Ako som spoznala Liqoil

16:21

Čo očakávam v mojom veku od dobrého denného krému? Vzhľadom na moju zmiešanú pleť musí byť ľahší, aby som sa nemastila a neleskla. Musí sa dať použiť aj pod make up, lebo ten používam často. V neposlednom rade musí aj hydratovať, pretože s každým rokom potrebuje pleť viac starostlivosti. Niekedy nie je celkom ľahké vybrať si a krém putuje kamarátkam, sestre alebo sesternici, lebo mi je ho ľúto vyhodiť. Dnes by som vám ale rada ukázala prírodný pleťový krém, ktorý dopadol na jednotku s hviezdičkou. 

Liqoil Kamilka - denný hydratačný krém

Liqoil Kamilka - denný hydratačný krém zloženie

Kamilka - denný hydratačný krém

denný hydratačný krém

Liqoil Kamilka - denný hydratačný krém

Značku Liqoil som spoznala vďaka obchodíku Dobrotéka, ktorý máme v Piešťanoch. Zastavila som sa na kus reči a milá pani majiteľka mi o nej rozprávala. Doma som si sadla k počítaču a hľadala som viac informácií. Ostala som nadšená a nevedela som sa dočkať, kedy niečo vyskúšam. Pôvodne som chcela začať pleťovou maskou, ale nakoniec je mojím prvým miláčikom bylinkový pleťový krém Kamilka.

Denný hydratačný krém kamilka má veľmi pekný obal. Teda, je celkom jednoduchý a čierny. Proste elegantný a to sa mi ráta. Čierna farba je moja najobľúbenejšia, v šatníku i v botníku mi zaberá polovicu miesta a prevláda aj v bižutérii a v kabelkách. Pre mňa je to kráľovná farieb a ak vidím čierne obaly, moje srdiečko poskočí radosťou (naozaj to nie je arytmia, len radosť). Je na ňom jednoduchá etiketa a je rozkošný. Bez debaty.

Krém si ma získal aj svojou vôňou. Bylinkové vône patria k tým najkrajším a aj preto si prírodnú kozmetiku kupujem. Tu sa pripravte na opojný a omamný závan kamilky, jemný a ľahký ako jarná hmla. Veľmi sa mi páči a aj preto sa ráno teším na každé jedno použitie. Je biely a krémový, nie príliš hustý. Vďaka tomu sa ľahko vsiakne do pleti a neostáva po ňom mastný ani lepkavý pocit. Určený je na normálnu a zmiešanú pleť, s čím úplne súhlasím.

Pleť je po použití jemná a matná. Pokojne môžem aplikovať make up, ktorý dobre priľne k pleti a nelesknem sa. Oceňujem aj to, že vynikajúco hydratuje, takže pokožka je celý deň chránená pred vysušovaním a vplyvmi z vonkajšieho prostredia. Upokojuje ju a navyše neupcháva póry, takže nevznikajú nové nedokonalosti ako vyrážky alebo čierne bodky. Ten pocit, ktorý po ňom ostáva, je jedinečný. Pleť je na dotyk neuveriteľne príjemná a žiari. Nezabudnite ho ale vždy použiť až po čistení a tonizácii, aby bol naozaj účinný. 

Moja prvá skúsenosť s Liqoil je vynikajúca. Vyhovuje mi všetko - obal, vôňa, konzistencia aj účinky. Po dlhej dobe môžem povedať, že mám krém šitý na mieru :)

Plusy
  • elegantný čierny obal
  • pumpička na dávkovanie
  • príjemná bylinkový vôňa
  • krémová konzistencia
  • nemastný, neupcháva póry
  • rýchlo sa vsiakne bez mastného alebo lepkavého filmu
  • výborne hydratuje, vyživuje, ochraňuje, upokojuje pleť
Mínusy:
  • nenašla som
Krém nájdete za 13,90 eur v eshope Liqoil a v partnerských predajniach.


Skúsili ste niečo od Liqoil? :)

















You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe