Alverde - Sérum na nečistú pleť SOS

15:43

Alverde ma už viackrát presvedčilo o svojej kvalite. Naposledy som si spravila väčší nákup niekedy na jeseň, keď som sa po škole zatúlala do DM-ky a pôvodne som si plánovala nakúpiť len nejaké Alnatura výrobky. Hm, škoda, že moje plány sa vždy zmenia :) Nakoniec som si kúpila niekoľko výrobkov značky Alverde: masku na čistenie pleti, SOS sérum na vyrážky, čistiaci gél či masku s výťažkami z ruží. Včera som sa v DM-ke ocitla zasa, aby som si sérum na vyrážky kúpila opäť, lebo prvé balenie som minula a bola som s ním veľmi spokojná.

Sérum bolo v krabičke


Obsah má 15 ml



O sére si môžete prečítať:

    "Kombinácia prírodného liečivého bahna a hodnotných aktívnych zložiek má antibakteriálny účinok, čím účinne a viditeľne znižuje tvorbu vyrážok."

Pravdou je, že pri nákupe som sérum pôvodne nechcela kúpiť, lebo som doma mala otvorené tri rôzne výrobky, ale potom som si povedala, že skúsim. A minula som ho skôr ako to, čo som už predtým mala :) Sérum je v plastovej tube, z ktorej sa vytláča. Tuba je zakončená tenkým aplikátorom, preto sa ľahko vytlačí len malé množstvo séra, ktoré sa dá rozotrieť prstom alebo priamo aplikátorom. Tuba je mäkká a keď bola takmer prázdna, rozstrihla som ju a dostala von všetok obsah (asi dva dni som ju mala spojenú sponkou, aby mi tá trocha nevyschla skôr ako opäť pôjdem do obchodu). Vôňa je veľmi jemná, nenápadná, takmer ju nie je cítiť. Je to béžový krém, ktorý je dosť hustý, nerozteká sa. Keď si ho nanesiete na tvár v jemnučkej vrstve, pomerne rýchlo vsiakne do pokožky a nezanecháva mastný film. Ja som ho používala lokálne na vyrážky a fliačiky. Naniesla som si trochu hrubšiu vrstvu, len jemne rozotrela a nechala na noc pôsobiť ( hrubšiu vrstvu som si dávala len v noci, lebo po sebe nechala bledohnedý fliačik). Výsledok? Sérum pomaly hojilo ranku po vyrážke, upokojovalo začervenané miesta ( v rankách neštípalo) a výrazné zmeny k lepšiemu som si všimla pri starších fliačikoch, ktoré po požití séra pomaly bledli. 

Plusy:
  • praktické balenie
  • dobrá konzistencia
  • upokojuje začervenané miesta, hojí vyrážky a staršie fliačiky
  • cena
Mínusy:
  • vyrážky nevysušuje, ale hojí ranky a fliačiky (najskôr som používala roll on, ktorý ich vysušil, hneď potom toto sérum)
Za 15 ml séra zaplatíte v DM drogérii 3,59.

Máte obľúbený výrobok od Alverde?

You Might Also Like

9 Vaše komentáre

  1. Už dlho na neho pozerám ;) A práve si ma presvedčila :) Vdaka ♥

    theresahoran.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite je výborný na hojenie a predchádzanie vzniku nových nedokonalostí :)

      Odstrániť
    2. Tak veruže by mi to pomohlo ;) používaš iba lokálne alebo to niekedy dáš aj na skoro celú tvár?.. lebo ja mám tým fliačikov trochu viac :/

      Odstrániť
    3. Ja si to nanášam len na fliačiky, na celú tvár používam olej :)

      Odstrániť
  2. Tvoja recenzia ma tuším presvedčila! :) Ďakujem!

    http://www.luccietips.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Za tú cenu je to super :) Včera som si kúpila druhé balenie, ukoristila som si posledné :)

      Odstrániť
  3. ďakujem, veľmi ma teší, ak sa niekomu páči to, čo robím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Momentalne pouzivam masku z tejto rady. Zatial som ju pouzila raz, takze sa neviem vyjadrit. Citala som viac negativnych ako pozitivnych recenzii na tuto radu, takze som zvedava.

    KAVIAREŇ-U-MAČKY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala masku a sérum a veľmi som si ich obľúbila. Teraz som si kúpila ďalšie drobnosti, tak sa teším, keď ich skúsim.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe