Neogen a jeho náplasti proti akné

16:16

Vyhrať nad akné je niekedy veľmi ťažká úloha. Viem, o čom hovorím, lebo ma sprevádzalo veľkú časť strednej školy a malú časť vysokej. Mrzí ma, že som vtedy nevyhľadala odborníka, možno by bolo toto obdobie ťažšie a menej psychicky náročné. Dlho som sa spoliehala na kozmetiku z lekárne, ale potom prišla prírodná kozmetika, ktorá moju pleť zmenila na nepoznanie. Potom prišiel ešte jeden poklad - kórejská kozmetika a ja som našla nevídaných pomocníkov. Jedným z nich je náplasť na akné, ktorá je vlastne malý zázrak. Ľutujem len to, že som ich  nenašla skôr.


Neogen Dermalogy A-Clear Soothing Spot Patch čistiaca náplasť na aknóznu pleť popis

Neogen Dermalogy A-Clear Soothing Spot Patch čistiaca náplasť na aknóznu pleť

Neogen Dermalogy A-Clear Soothing Spot Patch

Neogen Dermalogy A-Clear Soothing Spot Patch čistiaca náplasť na aknóznu pleť

Myslím, že túto situáciu pozná väčšina z nás - pleť je šťastná a krásna, na oblohe niet ani mráčika. Potom príde nejaké dôležité stretnutie alebo udalosť, kde sa chceme cítiť príjemne a dobre. Všetko je fajn a zrazu sa objaví na čele hrb svietiaci na červeno ako semafor. Kedysi by som vzývala vesmír, aby zakročil, dnes mám náplasť na akné. Kúpila som si náplasti od rôznych značiek, aby som mohla porovnávať a dnes by som vám rada predstavila prvé náplasti. Neogen Dermalogy A-Clear Soothing Spot Patch čistiaca náplasť na aknóznu pleť si vás získajú priaznivou cenou a účinkami. 

Čo sú vlastne náplasti na akné? Jednoducho povedané, sú to beauty náplasti na pupienok/vyrážku/vred/malého nepriateľa. Ich sila tkvie v tom, že dokážu vytiahnuť hnis, podporiť a urýchliť hojenie. Časť, ktorú lepíme na pokožku môže obsahovať rôzne super látky, často gélový hydrokoloid a vonkajšia vrstva náplasti je pevná, ale pružná, aby ste si náplasť v pohode nalepili na postihnuté miesto. Mňa vyrážky potrápia zriedkavo, no o to viac mi lezú na nervy. Ešteže s nimi viem efektívne bojovať. No a čo môžem povedať o Neogen Dermalogy čistiacej náplasti?
  • balenie je super, lebo sa dá uzavrieť, takže náplasť nevypadne, nech už ju máte kdekoľvek
  • obsahuje 24 náplastí (12*12 mm, 12*10mm). Sú menšie a väčšie, podľa toho, čo si situácia vyžaduje. 
  • Ľahko sa odliepajú vďaka stredovej línii rezu fólie, takže sa nepokrčia, keď ich idete odlepiť z fólie a nalepiť na boľavé miesto. 
  • Ich výhodou je, že sa ľahko nalepia na pleť a perfektne držia. Vymeniť za druhú by ste ju mali vtedy, keď zbelie - vtedy viete, že úplne absorbovala sekrét. Ja ich zvyknem aplikovať na noc a ráno ich jednoducho odlepím (sú maličké, ani to nie je cítiť). Pokiaľ sa nelíčim, môžem ich aplikovať aj ráno, sú priesvitné a takmer ich nie je vidno. 
  • Teraz príde to najlepšie - ak je vyrážka menšia, do rána je fuč. Ak sa jedná o tvrdší oriešok a väčšiu vyrážku (dokonca aj podkožné akné), potrebujete ešte jeden - dva dni, no stojí to za to. Náplasť na akné vytiahne všetok hnis, miesto nie je začervenané, nebolí a čo je naozaj dôležité, vyrážka sa nielenže hojí rýchlo, ale aj bez rizika vzniku jazvy. 
  • vodeodolné a chránia boľavé miesto pred prachom alebo pred tým, aby ste si vyrážku vytlačili. 
V mojej kozmetickej taštičke majú stále miesto, toto je moje tretie balenie a neľutujem ani jeden cent, ktorý ma náplasti na akné stoja. Keď som bola mladá (a blbá), vyrážky som vytláčala a výsledkom je pár drobných jazvičiek na pleti. Iní si ich sotva všimnú, no ja viem, ako vznikli a hnevám sa na seba. Každopádne aj vďaka týmto náplastiam mi už taká blbosť nenapadne a k pleti sa správam omnoho jemnejšie. Ak ste náplasti na akné ešte neskúšali, je viacero skvelých značiek, okrem Neogen odporúčam aj COSRX alebo Purito. Tieto v akcii kúpite do 5 eur a som si istá, že budete nadšené ako ja :) A pokojne ich môžete dať aj partnerovi, nie je ich vidno.

Neogen Dermalogy náplasti na akné kúpite v eshope Notino


Máte skúsenosti s takýmito náplasťami? :) 


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe