Zahaľte sa do červenej - rúže Gabriella Salvete Red´s vám s tým pomôžu

16:03

V dnešnej recenzii vám ukážem rúže Red´s od Gabriella Salvete, ktoré mi zaslalo Elnino na vyskúšanie. Potešilo ma to, lebo hneď, ako odhodím rúška, si do sýtosti užijem všetky svoje červené dokonalé rúže. V ponuke je 5 červených rúžov, ktoré sa od seba dosť odlišujú. Vybrať si pre seba správny červený odtieň vôbec nie je jednoduché a trvalo mi dlho, kým som si našla svoj prvý. Odvtedy idem štýlom pokus - omyl, lebo nie každá červená nám pristane a jednoducho musíme skúsiť, či zapasuje alebo nie. Rokmi som prišla na to, že iný mi pristane, keď som opálená alebo bleduľa a tak ich mám doma niekoľko. Preto som sa na tieto tešila a bola som zvedavá, ktorý sa stane mojim najobľúbenejším. 

Gabriella Salvete Red´s Rúž pre ženy

So značkou Gabriella Salvete mám dobré skúsenosti a niektoré jej rúže sa stali mojimi miláčikmi. Tieto sú v jednoduchých čiernych obaloch s výrazným červeným nápisom Red´s a vyzerajú jednoducho, ale pekne. Na spodnej časti môžete vidieť názov rúžu a odtieň, čo by mohlo uľahčiť výber v drogérii. Pravdou však ostáva, že lepšie vidieť rúž (nie etiketu) na vlastné oči a rozhodnúť sa podľa toho. 

Gabriella Salvete Red´s červené rúže

Ako uvádza výrobca, odtiene Gabriella Salvete Red´s  sú nasledovné:
  • 01 Candy, ktorý je popísaný ako koralový
  • 02 Ruby, ktorý je popísaný ako ružový
  • 03 Rose, ktorý je popísaný ako ružový
  • 04 Scarlet, ktorý je popísaný ako ružový
  • 05 Berry, ktorý je popísaný ako ružový

Gabriella Salvete Red´s

Rúže sú príjemnej konzistencie, je krémová a ľahko sa kĺžu po perách. Dajú sa vrstviť, najmä tie jemnejšie odtiene potrebujú viac vrstiev, aby som dosiahla požadovaný výsledok. Skúšam ich denne doma  (keď mám homeoffice) alebo v prírode a naozaj je lepšie vrstviť ho, aby pery pekne vyzerali. Má príjemnú vôňu aj chuť, takže použitie je fajn. 


Ako môžete vidieť na ruke, farby sú ružové a červené, ale každá má niečo do seba. Čo sa výdrže týka, povedala by som, že je priemerná. V cenovej hladine 5 eur to však považujem za celkom dobrý kúsok, ktorý sa oplatí vyskúšať. Keď ho nanesiete, tak sa pekne leskne a s použitím kontúrovacej ceruzky sa nerozmaže okolo pier ani sa nerozpije. Keď jete alebo pijete, tak zo stredu pier sa stráca a ostáva na okrajoch, preto je potrebné opraviť ho. Všetko teda závisí najmä od toho, koľko toho zjete a vypijete. Keď však niekam idete, rozhodne si ho vezmite so sebou, aby ste si líčenie poopravili a cítili sa krásne. A teraz sa poďme pozrieť na jednotlivé odtiene, lebo mám svojho jasného favorita. 

Hydratačný a vysoko pigmentovaný rúž Berry

Gabriella Salvete Hydratačný a vysoko pigmentovaný rúž Berry

Red´s rúž v odtieni Berry

Mojím favoritom sa stala farba Berry, ktorá je dosť sýta, výrazná a viac červená ako ružová. Je to veľmi sýta farbička, stačí menej vrstiev a dojem z nej bol skvelý, boli sme spolu na Vianoce aj na Silvestra a používam ju najčastejšie. 

Gabriella Salvete Hydratačný a vysoko pigmentovaný rúž Candy

Gabriella Salvete rúž Berry

Gabriella Salvete Red´s Berry

Druhou najobľúbenejšou farbičkou je Candy (jej názov mi hneď pripomenul Candy zo seriálu Dva a pol chlapa, ktorá sa stala Alanovou druhou manželkou a vynikala detskou naivitou a nižším intelektom, neviem prečo). Táto červená farbička je tiež dobre pigmentovaná a nemusím ju nanášať vo veľkom množstve vrstiev. Je to tiež druhý najčastejšie používaný odtieň a  užívam si ju aj keď ideme s Richardom do prírody. Nieže by to bolo potrebné, ale trochu mi to chýba a tak využívam všetky príležitosti na pekné líčenie. 

Gabriella Salvete Hydratačný a vysoko pigmentovaný rúž Rose

Hydratačný a vysoko pigmentovaný rúž Rose

Gabriella Salvete Red´s Rose

Odtieň Rose (opäť mi napadol seriál Dva a pol chlapa, kde bola Rose buchnutá do Charlieho a nevedela bez neho žiť) ma nadchol trochu menej, pretože farba je celkom pekná, ale pomerne nevýrazná a aj keď nanesiem viac vrstiev, nie je to celkom ono. Skôr by som povedala, že je ako farebný balzam, nie ako vysokopigmetovaný rúž.

ruby rúž

Gabriella Salvete Hydratačný a vysoko pigmentovaný rúž ruby

Gabriella Salvete ruby Red´s

Pri odtieni Ruby mám rovnaký pocit ako pri odtieni Rose, skôr mi pripomína tónovaný balzam na pery ako rúž.

Hydratačný a vysoko pigmentovaný rúž Scarlet

Gabriella Salvete Hydratačný a vysoko pigmentovaný rúž scarlet

Gabriella Salvete Red´s Scarlet


Posledným rúžom je ten v odtieni Scarlet a patrí k tým lepším, je výraznejší, sýty a tretí najpoužívanejší. 

Ak by som mala Gabriella Salvete Red´s rúže pre ženy popísať jedným slovom, povedala by som, že nesklamali (minimálne tri obľúbené odtiene miniem). Ich cena je 5 eur a tomu zodpovedá aj kvalita. Nepatria k tým, ktoré vydržia dlhé hodiny, ale farby sú pekné a každý mi bude vyhovovať v inom ročnom období, respektíve keď sa opálim alebo ešte viac vyblednem. 

Plusy:
  • pekne vyzerajú
  • obaly sú pevné a plastové
  • 5 odtieňov červenej a rižovej
  • sú krémové, dobre kĺžu po perách
  • celkom dobre pigmentované
  • nerozpíjajú sa a nerozmazávajú sa 
  • dajú sa vrstviť
  • výdrž je pár hodín v závislosti od toho, či jete alebo pijete
Mínusy:
  • niektoré odtiene sú slabšie pigmentované a skôr mi pripomínajú farebný balzam a nie vysoko pigmentovaný rúž
  • otláčajú sa a po jedle alebo pití mizne zo stredu pier. Ostáva skôr na okrajoch a líčenie je potrebné opraviť
Za prijemných 5 eur dostanete fajn rúž, ja obľubujem odtieň Berry, Candy a Scarlet. Nájdete ich v eshope Elnino


Ktorý odtieň by ste si vybrali? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Ahoj, já výrazné rtěnky miluji. I v době respirátorové je nosím, stále a ráda. Moc krásné odstíny, ráda se nechám inspirovat, děkuji. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja zbožňujem červené, svetlé aj tmavé :) Teším sa na okamih, kedy nebudeme musieť nosiť rúška, to budem nosiť rúž stále :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe