Montagne Jeunesse - Kolagénová maska proti starnutiu

19:15

Keď som prvý raz nakupovala na stránke http://www.bellua.sk, k nákupu mi pribalili niekoľko masiek a drobností, ktoré ste mali možnosť vyhrať v súťažiach :) Jednu som si nechala, kolagénovú, lebo som na ňu bola veľmi zvedavá ( a masky skrátka zbožňujem:)). Pred nedávnom mi jedna zlatá osôbka túto masku poslala tiež (Lenka, ďakujem:)) a tak som mala doma už štyri. V posledných dňoch som mala zaťažkávajúce obdobie, najskôr dve skúšky a potom predvianočný chaos, celé dni v kuchyni, visenie na rebríku s guľami a girlandami a choroba sa podpísali na mojej únave. Keď som sa večer dovliekla do kúpeľne, zvládla som sprchu a rýchle očistenie pleti. Nečudo, že moja pleť si hydratáciu a vyslovene pýtala.

Maska má 2x10 ml



O maske si môžete prečítať:

      "Bohatý komplex prírodných látok proti starnutiu. Zmes z koreňa Rebríčka obyčajného a zeleného čaju chráni pokožku pred oxidačným poškodením. Pokožka sa stáva pevnejšou. Morské riasy ( Pelvetiane ) vyhladzujú vrásky a jemné linky, hydratujú pokožku a obnovujú jej vlhkosť. Číňania používajú zelený čaj v medicíne viac ako 4000 rokov, kvôli jeho antioxidačnému komplexu, ktorý chráni pokožku pred voľnými radikálmi, ktoré urýchľujú proces starnutia.

Maska je vhodná pre zmiešanú, suchú, normálnu, mastnú a citlivú pleť.

Použitie :

Dôkladne očistite tvár. Masku naneste rovnomerne na tvár pomocou končekov prstov, vynechajte oči a pery. Nechajte pôsobiť 10 – 15 minút. Opláchnite teplou vodou a tvár osušte. Pre dosiahnutie optimálnych výsledkov masku používajte raz týždenne."

Maska má 2 x 10 ml, je teda na dve použitia a množstvo masky je postačujúce, nemusíte sa báť, že by vám chýbalo :) Má zvláštnu vôňu, takú... ani ju neviem popísať, i keď mi sprvu vadila, po nanesení ju nie je veľmi cítiť, zacítila som ju až pri zmývaní a to mi bolo už naozaj jedno :) Konzistencia je krémová, ľahko sa rozotiera prstami, nepotrebovala som štetec. Odporúča sa mať ju na tvári 10 až 15 minút, ja som ju mala niečo medzi. Čím dlhšie ju máte na tvári, tým menej ju je vidno. Pri nanesení je to ako hrubá vrstva krému, tesne pred umytím ju bolo vidno len tam, kde som naniesla väčšie množstvo masky. Najlepšie je naniesť ju na dobre odlíčenú a vyčistenú pleť. Ja masky zmývam hubkou, je to ľahšie a rýchlejšie. Po použití bola moja pleť hydratovaná, svieža, vyhladená, jemné linky zmizli. Nakoniec som naniesla nočný krém a spokojne som mohla ísť spať :)

Plusy:
  • praktické balenie, maska je na dve použitia
  • dobrá konzistencia, maska sa ľahko nanáša a dobre zmýva
  • viditeľné výsledky: hydratovaná, svieža pleť, linky sú vyhladené
  • cena
Mínusy:
  • jediným mínusom je, že maska štípe v očiach a ak sa do nich dostane pri zmývaní, vytvorí na oku akoby film a všetko som chvíľu videla rozmazane. Preto ju treba zmývať opatrne

Masku kúpite na stránke http://www.bellua.sk za 1,8.

Máte skúsenosti s maskami Mintagne Jeunesse? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe