Original Atok - Pleťový peeling z morských rias

15:23

Pleťové peelingy patria už roky k mojím obľúbencom. Keďže mám mastnú pleť, mala by som ho používať dva až tri razy týždenne, aby som odstránila odumreté bunky, vyčistila póry a zbavila sa čiernych bodiek. Niektoré peelingy sú veľmi jemné a nie som s nimi spokojná, lebo po nich nie sú takmer žiadne viditeľné zmeny k lepšiemu, ale včera som minula vynikajúci peeling, ktorý bol k pleti veľmi jemný a veľmi dobre ju čistil. Bol to peeling z morských rias od Original Atok.

Peeling má 50 ml



Original Atok - česká prírodná kozmetika 

Ochranný vrchnáčik

Hustý peeling

O peelingu si môžete prečítať:

     "Konzistencia:
krémová emulzia s výťažkami z morských rias.

Abrazívne častice:
veľmi jemná hrubosť.

Popis:
peeling s obsahom výťažkov z morských rias Laminaria, Palmaria a Fucus, doplnený o brúsne častice z marhuľových kôstok.

Účinky:
odstraňuje odumreté povrchové kožné bunky (tzv. exfoliácia), vyhladzuje, prekrvuje, stimuluje látkovú výmenu v pokožke, dodáva minerálne látky.

Typ pokožky:
všetky, okrem ekzematickej a veľmi citlivej.

Aróma:
jemná, svieža, citrusová.

Zloženie:
rastlinné oleje - z jadier hroznového vína, mandľový a slnečnicový, éterické oleje - jalovec, cyprus a citrón, komonice absolue, extrakty - z rias Laminaria, Palmaria a Fucus, brečtanu, túžobníka a prasličky, brúsne častice z marhuľových kôstok, glycerín, včelí vosk , provitamín, vitamín, emulgátor, chlorofyl, voda.

Upozornenie:
obsahuje jód. Nepoužívať na kožu vystavenú slnku. Peeling nikdy nerobíme u pokožky s rozšírenými cievkami, pri tzv venektázii. Nesprávne vykonaný a príliš intenzívny peeling môže poškodiť pokožku.

Účel a spôsob použitia:

určené k starostlivosti o pokožku tváre, k peelingovej masáži. Na pokožku nanesieme primerané množstvo preparátu a jemnými krúživými pohybmi prevádzame masáž. Zvyšky peelingu po masáži odstránime kozmetickým obrúskom a pokožku podľa potreby bežným spôsobom dočistíme. Dĺžka procedúry a frekvencia použitia je individuálna podľa potreby a typu pokožky."

Peeling je v plastovom obale, ktorý sa šraubuje. Je praktický, lebo keď miniete obsah, do obalu si môžete odložiť nejaké drobnosti (ako gombíky, korálky, špendlíky). Taký ten ochranný vrchnáčik, aby ste nemuseli peeling hľadať aj vo vrchnáku, je plastový, čo opäť oceňujem, lebo sa na ňom nedá porezať :) Vôňa je veľmi zvláštna, cítiť v nej citrusy, je svieža a príjemná. Pri umývaní som si ju ani neuvedomovala a po čase som si na ňu celkom zvykla. Peeling má krémovú konzistenciu, nesteká, ako ho nanesiete na tvár, tak tam drží. Brúsne častice sú malé, jemné, ale dôkladne čistia pleť. Neštípe ani na vyrážkach či menších rankách (ani v očiach :)). Používala som ho veľmi rada, pretože po každom umytí ste mohli vidieť naozaj viditeľné výsledky: pleť bola čistá, hodvábne jemná na dotyk a svieža, čierne bodky odstránené (len pár na nose ostalo), po mastnote ani stopy. K pleti je šetrný, nedráždi, neštípe.

Plusy:
  • praktické balenie
  • príjemná vôňa
  • hustá, krémová konzistencia
  • je šetrný k pleti, nedráždi ju,neštípe
  • neobsahuje parabény, syntetické farbivá, je bez syntetickej parfumácie
  • viditeľné výsledky: čistá a matná pleť je hodvábne jemná na dotyk, póry sú čisté
Mínusy:
  • rýchlo sa mi minul :)
Ja som ho kúpila na stránke http://www.bionatural.sk/, kde som ho ale dnes nenašla, ale našla som ho na
Cena sa pohybuje od asi 5,8 :)

Používate peelingy? Ako často?

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe