Nielen pre deti - toto som si v DM-ke obľúbila

15:55

Pri potulkách po DM drogérii sa občas zastavím aj pri detskej kozmetike. Už pár razy sa mi stalo, že som tam našla výborné veci aj pre seba, najmä pre môj atopický ekzém. Pri jednej z mojich návštev som našla tieto dva kúsky, ktoré sa stali stálicami  mojej kozmetickej poličky. Úžasné  na nich je aj to, že ich ceny sú viac ako fajn a celkom pekne vyzerajú. 


kozmetika pre deti

baby boo bamboo Bambusové vlhčené utierky

baby boo bamboo Bambusové vlhčené utierky zloženie

Bambusové vlhčené utierky

baby boo bamboo Bambusové vlhčené utierky

Detské vlhčené utierky si kupujem na odličovanie. Niektoré z nich sú omnoho lepšie vlhčené ako tie, ktoré sú na odličovanie priamo určené. Bývajú jemné a nepodráždia ani citlivú pleť a oči. Baby boo bamboo bambusové vlhčené utierky sa vyrábajú z veľmi jemnej eko-friendly, 100 % nebielenej bambusovej tkaniny. Obohatené sú aj o výťažok z bio bambusu, vitamínu E, levanduľového oleja, Aloe vera, sladkého pomaranča. Prirodzene biologicky odbúrateľné po použití sú za 3 - 4 týždne. Preto si ich vyberám radšej ako bežné.

V balíčku je 80 utierok a lepiaca časť drží dobre počas celej doby, čo ich mám otvorené. Pre istotu je tu aj plastový uzáver, takže balenie je vymyslené dobre. Je väčšie, ale na výlet alebo dovolenku ich so sebou neberiem, takže mi to neprekáža. 

Ako prvé musím pochváliť jemnú a peknú vôňu, ktorá sa musí zapáčiť azda každému. Ľahká a nevtieravá aróma pokožku nepodráždila. Materiál je mimoriadne príjemný na dotyk, ľahučký a pritom pevný, vôbec sa netrhajú. Sú výborne vlhčené, takže make up z tváre ide dolu ľahko a na oči si pridávam pár kvapiek micelárnej vody alebo iného odličovača. Sú naozaj príjemnou zmenou oproti bežným obrúskom a veľmi sa mi páčia, že sa v prírode rozložia. Ich cena je 4,99 eur.

alverde NATURKOSMETIK Baby ošetrujúci krém s bambuckým maslom a harmančekom

alverde Baby ošetrujúci krém s bambuckým maslom a harmančekom zloženie

 Baby ošetrujúci krém s bambuckým maslom a harmančekom

Alverde NATURKOSMETIK Baby ošetrujúci krém s bambuckým maslom a harmančekom

Tento detský krém sa postará o pokožku celého tela. V plastovom obale s milým modrým vrchnáčikom je 75 ml bieleho krému. Má správnu krémovú konzistenciu, ktorá nie je vôbec mastná. Vďaka tomu sa dobre vsiakne a nezanecháva po sebe žiaden nepríjemný film. Jeho vôňa je sladká a bylinková, pekná. Vedela by som si predstaviť aj telové mliečko, ktoré by takto voňalo.

Používala som ho ako telový krém, krém na ruky alebo krém na nohy. Obsah bambuckého masla ho predurčuje na to, aby dobre hydratoval a regeneroval pokožku. Pomôže ju aj zjemniť, vyživiť a zanechať hladkú, ako detská prdelka :) Jeho cena 1,95 eur je tiež skvelá.

Oba kúsky nájdete v DM drogérii alebo v eshope mojadm.sk.



You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe