Avon - Hydratačný telový peeling s olivovým olejom

20:43

V Avone som si veľmi obľúbila produkty Planet Spa. Mám rada najmä masky, vyskúšala som všetky, ktoré sú v ponuke a stále si šetrím zlupovaciu masku s japonským saké, ktorá bola dokonalá a mrzí ma, že už nie je v ponuke. Mala okamžitý vyhladzujúci efekt a patrila k najpredávanejším maskám (moje zákazníčky si neraz brali naraz aj po dva-tri kusy). Z telovej kozmetiky používam najmä peelingy, ale občas sa nechám zlákať aj voňavým krémom. V dnešnom príspevku by som sa chcela venovať olivovému telovému peelingu, ktorý si u nás doma obľúbilo celé babské osadenstvo. 

Peeling má 200 ml



Peeling s olivovým olejom zo Stredomoria

O peelingu si môžete prečítať:

     "Objavte hydratačný a regeneračný rituál s olivovým olejom zo Stredomoria, ktorý sa dokonale postará o vašu pokožku. Účinky: Hydratačný telový peeling s olivovým olejom odstraňuje odumreté bunky pokožky, zanecháva ju sviežu a so zdravým vzhľadom. Dodáva jej hodvábnu jemnosť a hebkosť. Použitie: Jemne vmasírujte do pokožky celého tela, zamerajte sa na drsné a suché oblasti ako sú lakte, kolená a chodidlá. Používajte 2-krát týždenne."

Telový peeling je v plastovom obale, z ktorého sa vytláča. Obal je dosť mäkký, takže sa ľahko stláča a peeling dostanete von ľahko. A keď je ho len na dne, stačí obal rozstrihnúť a nič tak nevyjde nazmar. Má veľmi príjemnú vôňu, je ľahká a svieža a pekne prevonia pokožku. Peeling nie je riedky, takže nesteká. Obsahuje veľmi drobné čiastočky, úplne mi pripomínajú piesok. K pokožke je jemný, ale dôkladne odstraňuje odumreté bunky. Po jeho použití je pokožka vyhladená, hydratovaná a hodvábne jemná. Osvedčil sa mi aj ako peeling na zhrubnutú kožu chodidiel ( mňa trápi na pätách a palcoch). Pokožka je mäkšia a ľahšie sa odstraňuje, ja najradšej používam hoblík na zrohovatenú kožu, ktorý Avon tiež predáva. Peeling je výborný aj preto, lebo zabraňuje zarastaniu chĺpkov. 

Plusy:
  • príjemná vôňa
  • hustý peeling obsahuje jemné čiastočky, ktoré mi pripomínajú piesok
  • neštípe v rankách
  • výsledky: vyhladená a  hydratovaná pokožka, ktorá je hodvábne jemná na dotyk, zabraňuje zarastaniu chĺpkov 
Mínusy:
  • nenašla som, s peelingom som sa skamarátila :)
Peeling bežne stojí 12 eur, ale neraz prebiehajú akcie a kúpiť ho možno aj okolo 7-8 eur. 

Máte doma niektorý z telových peelingov od Avonu? Ako ste s nimi spokojní? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Mám doma ten tyrkysový s plumériou a som spokojná... Vonia ako kvitnúci agát :)
    Ale na toto sa nechytá :)
    http://saveonbeautyblog.blogspot.sk/2013/11/mineral-beauty-system-telovy-peeling-s.html

    Tento olivový mám ale v pláne tiež skúsiť, strašne krásne mi vonííííííí....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám ten olej s plumériou, mám rada tú vôňu :) A Mineral Beaty System má dokonalé výrobky, mám levanduľové telové maslo a je dokonalé :)

      Odstrániť
  2. Veci z avonu s plumériou zbožňujem. Milujem tú vôňu :) mám píling a telové maslo

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe