Skutočne hydratačné pleťové sérum

16:25

Som veľký fanúšik pleťových sér a neviem si predstaviť deň bez nich (teda viem, keď mám pri koronavíruse štyridsiatky teploty a nevládzem dýchať). Iné mám na ráno, iné na večer, prichádzam na chuť retinolu a rôznym kyselinkám a na pleti to je naozaj vidno. Aj keď som teraz v zime príšerná bleduľa, pleť pôsobí zdravým, sviežim a spokojným dojmom a do veľkej miery za to vďačím práve pleťovým séram. Dnes naozaj nie je ťažké nájsť kvalitnú kozmetiku, pretože ponuka na trhu je tak bohatá, že môj wishlist má už podozrivo veľa strán. Minulý rok som z neho vyškrtla hneď dve položky od mojej obľúbenej slovenskej značky Two cosmetics. Kúpila som si Two cosmetics Multi-tasking vitamínové pleťové sérum, ktoré som minula trochu rýchlejšie a HA6 Hydratation booster sérum, ktoré som minula v týchto dňoch. Obe si kúpim zasa, patria k tým najlepším.


HA6 Hydratation booster sérum

Two cosmetics HA6 Hydratation booster sérum

Two cosmetics HA6 hydratačné sérum

Two cosmetics HA6 Hydratation booster sérum

Každá z nás od kozmetiky očakáva, že splní všetko, čo sľúbi. Inak by sme do nej neboli ochotné investovať toľko peňazí, všakže :) V prípade Two cosmetics viem, že krok vedľa to nebude, lebo ju nakupujem už niekoľko rokov a sklamaná som ešte nebola. Naopak, našla som niekoľko produktov, ktoré mi perfektne sadli a viem, že sa k nim určite vrátim. Jedným z nich je aj Two cosmetics HA6 Hydratation booster sérum. Obsahuje 6 foriem kyseliny hyalurónovej a 3 druhy fermentovaných živých kultúr a tak je v mojej zbierke celkom výnimočným kúskom. 

Jednoduchá biela krabička ukrýva sklenú fľaštičku s kvapkadlom, ktorá má až 50 ml! Keďže väčšinou mám séra okolo 15 - 30 ml, je to príjemná zmena, pretože aj cena je viac ako priaznivá. Fľaštička je priehľadná a tak vidíte, že sérum vyzerá trochu ako mlieko. Konzistenciou je to taký redší krém, nie je vyslovene gélové ani tekuté. Každopádne je ale výborná, pretože sa krásne a rýchlo vstrebáva bez mastného filmu. Nemá výraznejšiu vôňu, ani neviem, či by som ju k niečomu vedela prirovnať... a pri aplikácii ju ani nie je cítiť. 

Aplikácia je výborná, pretože sérum nie je lepivé a nerobia sa z neho ani žiadne žmolky. Bolo to moje ranné sérum, ktoré som nanášala po vyčistení pleti. Stačila len chvíľka a mohla som nanášať krém, pleť ostávala matná a pripravená na deň alebo na aplikáciu make up, podľa toho, či som niekam musela ísť alebo nie. Odporúča sa nanášať ho na pleť zvlhčenú hydrolátom či nejakou hydratačnou hmlou a nezabúdať ani na SPF

Two cosmetics HA6 Hydratation booster sérum môžem pokojne označiť aj ako hydratačnú bombu. Pleť počas celého dňa udrží hydratovanú, chráni ju aj v chladnom alebo veternom počasí (a som si istá, že bude dobré aj na leto, kedy si ho chcem opäť kúpiť). Ostáva vypnutá, svieža a jemná. Počas dňa sa výraznejšie nemastí, je vyživená a spokojná. A ja s ňou. Na pleť blahodarne pôsobí aj v prípade ekzému či podráždenia, takže sa naň môžem spoľahnúť za každých okolností. Chcem skúsiť aj ďalšie séra od Two Cosmetics, ale toto je skrátka topka. 

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • veľké balenie za fajn cenu
  • kvapkadlo pre ľahšiu aplikáciu
  • bez výraznejšej vône
  • dobrá konzistencia
  • nie je lepivé, nezanecháva mastný film
  • vhodné aj vtedy, ak vás potrápi ekzém či iné podráždenie
  • rýchlo sa vstrebáva
  • Two cosmetics HA6 Hydratation booster sérum viditeľne hydratuje pleť, vypína a vyhladzuje ju, zanecháva sviežu, pružnú a jemnú
Mínusy:
  • nenašla som
Sérum kúpite priamo v eshope Two cosmetics alebo v partnerských predajniach a stojí 29,90 eur.
 

Skúsili ste niektoré sérum tejto značky? :)
 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe