Prírodný kondicionér sľubujúci objem

16:23

Biofficina Toscana je pre mňa veľmi zaujímavá značka. Pripomína mi kúsok Talianska, kde som ešte nebola, ale raz by som sa po pamiatkach vybrala naozaj rada. Každý rok idem minimálne dva razy do Prahy, kde sa cítim naozaj šťastná. Ak by som si mala vybrať len jednu destináciu, pokojne by to bola práve stovežatá. Nie je to od nás tak ďaleko a cesta vlakom je niekedy veľmi zábavná. Do Talianska je to predsa len kúsok ďalej a tak sa tam občas prenesiem aspoň vďaka kozmetike.

Biofficina Toscana Ochranný kondicionér dodávajúci objem

Biofficina Toscana Ochranný kondicionér dodávajúci objem ingredients

Biofficina Toscana Ochranný kondicionér dodávajúci objem zloženie

Biofficina Toscana kondicionér

Biofficina Toscana Ochranný kondicionér dodávajúci objem

Prírodné kondicionéry ma neprestávajú baviť. Páčia sa mi čoraz viac a v drogérii si ich už takmer nekupujem. Tento od Biofficina Toscana má 200 ml a je v jednoduchej peknej tube. Nie je veľká ani ťažká, takže so mnou aj cestovala. Pekne zapasovala do kozmetickej taštičky aj do poličky a hneď môžem povedať, že je to jeden z tých najlepších kondicionérov, aké som mala.

Vôňa je taká ženská. Je sladšia, trochu ovocná, trochu kvetinová. Nie je v nej nič prevažujúce, je harmonická a osviežujúca zároveň. Vlasy vďaka nej pekne voňajú a prevonia naozaj celý kúpeľ. Konzistencia je klasicky kondicionérová, trochu redšia krémová. Nanášam ho od končekov tesne pod uši. Nemala som z neho mastné vlasy, ale aj tak som sa korienkom vyhla.

Vlasy ostávajú nádherne nadýchané. Ochranný kondicionér naozaj dodáva viditeľný objem, takže ak si vlasy neupravím ráno nie sú celkom spľasnuté. Okrem toho sa lesknú, sú úplne jemné a hydratované. Nesmiem zabudnúť ani na to, ako ľahko sa češú a upravujú. vôbec neelektrizujú a sú také - ľahké. Hoci mám vlasy jemné a suchšie, vďaka nemu vyzerajú krásne a nepotrebujú žiadnu veľkú úpravu.

Od Biofficiny Toscany som mala už viacero zaujímavých produktov a tento kondicionér je jednoznačne jeden z najlepších. Je pravda, že u nás sa trochu ťažšie zháňa, ale na výlete v Prahe si občas niečo kúpim :) Richard sa na mne len smeje, ale ja si vždy zapíšem, ktoré obchody chcem navštíviť a ide sa na nákupy :)

Plusy:
  • jednoduchá, pekná tuba
  • krásne vonia
  • dobrá konzistencia
  • na jedno použitie ho stačí menšie množstvo
  • vynikajúco dodáva objem, vlasy sú ľahké, nadýchané, lesklé a voňavé, dobre sa češú a upravujú
Mínusy:
  • nenašla som
Za 299 Kč ho nájdete v českom eshope Wonderful.


Aký kondicionér na objem by ste mi doporučili? :)














You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe