Ruža od Savonu

16:09

Som ten typ ženy, ktorý miluje kvety. V akejkoľvek podobe. V záhrade, vo váze, na tapetách, na vankúši, zošite alebo obale kozmetiky. Najradšej levanduľu, ruže, frézie či jazmín, ale nepohrdnem žiadnou. Dostávam ich väčšinou len k narodeninám alebo meninám, prípadne keď ma Richard nahnevá a chce si to vyžehliť. Dať ich do vázy a môcť sa na ne pozerať je pre mňa naozaj oslavou a teším sa z nich do okamihu, kým nezačnú odpadávať lupienky. Kvety v kozmetike ale nezvädnú a svojou vôňou nielen tešia, ale aj skrášľujú.


Ruža - regeneračný krém

Savon Ruža - regeneračný krém zloženie

Ruža - regeneračný krém ingredients

Ruža od Savon

Ruža - regeneračný krém od Savon

Keď som si vyberala krém od Savon, nevedela som sa rozhodnúť. Toľko krásnych a zaujímavých vôní pokope mi sťažilo rozhodovanie a chvíľku mi to trvalo :) Vedela som, že v prípade spokojnosti sa vrátim po ďalší, tak v košíku skončila ruža. Keď som ju doma ovoňala, vedela som, že som nemohla urobiť nič lepšie.

Regeneračný krém Ruža si môžete kúpiť v dvoch rôzne veľkých baleniach. Menšie má 60 ml, väčšie 120. Aj keď sa to možno zdá málo, tohto krému nepotrebujete použiť veľa a preto sa míňa pomalšie. Kombinuje účinky bambuckého masla a olejov. Dokonalú vôňu ruží mu prepožičiava éterický olej ruža a namiešaný je veľmi dobre.

Obal z tmavého skla sa dá recyklovať, ale ja si ho vždy odkladám. Už som si pár razy doma skúšala robiť rôzne krémy alebo masti a vtedy podobné obaly potrebujem. Navyše, ak niekomu z mojej kozmetiky dám trochu na vyskúšanie, obal sa mi často nevráti a musím odložiť ďalší :) 

Vonia neuveriteľne. Ani neviem, ako presne vám priblížiť tú neopísateľne krásnu vôňu ruže. Akoby ste mali vedľa seba obrovskú kyticu ruží a všetky voňali. Je to sladká, ženská a jedinečná vôňa, ktorá nikdy neomrzí. Vďaka nej je to ideálny darček pre každú dámu, týmto krémom sa jednoducho nedá šliapnuť vedľa. Jeho konzistencia je hustejšia, ale dotyku s pokožkou sa pekne topí a dobre sa rozotiera. Po chvíli sa vsiakne a nezanecháva po sebe mastný film.

Regeneračný krém Ruža obsahuje bambucké maslo, ktoré je podľa mňa jedno z najlepších. Jeho regeneračné účinky obľubujem roky a zachránilo mi už nejednu pomerne tragickú (alebo občas aj tragikomickú) situáciu. Mamina mala obrovskú alergickú reakciu na kozmetiku, pri ktorej sa jej šúpala koža do krvi na oboch rukách. Regeneračný krém ju zachránil. Krásne ich hydratoval, vyživil, urýchlil hojenie a zjemnil. Mne pomohol pri spálenej pokožke, ale to zďaleka nie je všetko. Keď som ho minula, musela som si kúpiť ďalšie. 

Najradšej ho používam po kúpeli. Do vlhkej pokožky sa ľahko vtrie a rýchlo vstrebe. Krásne vonia a prevonia aj pyžamo. Výsledkom je hodvábne jemná, hydratovaná pokožka, ktorá nie je suchá ani vo veľmi chladnom počasí. Ochraňuje ju pred vysušovaním a akoby v nej uzamkol vlhkosť. Suchá pleť ho môže používať aj ako pleťový krém, ja som ho využívala len na telo.

Plusy:
  • tmavý sklený obal
  • dve veľkosti balenia
  • prekrásna vôňa
  • dobrá konzistencia
  • ľahko sa topí, dobre sa rozotiera, pokožka nie je mastná
  • hydratuje, zjemnňuje, regeneruje a chráni pokožku
Mínusy:
  • nenašla som
Regeneračný krém Ruža nájdete v eshope Savon alebo v partnerských predajniach, moje menšie balenie stojí 9 eur. 


Mali ste niektorý krém od Savon? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Všetko, čo vonia po ružiach mám rada. Táto slovenská značka mi je známa, no doposiaľ som nič neskúšala.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skúsila som viacero vecí a vždy som bola spokojná :) Vrelo ju odporúčam.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe