Nový červený do zbierky

14:52

Prírodné laky na nechty u mňa ešte stále trochu chýbajú. Mám pár kúskov, to áno, ale stále si kupujem aj tie obyčajné. Stále ich je trochu väčšia ponuka farieb a páčia sa mi aj tie pieskové, trblietavé alebo metalické. Ich zloženie ma ale dosť zaujíma a tak ich rada striedam. Couleur Caramel pochádza z Francúzska a je to naozaj okúzľujúca značka. Zapáčila sa mi pred rokmi a postupne skúšam nové a nové kúsky. Jej laky na nechty sú v rozkošných obaloch a sú celkom zaujímavé. 

Couleur Caramel Beautiful Nails lak na nechty

Couleur Caramel Beautiful Nails

lak na nechty

Couleur Caramel lak na nechty

červený lak na nechty

Couleur Caramel červený lak na nechty

Couleur Caramel Beautiful Nails lak na nechty

Laky na nechty Couleur Caramel Beautiful Nails mi padli do oka vďaka pekne tvarovaným obalom. Nie sú klasicky guľaté ani hranaté, mierne asymetrické, a predsa krásne. Vybrať si môžete mimoriadne obľúbené červené i ružové odtiene, ale aj nebíčkovo modrú či fialkovú. Na mojej poličke by som si vedela predstaviť pokojne všetky, lebo každá z nich má niečo do seba. Ako prvú som si vybrala žiarivo červenú, ktorú na nechtoch nosím veľmi rada a často.

Lak na nechty Couleur Caramel má dobrý štetec. Ľahko sa s ním pracuje, ide to rýchlo a takmer nevybehnem z nechtu na kožtičku. Páči sa mi, že príliš nesmrdí (viete, taký ten nepríjemný smrad, ktorý šteklí v nose) a dokonca ani nemám potrebu vetrať. Nie je príliš riedky a tak je pre mňa lakovanie naozaj jedna radosť.

Netoxický lak na nechty je bez DBP, toluénu a formaldehydu. Jeho zloženie je k nechtom šetrné a nevysušuje ich. Vyhovuje mi aj to, že sa v ňom netvoria bublinky a tak vyzerá po nanesení naozaj krásne. Dosť rýchlo schne, čo oceňujem. Nerobí mi problém nechty pekne nalakovať, skôr počkať, kým uschne, aby som ho niekde neodrala alebo neotlačila. To sa mi stáva bežne a snažím sa tomu vyhnúť. Nie vždy sa to ale podarí.

Ako som povedala, lak rýchlo uschne a nevznikajú v ňom bublinky. Potrebujem síce minimálne dve alebo tri vrstvy, aby som prekryla moje biele nechty. Veľmi pekne sa lesknú a vyzerajú skoro ako gélové. Sú hladké, pevné a nemám im čo vytknúť. Čo sa výdrže týka, závisí od toho, čo robím. Bežne ale 5 dní vydrží a vtedy mi stačí len trochu opraviť končeky a nechty zasa vyzerajú ako zo salónu. Môj prvý lak na nechty od Couleur Caramel určite nie je môj posledný :)

Plusy:
  • pekný obal
  • šikovný štetec 
  • nesmrdí
  • nie je riedky
  • ľahko sa nanáša
  • rýchlo uschne
  • netvoria sa v ňom bublinky, pekne sa leskne, vyzerá ako gélový, vydrží okolo  5 dní
Mínusy:
  • nenašla som
Lak na nechty nájdete v eshope Notino.


Máte doma prírodné laky na nechty?

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe