Lady Stella - Fresh active ICE GÉL

16:52

Keď som objavila kozmetiku Lady Stella, bola som ňou taká nadšená, že som si pomaly kupovala ďalšie a ďalšie produkty. Začala som len pleťovými maskami a peelingom, neskôr som sa vrhla na výrobky z anticelulitídneho programu. Ešte v lete som objavila vynikajúci telový gél s chladivým účinkom, ktorý priniesol viditeľné výsledky po prvých dňoch používania. Včera som minula v poradí tretie balenie a keď pomíňam zásoby olejov a krémov, ktoré som si urobila, určite sa k nemu vrátim.

Fresh active ICE GÉL





Nemá pumpičku na dávkovanie 

Gél má 500 ml

O géle si môžete prečítať:

     "Gél je ideálny na ošetrenie zapálenej, citlivej pokožky, ktorú trápia krčové žily alebo popraskané cievy. Gél sa odporúča používať pri celulitíde a na formovanie problémových partií- zadok, boky, stehná, brucho. Obsahuje mediteránsky olivový olej, ktorý pokožke navráti hydratáciu . Mentol a gáfor pokožku príjemne schladia,uvoľnia stuhnuté svalstvo a napätie a tým navrátia pokožke tela pružnosť a vitálnosť.Prírodný výťažok z divých gaštanov, citróna a olej z mäty aktívne pôsobia na jemné vlásočnice a krčové žily, zabraňujú nadmernému držiavaniu vody v lymfe a tým sa uvoľňujú aj opuchy na nohách.
Gél je vhodný na masáže. Pri pravidelnom používaní je rozdiel v centimetroch.
Aktívne zložky: biologicky aktívne morské riasy, mentol, gáfor, výťažok z divých gaštanov, citrón, mäta. Vďaka aktívnemu prekrveniu, prehriatiu pokožky všetky tieto látky podporujú látkovú výmenu, odtok lymfy a spaľovanie tukových vankúšikov, odstránenie celulitídy.
Gél neobsahuje konzervačný látky, parfém a farbivo.
Návod na použitie: Gél aplikujte pri masáži, bankovaní. Môže sa používať aj ako telové mlieko na problémové partie. Po použití gélu si dôkladne umyte ruky a dajte pozor, aby sa gél nedostal do očí."

Tento gél je naozaj malý veľký pomocník a výsledky vidno už po niekoľkých dňoch pravidelného používania. Gél je v plastovom obale, má 500 m. Nemá pumpičku na dávkovanie, ale nevidím v tom nejaký problém, lebo obal nie je tvrdý a gél sa dá vytlačiť ľahko. A keď je ho len na dne, obal sa dá rozrezať a tak nevyjde nič na zmar. Gélová konzistencia je super, nerozteká sa, dobre sa rozotiera. Má príjemnú, mentolovú, sviežu vôňu, ktorá bola najmä v horúcich letných dňoch vítaným osviežením. Gél som používala dvomi spôsobmi:
  • po kúpeli som si problémové partie natrela gélom a zabalila do fólie, nechala pôsobiť 30 minút a po odstránení fólie som zvyšky gélu vmasírovala do pokožky
  • ako klasické telové mlieko, ktoré som používala na problematické partie
Po nanesení gélu pocítite príjemný, chladivý pocit, ktorý chvíľu pretrváva. Pri hot géle sa môže stať, že keď sa nanesie hrubšia vrstva, pálenie môže byť až bolestivé, ale pri tomto géle nevadí, ak si nanesiete väčšie množstvo, iba trochu dlhšie chladí. A chladí naozaj, lebo aj v horúčavách som mala po jeho použití husiu kožu :) V rankách neštípe, ale treba si dať pozor, aby sa nedostal do očí, podľa zloženia by v nich určite pálil. V prvých dňoch používania vidno, že pokožka je hydratovaná, pevnejšia, ale keď ho používate pravidelne, prejavia sa aj zoštíhľujúce účinky a redukcia celulitídy.
Plusy:
  • príjemná vôňa
  • dobrá konzistencia, gél nesteká
  • pomerne rýchlo vsiakne do pokožky, nezanecháva ju mastnú ani lepkavú
  • pri pravidelnom používaní jepokožka pevná, hydratovaná, prejavy celulitídy miznú a najmä po zábaloch je vidno, že gél má aj zoštíhľujúce účinky
Mínusy:
  • minula som tri balenia a doteraz som nenašla nič, čo by mi na výrobku prekážalo
Gél kúpite na http://www.perlacosmetic.sk, kde 500 ml stojí 8,29.

Používali ste niekedy výrobky s chladivým účinkom? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe