Maslo na pery a oči od Ere Perez

16:53

Ere Perez je krásna kozmetika. Ak ju raz skúsite, nebudete sa jej už chcieť vzdať. To je presne aj mojím problémom, kozmetické maniačky ma pochopia :) Začala som zeleným povzbudzujúcim sérom, ktoré je sérom bestsellerom a neprekvapuje ma to. Výborne hydratuje a vyživuje pleť. Stále patrí do mojej top trojky a pochybujem, že ho tak skoro niekto zosadí z pomysleného trónu :) Ako sa hovorí, s jedlom rastie chuť, a preto som chcela aj ďalšie kúsky. Napríklad toto brusnicové maslo na pery a očné okolie, ktoré je tak malé, tak účinné a tak nekonečne dlho vydrží. 


Ere Perez brusnicové vyživujúce maslo pre oči a pery

Ere Perez brusnicové vyživujúce maslo pre oči a pery zloženie

brusnicové vyživujúce maslo pre oči a pery

Ere Perez

Ere Perez brusnicové maslo pre oči a pery

Okolie pier a očí je citlivejšie a vrásky sa tu tvoria rýchlejšie. Nie je to nič zvláštne. Pokožka okolo očí je veľmi jemná, nepremasťuje sa a ak sa o ňu nestaráme, z jemných vejárikov sa stanú viditeľné vrásky. Tie okolo pier sú výraznejšie kvôli smiechu či špúleniu pier, s vekom sa stávajú výraznejšími . Môžu byť postrachom, lebo ak nosíte make up, dokáže ich ešte viac zvýrazniť (samozrejme, nie vždy, veľa zohráva práve kvalitná kozmetika). Minulý rok, keď som oslávila 29 rokov a s hrôzou si uvedomila, že nasleduje už len tridsiatka, som sa poobzerala po novej kozmetike, ktorú by moja pleť mohla potrebovať. Voľba padla na toto masielko.

Ere Perez brusnicové maslo pre oči a pery je jednoducho na zjedenie. V bielej krabičke sa ukrýva pekný malý sklený obal s plastovým vrchnáčikom. Hoci má len 10 gramov, balenie mi vydržalo celé mesiace. Stačí ho naniesť prekvapivo máličko, nechcelo sa mi veriť, ako málo. Vyzeralo to, ako by z neho ani neubúdalo.  Taká bezodná kozmetika by sa mi celkom páčila, vám nie? :)

Brusnicové maslo pre oči a pery má výbornú krémovú konzistenciu. Ľahko sa vsiakne do pleti, pričom po sebe nezanecháva žiaden mastný film. Preto ho používam ráno aj večer, ráno pokojne po chvíli nanášam make up. Jeho vôňa je len veľmi jemná, nenápadná, ani som si ju počas aplikácie neuvedomovala. Voňala prírodou, ale inak by som ju popísať nevedela. Teda, nevedela by som, k čomu ju prirovnať :) Obsahuje  extrakty z brusníc, uhorky, zeleného čaju, nechtíka lekárskeho, regeneračné maslá a oleje - bambucké, kakaové, kokosové, mandľové, kyselinu hyalurónovú a kyselinu mliečnu a ďalšie hydratačné látky, ktoré sa postarajú o krásnu pokožku.

Maslo je určené na oči a okolie pier. Ja som si ho viac obľúbila na okolie pier hneď z niekoľkých dôvodov. Počas dňa sa okolo nich ľahšie robia jemné linky, napríklad kvôli smiechu, nedostatočnému pitnému režimu, ďalšej mimike. Pri pravidelnej aplikácii je pleť celý deň jemná, hydratovaná a pružná, preto sa linky netvoria. Zabraňuje predčasnému starnutiu pleti, vyhladzuje ju (aj vrásky) a vďaka maslu vyzerá pevná, pružná a žiarivá. Žiadna linka ma počas dňa neprekvapí a make up je pekný. Nezalieza do vrások, lebo nemá do akých :)

Rovnako ho však možno použiť aj na hydratáciu pokožky okolo očí. Použijete ho ako bežný očný krém na vyčistenú pleť. Vypĺňa linky aj vrásky, rozjasňuje očné okolie a zjemňuje aj opuchy.  

Brusnicové maslo pre oči a pery  je skvelé na dovolenku, lebo je to 2 v 1 - postará sa o oči aj okolie pier, zabraňuje vysušovaniu a starnutiu pleti a cítim sa krajšia. Keď som bola mladšia, večer som mávala okolo pier hlboké ryhy. Dnes ich nepoznám a mrzí ma, že som podobný krém nemala aj vtedy, lebo by som ušetrila veľa okamihov, kedy ma to trápilo. Ere Perez, zbožňujem ťa ♥

Plusy:

  • pekný sklený obal
  • malé balenie vydrží mesiace
  • krémová konzistencia
  • nemastné maslo
  • jemná vôňa
  • okolie pier hydratuje počas celého dňa, vyhladzuje linky aj vrásky, zabraňuje predčasnému starnutiu pleti
  • vyhladzuje a rozžiaruje očné okolie, zjemňuje opuchy
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Biobalicek.cz,kde stojí 25,37 eur/699 Kč, (čo som porovnávala, tak jedna z najlepších cien). 


Staráte sa o okolie pier? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe