Natura Siberica - Prírodné ručne robené mydlo z borovice

18:14

Pred Vianocami som robila dve objednávky kozmetiky Natura Siberica. Kým v prvej som urobila radosť mamine, kde ju čakal krém s kaviárom či denný a nočný krém s dutohlávkou snežnou, druhou som urobila radosť sebe s detoxikačným mydlom či telovým peelingom. Tieto výrobky som  poznala, lebo som ich  už kupovala alebo som mala doma nejaké vzorky. Jednou z noviniek, ktoré som si vzala na skúšku (lepšie by asi bolo napísať zo zvedavosti:)), bolo prírodné ručne robené mydlo z borovice. 

Mydielko bolo zabalené v krabičke...



a tiež ho chránil ešte papier

Mydlo má 100 gramov

O mydle si môžete prečítať:

     "Prírodné ručne robené mydlo z borovice



Na výživu a ochranu pokožky

Cédrový olej sa v ľudovej medicíne používa na rýchle hojenie rán a popálenín. Dokonale upokojuje, znižuje začervenanie a opuchy. Okrem toho, olej z cédra má silný omladzujúci účinok a môže sa používať aj na najcitlivejšiu pokožku. Divoký včelí vosk je bohatý na vitamín A, má mimoriadne upokojujúce a vyživujúce vlastnosti a zanecháva neviditeľnú ochrannú fóliu, čo dáva pleti mimoriadnu mäkkosť. Živica z borovice a šípky Dahurica pomáhajú hojiť drobné rany a obnovujú pružnosť pokožky. Vhodné na každodenné použitie.

Spôsob použitia: Navlhčenú pokožku namydlite, jemne masírujte až kým sa nevytvorí pena a opláchnite vodou.

Hmotnosť 100 g


Zloženie: Elaeis Guineensis Fruit Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Cocos Nucifera Oil, Aqua, Sodium Hydroxide, Sucrose, Parfum, Pinus Sibirica Seed OilWH, Pinus Sibirica NeedleWH, Hippophae Rhaimnoides Fruit Oil*, Helliantus Annuus Seed Oil*, Cera Alba*, Ribes Nigrum Seed Oil, Borago Officinalis Seed Oil*, Linum Usitatissimum Seed Oil*, Triticum Vulgare Germ Oil*, Diplazium Sibirica ExtractWH, Picea Obovata Needle ExtractWH, Larix Sibirica Needle ExtractWH, Arctium Lappa Root Extract, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Limonene, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional, Linalool.
(*) Issued from organic agriculture
(WH) Wild harvested Siberian plants` organic extracts"


V poslednej dobe som si na podobné mydlá zvykla a používam ich rada. Nevedela som sa dočkať, kedy mydlo rozbalím a vyskúšam :) Zabalené bolo v krabičke a ešte v papieri, balenie vyzeralo naozaj veľmi pekne. Už pri otváraní krabičky som zacítila krásnu, príjemnú vôňu. Mydielko je ručne robené, guľaté a ... mäkké. Keď ho stlačíte, pokojne si z neho môžete urobiť aj kocku. Premýšľala som aj nad tým, že by som ho rozkrojila a dala do oboch kúpeľní, ale nakoniec som ho nechala v celku ako rozkošnú guľôčku, v ktorej možno vidieť kúsky rastlinky. Ako som už spomenula, mydlo krásne vonia a prevonia pokožku i vzduch v kúpeľni, umývanie sa stáva relaxom a zároveň sa uvoľňuje telo i myseľ. Mydlo používam miesto sprchového gélu, ale niekoľkokrát som ho skúsila použiť aj na tvár (miesto mydla na problematickú pleť). Ostala po ňom trošku napnutá, preto som si ho nechala namiesto sprchového gélu. Mydlo vytvorí jemnú penu, pekne prevonia pokožku, neštípe v rankách a pokožka je po jeho použití príjemne jemná na dotyk. 

Plusy:
  • veľmi pekné balenia
  • nádherná vôňa
  • pokožka je prevoňaná a hodvábne jemná na dotyk
Mínusy:
  • po použití na tvár pleť ostala trochu napnutá, tento pocit zmizol po nanesení krému
Mydlo je naozaj veľmi dobré, 100 gramov mydla stojí 6 eur.


Skúsili ste už niektoré ručne vyrábané mydielko od Natura Siberica? :)



You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. na obrazku vyzera dosť velke teda ale ked ma 100g tak je potom take velke ako aj ostatne o ručne robenom som ešte nepočula to su mi novinky:)
    www.aj-ro-na.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je dosť veľké, krásne :) Dnes u nás dostať viacero ručne robených mydielok, aj čierne africké mydlá sú super :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe