Bielenda - POLYNÉZIA SPA zoštíhľujúce telové mlieko

12:00

Pred nedávnom sa na stránke http://www.bielenda.sk objavili nové telové mliečka. Vyzerali veľmi lákavo: hydratačné telové mlieko jahoda-acai-avokádo, omladzujúce telové mlieko ďatle-kokos, spevňujúce telové mlieko zázvor-kardamón a zoštíhľujúce telové mlieko orchidea a riasa laminária. Rozhodovala som sa medzi poslednými dvoma, pretože kardamón vonia nádherne a mám rada aj orchidey. Nakoniec som sa rozhodla, že najskôr skúsim zoštíhľujúce a potom spevňujúce telové mlieko. Bola som veľmi zvedavá, čo bude mliečko zač :)

Telové mliečko



Polynézia spa s orchideou a riasou laminária

Praktická pumpička na dávkovanie 

Telové mlieko má 250 ml

O telovom mlieku si môžete prečítať:

    "Zoštíhľujúce telové mlieko využíva jedinečné vlastnosti rastlín rituálnej Polynézie - aktívne hydratuje, regeneruje a spevňuje pokožku. Telu dodáva mimoriadnu jemnosť, hebkosť a pružnosť. Intenzívna, vzrušujúca a svieža vôňa mlieka podporuje vitalitu, zvyšuje energiu a zlepšuje náladuObsahuje BIO kokosové maslo - prírodný zdroj mladú pleť
Luxusné esenciálne oleje obohatené o prospešné zložky - Orchideu a riasu Laminaria známe pre svoje zoštíhľujúce a metabolizmus urýchľujúce účinky.

Použitie:  mlieko vmasírujte do pokožky celého tela."

I keď som viacmenej presedlala na telové maslá, toto mlieko som si obľúbila okamžite. Je v menšom balení, ktoré má 250 ml. Je to štíhle, plastové balenie, ktoré nezaberie veľa miesta na poličke. Má praktickú pumpičku na dávkovanie, takže aplikácia je rýchla a jednoduchá. Obal je mäkší, dá sa rozstrihnúť, keď bude mliečko len na dne  a  tak miniem všetko, nevyhodím nič. Konzistenciu má skôr ako telové maslo, je husté, nesteká, asi preto som ho zaradila k obľúbeným výrobkom :) Vôňa je veľmi jemná, ale príjemná, nevtieravá, skôr sladká. Mliečko sa po aplikácii rýchlo vsiakne do pokožky a nezanecháva ju mastnú ani lepkavú. Používam ho pravidelne, každý večer po sprchovaní a výsledky sú viditeľné hneď po prvom použití. Pokožka je hodvábne jemná, pružnejšia. A zoštíhľujúce účinky? Áno, sú. Skúšala som ho predovšetkým na miestach, ktoré sú problematické ako bruško, boky a stehná. Po dvoch týždňoch vidno rozdiel. Mliečko účinkuje rýchlejšie po zábale. Po horúcej sprche som naniesla hrubšiu vrstvu mlieka, zabalila do fólie a nechala cca 30 minút pôsobiť. Po odstránení fólie som zvyšok vtrela do pokožky (i keď sú zábaly veľmi účinné, nepraktizujem ich často, lebo ma to veľmi nebaví).
Plusy:
  • praktické balenie
  • príjemná vôňa
  • hustejšia konzistencia, vďaka ktorej sa mlieko nerozteká
  • pokožka je pevnejšia, pružnejšia, hodvábne jemná na dotyk. Mlieko má zoštíhľujúce účinky, ktoré možno vidieť po pravidelnom používaní
Mínusy:
  • mne na mliečku neprekáža nič, obľúbila som si ho okamžite
Na http://www.bielenda.sk kúpite mlieko za 5 eur. Najbližšie sa asi chystám na spevňujúce telové mlieko s kardamónom :)

Skúsili ste už niektoré nové telové mlieko od Bielendy? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe