profesionála. Vyzerajú ako gélové a tá výdrž!

GlossWorks lak na nechty rýchlo schne a výrazne sa leskne. Vždy ho používam s podkladovým lakom a nadlakom a aj vďaka tomu je jeho výdrž bez problémov aj týždeň. Veľa závisí od toho, či som na dovolenke alebo pracujeme na dome alebo v záhradke. Ak sa mi jemne obijú konce, postačí ich len zatrieť a manikúra aj naďalej vyzerá dobre. 

Laky na nechty od Glossworks odporúčam všetkými desiatimi. Farby sú pekné, ich ponuka je pestrá a vyberie si každá z nás. Sú netoxické, sýtej farby a rýchlo uschnú. Vďaka skvelej výdrži mi stačí lakovať si nechty raz za týždeň - 10 dní a neomrzia ma. Aj jeho cena je 15,63 eur. 

Značku Glossworks nájdete v eshope Ladybio


Aké prírodné laky na nechty používate? :)










You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe