Pilaten - Kolagénová Anti-aging maska s ​​Bio-kolagénom

18:47

Keď som dostala možnosť vyskúšať Pilaten kolagénovú masku, veľmi som sa potešila. Maska má liftingové účinky, tak som sa rozhodla, že skúšať ju bude mamina, lebo na jej pleti  budú výsledky určite zreteľnejšie, ako by som ju skúšala ja. Síce spočiatku to bol menší boj, lebo maska bola úplne iná, ako som zvyknutá a dala mi trochu zabrať, kým som ju dala do takého tvaru,akoby mala byť, ale zvládli sme a potom sme sa už len kochali výsledkami :)

Pilaten kolagénová maska



Bielenie + Hydratácia + Čistenie pórov + Collagen

Návod

Popis

O maske si môžete prečítať:

     "Priehľadná maska ​​obsahuje prírodné extrakty, čistú vodu a kolagén.
Maska umožňuje skutočné a priame vstrebávanie aktívnych látok do pokožky.
Pleťová maska ​​sa počas aplikácie postupne rozpustí z telesnej teploty a pokožke poskytne potrebnú hydratáciu a lifting .
Ako ju používať:
Tvás si odlíčte, umyte. Rozbalte obal a vytiahne priehľadnú kryštálovú masku.
Naneste ju na tvár, nechajte pôsobiť 10 - 20 minút. 
60 gramov / ks"

Maska je jednorázová, je rozprestretá v takej plastovej miske. Najprv som nechápala, čo je to, ale keď som zistila, aká je maska krehká, pochopila som :) Z obalu ju treba vyťahovať veľmi opatrne. Nemá takmer nijakú vôňu, len takú jemnú, ktorú si ani neuvedomujete. Masku nanášajte na dobre odlíčenú a čistú pleť. Maska nie je gázová, ako som bola zvyknutá, ale skôr je to taká gélová štruktúra, ako želatína. Veľmi ľahko sa roztrhne, preto ju opatrne vyberajte z obalu a veľmi opatrne ju nanášajte na tvár. Mamine sa roztrhla, lebo ju držala po krajoch a bála sa, že to už nebude vedieť dať na tvár. Aj tento problém sme zvládli: ona si ľahla a ja som jej masku pomaličky uložila na tvár tak, aby pasovala a roztrhnuté miesto prekryla, takže keď ležala, maska držala, kde mala :) Dostala sa jej aj do očí, ale neštípala, rovnako neštípe ani na vyrážkach a menších rankách. Výsledky boli naozaj skvelé: póry boli vyčistené a stiahnuté, pleť bola krásna matná. Mdlá pleť bola ako vymenené, bola svieža a pôsobila odpočinuto. No mamina najviac ocenila výrazný liftingový  účinok a hydratáciu : jemné linky boli vyhladené a vrásky menej výrazné. Po odstránení masky pleť nebola lepkavá, bola hodvábne jemná na dotyk. Mamina si ešte v tenkej vrstve naniesla vrstvu nočného krému a s výsledkom bola maximálne spokojná.

Plusy:
  • jemná vôňa, ktorá nepôsobí rušivo
  • maska nevyvolala nepríjemné pocity, štípanie či alergickú reakciu
  • neštípe v očiach
  • pleť po jej použití nie je lepkavá
  • výsledky sú naozaj viditeľné: čisté póry, matná pleť, linky sú vyhladené, vrásky sú menej výrazné, pleť pôsobí sviežo, na dotyk je hodvábne jemná
Mínusy:
  • jediným mínusom je krehkosť masky, najmä keď som prvý raz otvárala masku a nevedela som, ako ľahko sa môže roztrhnúť. Potom sme problém vyriešili tak, že som mamine pomohla uložiť masku na tvár, keď ležala  a potom už neprekážalo, že je roztrhnutá
Každopádne, teraz, keď viem, ako s maskou pracovať, by som už bola opatrná a maska by sa neroztrhla a kvôli tomu úžasnému vyčisteniu pleti by som ju vyskúšala aj ja :)
Na stránke http://www.perlacosmetic.sk/ kúpite túto masku za 2,7.

Máte skúsenosti s touto maskou? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe