Charlotte Meentzen a moje prvé skúsenosti s ňou :)

16:53


V tomto príspevku by som vám rada predstavila kozmetiku Charlotte Meentzen, s ktorou som sa nedávno zoznámila :) Krása miluje prirodzenosť- tým sa riadi nemecká spoločnosť Charlotte Meentzen, ktorá úspešne pôsobí na trhu od roku 1930 v 27 krajinách sveta. Kozmetika Charlotte Meentzen je založená na rastlinných receptúrach v súlade s tou najvyššou BIO kvalitou. S oživujúcou silou kvalitných rastlinných extraktov bojuje proti nežiadúcim vplyvom starnutia, stresovým alebo alergickým kožným reakciám. V ponuke nájdete : 

  • Krautervital - rad starostlivosti pre všetky typy pleti
  • Sebum reducer - rad starostlivosti pre mastnú pleť
  • Enjoy - osviežujúci a očisťujúci rad
  • Aqua minerals - zvlhčujúca starostlivosť pre všetky typy pleti
  • Spezialpflege - pre mimoriadne potreby (na kuperózu, starostlivosť o oči, telo a pleť bez  parfumov)
  • Regeneration - rad starostlivosti pre regeneráciu pleti
  • Age kontrol - starostlivosť s liftingovým účinkom
  • Q10 - ošetrovanie pre náročnú pleť
  • Contour Lift - rad starostlivosti pre pevnú pleť
  • Concentrates - účinné koncentráty
  • Natural liquid foundation - ošetrujúci make up v 4 odtieňoch
  • Fitness for men - kompletný rad starostlivosti pre mužov
  • Body relax - starostlivosť pre telo s amaranthom a granátovým jablkom
  • Body vital - starostlivosť pre telo s mandľovým extraktom
  • Body fresh - starostlivosť pre telo s limetkou a granátovým jablkom
Teraz by som vám predstavila jeden výrobok z rady Enjoy a jeden z rady Body Vital :)

Enjoy Body Lotion má 250 ml



Vzorka

Jedna vzorka mi stačila na dve použitia

O výrobku si môžete prečítať:

     "Telové mlieko s jemným hodvábnym leskom(250ml)

Jemné zloženie so špeciálnym zvlhčujúcim komplexom a svetlo odrážajúcimi pigmentami pre viditeľne hodvábnu pokožku. Ošetrujúci avokádový olej zásobuje pokožku vitamínom A, D a E. Podráždenia sa dlhodobo zmiernia. S oživujúcou vôňou citrusu."

 Je úžasné, má nádhernú, sviežu vôňu, ktorá skutočne povzbudí myseľ a navodí príjemnú náladu a pokožku dokonale prevonia na dlhú dobu. Po jeho použití som sa niekoľkokrát pristihla pri tom, ako som okolo seba stále šermovala rukami, aby som cítila vôňu. Mliečko je hustejšie ako klasické telové mlieka, čo mi vyhovuje, lebo sa nemusím báť, že by stekalo alebo kvapkalo. Po rozotretí sa rýchlo vstrebe do pokožky a nezanecháva na nej mastný film. Výborne ju hydratuje, zanecháva hodvábne jemnú a ... ligotavú! :) Keď sa pozriete na pokožku pri svetle, vidíte na nej jemné trblietky, ktoré odrážajú svetlo a máte pocit, akoby pokožka žiarila. Plné balenie je v tégliku, čo je podľa mňa asi najlepšie balenie, lebo ľahko sa z neho dostane všetok obsah.
Pripravuje sa eshop, na s Charlotte Meentzen na Facebooku sa dozviete viac :) Cena telového mliečka je 9,9.

Body Vital telový balzam má 250 ml

Vzorka

Vzorka mi stačila na dve použitia

O výrobku si môžete prečítať:

Body vital starostlivosť o telo s mandľovým extraktom. Ideálna starostlivosť o telo rozmaznáva Vašu pokožku vzácnou a účinnou látkou a zahaľuje ju do príjemnej vône. Prírodné éterické oleje a osviežujúce výťažky z rastlín sa citeľne starajú o vašu pokožku. Aloe vera a pro vitamín B5 darujú vašej pokožke uvoľňujúci pocit a ochraňujú tak Vašu pokožku pred vysychaním. Pre normálnu až veľmi suchú pokožku.
Telový balzam - príjemné hodvábne textúry  sa rýchlo topia a nezanechajú po sebe stopy. Výťažok z Aloe Vera necháva vysušenú pokožku dýchať. Vitamín E pôsobí ako zachytávač radikálov zabraňuje starnutiu pokožky. Mandľové maslo a avokádový olej dodávajú hydratáciu."

Tento telový balzam poteší všetkých, ktorí preferujú jemne parfémované výrobky. Balzam má  jemnú vôňu, ktorá pokožku prevonia, ale nie je to rušivá vôňa, skôr mi príde taká upokojujúca. Balzam je redšej konzistencie, rýchlo sa vstrebe do pokožky a nezanecháva mastný film. Všimla som si, že ne jedno použitie stačí len malé množstvo balzamu. Veľmi dobre hydratuje pokožku, zanecháva ju vláčnu a jemnú na dotyk. Plné balenie má 250 ml. V tejto rade nájdete sprchový balzam, telový balzam, telový krém, krém na krk a dekolt, balzam na ruky.
Ako som už spomenula, eshop sa pripravuje. Telový balzam stojí 12,9.

Vzorka
Tu sa vzorka ukrývala :)
Plné balenie má 30 ml

O hydratačnej tekutine (géle) si môžete prečítať:

     "Regeneračný rad starostlivosti pre náročnú pleť na začínajúce vrásky.
Oživujúca sila prirody:bylinné esencie s jedinečným regeneračným účinkom, ako aj vysoko aktívne vitamíny vrátia Vašej pleti pevnosť, elasticitu a tým aj jej hladkosť. Efektívna ochrana proti vytváraniu vrások. Spomaľovaním procesu látkovej výmeny a obnovy tkaniva sa časom pružnosť a pevnosť pleti znižuje. Čoraz viac vysychá a ma sklon k tvorbe vrások. Produkty radu starostlivosti pomáhajú regenerovať hydrolipidový film pleti. Pre hladšiu a vitálnejšiu pleť.

Gél osviežuje a revitalizuje pleť, odporúča sa používať ráno aj večer na krk, tvár a dekolt. 

Zloženie:

Extracts of Lime, Balm-Mint and Aloe Vera, Hyaluronic Acid Na Salt, Pyrrolidon Carboxylic Acid Sodium Salt, Sodium Lactate, Fructose, Amino Acids"

Vzorku som najskôr skúsila ja, ale potom mi ju vzala mamina, lebo sa jej sérum veľmi - preveľmi zapáčilo :) A ani sa jej nedivím, lebo spokojná som  sním bola aj ja. Gél je riedky, ale keďže si stačí dať na prst len maličké množstvo, nemusíte sa báť, že by sa vám po tvári roztekal. Má krásnu, sviežu vôňu, veľmi príjemnú, ktorú po nanesení prestávate vnímať. Hydratačnú tekutinu nanášajte na suchú pleť, ktorú ste pred tým vyčistili ( ja vždy odporúčam minimálne čistiaci gél a pleťovú vodu). Gély, hydratačné séra či tekutiny môžete naniesť samostatne, prípadne po ich uschnutí na ne môžete naniesť ešte denný alebo nočný krém, znásobíte tým účinky a dosiahnete pozoruhodné výsledky. A aké sú? Po použití hydratačnej tekutiny je pleť hydratovaná, jemná na dotyk, jemné linky sú vyhladené, vrásky sú jemnejšie. Na jedno použitie vám stačí len malé množstvo gélu, rýchlo sa vsiakne do pokožky a nezanecháva ju lepkavú ani mastnú. Neštípe v menších rankách (napríklad na vyrážkach).

Plusy:
  • krásna vôňa
  • gél je riedky, stačí ho naniesť len máličko, rýchlo sa vsiakne do pokožky
  • pleť nie je po jeho použití lepkavá ani mastná
  • vyhladzuje linky a vrásky, hydratuje a spevňuje pleť
  • plné balenie vyzerá prakticky, má pumpičku na dávkovanie
Mínusy:
  • myslím, že som ich nestihla nájsť,lebo mi ho vzala mamina :) 
Výrobok budete môcť kúpiť v pripravovanom eshope na http://www.meentzen.sk/, 30 ml balenie stojí okolo 16,9.

Používate krémy alebo gély? Prípadne oboje? )



You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe