Ako som sa stala fanúšikom telového spreju

14:42

Pod vianočným stromčekom som si našla plno krásnych vecí. Najmä Richard sa ma opýtal, čo by som si priala a želanie mi splnil. Veľmi ma potešil aj balíček od Elnino, kde bola toaletná voda od Marc Jacobs a telový sprej Guess Girl. Od Guess som pred pár rokmi mala dve veľmi známe vône - Guess Seductive a Guess Seductive I´m Yours. Bolo to naozaj poriadne dávno a spomínam si, že boli najmä dosť sladké. Asi by som si mala oprášiť spomienky a aspoň jednu si kúpiť :) Sprej som musela hneď vyskúšať, ale najväčšiu službu mi preukáže v teplejšom počasí, kedy sa parfumom trochu vyhýbam. 

Guess Girl telový sprej pre ženy


Guess Girl ingredients

Guess Girl telový sprej pre ženy zloženie

Guess Girl

Guess Girl telový sprej pre ženy

Značka Guess ma lákala vždy. Najskôr svojimi vôňami, potom šperkami. Z tých šperkov ešte nemám nič, ale cítim v kostiach, že tento rok to príde :) Guess patrí k cenovo dostupnejším značkám čo sa parfémov týka a aj jeho telové spreje peňaženku rozhodne nezruinujú. Guess Girl telový sprej mi zavoňal hneď a aj preto premýšľam aj nad toaletnou vodou Guess Girl. 

Telové spreje Guess sú v plastových obaloch s objemom 200 ml. Na prvý pohľad síce vyzeral ako sklený, ale je ľahký a plastový. Vďaka veľkej ružovej etikete vyzerá naozaj dievčensky a rozkošne. Také to ťuťu - ňuňu. Čím som staršia, tým skôr ma takéto drobnosti potešia :)

Toaletná voda rovnakého názvu má sladké zloženie:
  • Hlava - bergamot, malina, melón
  • Srdce - ľalia, orchidea, agát biely
  • Základ - austrálske santalové drevo, madagaskarská vanilka
Guess Girl je ľahká, svieža, sladká vôňa. Kvetinovo ovocné tóny pohladili moju dušu v tie chladné a studené dni, kedy naozaj dobre padol. Ako sprej má omnoho sviežejšiu vôňu ako parfum a najmä v teplom letnom počasí mi vyhovuje omnoho viac. Iste, je pravda, že ho na seba musíte frknúť častejšie, aby ste ho cítili. Nie je však ťažký a osviežuje, takže po ňom siahnem skôr ako po parfume. 

Doposiaľ som mala telové spreje od Baley alebo Dermacolu, no tie sa na Guess nechytajú. Je mi jasné, že ich nemôžem porovnávať, ale tento je omnoho noblesnejší, voňavejší a elegantnejší. Nie je v ňom nič rušivé, nie je presladený ani kyslý. Je pravda, že na úvod ucítite alkohol, ale keď sa rozplynie, ostáva len výborne namiešaná vôňa. Ó áno, presne tejto sprej mi bude zdobiť stôl a keď ho miniem, skúsim ďalší. Lebo za to stojí.

Plusy:
  • pekný obal
  • väčší za fajn cenu
  • krásna ovocno kvetinová vôňa
  • jemná, sladšia, ale nie príliš, ideálna aj do teplého počasia
Mínusy:
  • nenašla som
Spreje od Guess nájdete v eshope Elnino, bežná cena sa pohybuje okolo 15 eur.


Máte obľúbenca od Guess? :)








You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe