Diet Esthetic - Gold Essence pleťový krém

13:17

Doma sme tri baby, a preto sa u nás vždy minulo veľa kozmetiky. Funguje to tak, že ja niečo zaujímavé kúpim, doma s tým oboznámim maminu a sestru a potom danú vec pravdepodobne viac neuvidím, lebo ju minú, niekam odložia alebo sa nejaký výrobok ocitne na internáte v Brne spolu s mojou sestrou :) A teraz pár slov o značke Diet Esthetic a kréme, ktorý som kúpila. Španielska firma Diet Esthetic sa už od roku 1985 zaoberá výrobou kvalitných kozmetických produktov s použitím tých najmodernejších aktívnych látok. Efektívne prípravky Diet Esthetic reagujú na špecifické potreby najrôznejších typov pleti. K najdôležitejším pilierom značky Diet Esthetic patrí maximálna snaha o zachovanie životného prostredia, ctení etických princípov a prísne testovanie ponúkaných prípravkov. Kozmetika obsahujúca veľké množstvo prírodných vitamínov, antioxidantov a hydratačných látok toľko potrebných pre krásnu pleť a pokožku. Vďaka absencii minerálnych olejov nezanecháva mastné stopy, pokožka môže voľne dýchať. Je vhodná pre všetky typy pleti, vrátane extrémne citlivej. Väčšina produktov obsahuje Aloe Vera, ktoré spolu s hydratačnými faktormi chráni pokožku po celý deň.

Krém má 50 ml



Krém má hustejšiu konzistenciu

O kréme si môžete prečítať:

     "Denné používanie krému so zlatom má podľa tradičnej čínskej medicíny liečebné vlastnosti. Krém sa zlatom regeneruje a stimuluje bunkovú kapacitu pred voľnými radikálmi (má antioxidačný účinok). Šípkový olej, skvalén a bambucké maslo, obsiahnuté v tomto kréme, zabezpečí, že výrobok je bez obsahu minerálnych olejov - to znamená, že nezanecháva pleť mastnú a pokožka tak môže voľne dýchať.
Rozjasňuje, hydratuje, revitalizuje a regeneruje. Ochranný UV faktor 15 (stredná ochrana pred UVA a UVB). Obsahuje kyselinu hyalurunovú pre vyhladenie vrások. Koenzým Q 10 a vápnik pre vyživujú pleť a retinol zaisťuje antioxidačné vlastnosti.
Vďaka tomuto zloženiu je krém s obsahom zlata ideálne pre aktívnych regeneráciu pleti. Hydratuje a chráni pleť pred predčasným starnutím. V zložení krému je obsiahnutý aj tokoferol (silný prírodný antioxidant), vitamíny B, A, F, ktoré tiež chránia pleť pred predčasným starnutím vplyvom voľných radikálov a UV žiarenia.
Hydratačné faktory chráni pleť po celý deň. Výsledkom je efekt hodvábne jemnej pleti, ktorý je viditeľný už po prvom nanesení krému.

Upozornenie:

Neobsahuje parabény, alergény ani minerálne oleje. Kozmetický výrobok len na vonkajšie použitie. Nebol testovaný na zvieratách. Držte mimo dosahu detí. Obsahuje prírodné látky - uchovávať mimo horúco a slnečné žiarenie."

Krém som kúpila mamine, no občas ho používala aj ja. Je v trochu ťažkom, sklenom obale, ktorý sa šraubuje. Pekný, ale zbytočne ťažký obal. Krém má hustejšiu konzistenciu, ktorú mám najradšej. Vôňa je veľmi príjemná, jemná, krátko po nanesení ju nie je cítiť (škoda, lebo je pekná). Pleťové krémy je najvhodnejšie nanášať na vyčistenú pleť, preto ho používam po čistiacom géle a pleťovej vode. Na suchú pleť ho nanášam v malom množstve, lebo ak sa ho nanesie veľa, moja pleť ostáva mastná (hlavne T zóna). Po jeho použití je pleť hydratovaná a svieža, jemné linky sú vyhladené, pri pravidelnom používaní sú vrásky jemnejšie, pleť pôsobí zdravo a je hodvábne jemná na dotyk. I keď je v popise uvedené, že je vhodný pre všetky typy pleti, ja by som ho na mastnú pleť neodporúčala. Ja mám mastnejšiu pleť a všimla som si, že po pár hodinách po aplikácii krému sa pleť veľmi leskne, póry sa viac upchávajú. Trochu ma to zamrzelo, lebo mamina mala ten istý problém a krém mi bolo ľúto vyhodiť, lebo naozaj je veľmi dobrý.  Preto som ho dala sesternici, ktorá má suchšiu pleť a ona si ho nevedela vynachváliť. Nemala s ním žiaden problém :)

Plusy:
  • príjemná, jemná vôňa
  • výsledky sú viditeľné po prvej aplikácii: jemné linky sú vyhladené, pleť je hydratovaná a pôsobí sviežo
  • pri dlhodobom používaní sú vrásky jemnejšie, pleť je pevnejšia a rozjasnená
Mínusy:
  • ja i mamina máme mastnejšiu pleť, pár hodín po použití krému bola T zóna lesklá
Celkovo hodnotím krém veľmi pozitívne, pretože odhliadnuc od mastnej T zóny bola pleť hodvábne jemná, linky vyhladené a pleť bola svieža, pôsobila zdravo. Krém môžete kúpiť v rôznych eshopoch a cena sa pohybuje zhruba okolo 10 eur. 

Máte doma nejaký výrobok tejto značky? :)

You Might Also Like

3 Vaše komentáre

  1. Nemá, ale už dlhšiu dobu túto kozmetiku pozorujem a chystám sa niečo kúpiť :) :) ja mám tiež mastnejšiu T zonu, no ked na tie miesta použijem krém na mastnú pokožku, čelo ma svrbí...používam krémy najmä na suchú a dehydrovanú pleť, tak vyskúšam aj tento :) minule som sa chystala už kúpiť krém z tejto kozmetiky, no potom som dostala vzorku z krému Clarins a objavila som na internete denný krém s miniatúrnym nočným krémom a serom za výbornú cenu, tak teraz mám toto :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám teraz taký mix krémov, ale tento bol ozaj fajn, časom by som chcela skúsiť aj sérum :)

      Odstrániť
  2. Ja ich tiež mám zopár:) Podľa mňa, treba od času do času vyskúšať niečo iné. Tento krém sa objednáva cez internet?

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe