Avon - Supershock gélová ceruzka na oči

18:08

Dekoratívnu kozmetiku z Avonu som si dlho nekupovala, vždy som len preletela katalóg a nejako som sa nad ňou nepozastavovala. Myslela som si, že nie je veľmi kvalitná a keď moja krstná zahodila ceruzku na oči Color Trend, lebo jej oči slzili tak, že jej opuchli, len som sa v tom utvrdila. Kým som ešte nebola Avon lady, ponúkla mi ju kamarátka, ktorá ju používala a veľmi si ju chválila. Najskôr som veľmi nechcela, ale keď mi ju chcela predať za super cenu, hovorím si, že teda skúsim.

Supershock ceruzka



Ceruzka je mäkšia, občas je naozaj nakrivo :)

O ceruzke si môžete prečítať:
       "Vyskúšajte túto úžasne jemnú gélovú ceruzku pre dokonale presné líčenie očí. Určite si ju zamilujete. Účinky: Spája praktickú ceruzku s výrazným gélom, ktorý sa jednoducho nanáša. Nádherne sýte farby vydržia celé hodiny."

Keď som ju prvý raz použila,  vedela som, že si ju kúpim zasa! Je to klasická ceruzka, ktorá sa strúha. I keď je taká plastová, strúha sa ľahúčko, neláme sa, pri strúhaní sa nezadrháva ( mám už asi desiatu a ani raz sa mi nestalo, že by sa zle strúhala). Ja mám rada mäkšie ceruzky, s tvrdými sa nerada maľujem. Preto som si nesmierne obľúbila túto, je mäkká, stačí jeden ťah a oko je krásne  namaľované. Ja som si vybrala len čiernu, ale v ponuke nájdete viacero odtieňov. Farba je sýta, čierno čierna, výrazná. Líčenie je ľahké, stačí jeden ťah, ktorý vyčarí tmavú linku. Používam ju na hornú i dolnú linku, i na linku na viečko, ide to rýchlo a ceruzka vydrží na očiach celý deň, neotláča sa, nedrobí sa. Niekedy si po niekoľkých hodinách všimnem, že po okom ju mám trošku rozmazanú, ale nie je to výrazné a utriem to len prstom alebo papierovou vreckovou. 
Plusy:
  • ľahko sa strúha
  • je mäkšia, ľahko sa s ňou maľuje
  • farba je sýta, rýchlo sa s ňou dá vytvoriť krásne líčenie
  • dlho vydrží, celý deň
  • neotláča sa
  • cena
Mínusy:
  • to, čo je plusom, je aj mínusom - stačí silnejšie pritlačiť a roztlačí sa na linke či na viečku
  • keď je už maličká, takmer sa nedá ostrúhať, hoci je vidieť, že tuha tam ešte je a dala by sa použiť
Nikdy som si nekúpila nejaký kozmetický výrobok toľkokrát ako túto ceruzku, pretože je veľmi dobrá. Bežná cena je 5,7, ale ja ju kupujem vždy, keď je v akcii za 3,4, prípadne menej. Stačí si len vyčíhať super ponuku, oplatí sa to :)

Používate gélové ceruzky na oči?


You Might Also Like

1 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe