Antiperspiranty Nutriskin so siedmimi ošetrujúcimi zložkami od Fa

14:09

Antiperspiranty si najradšej kupujem sama. Nezáleží mi veľmi na vôni, najspokojnejšia som, keď je len veľmi jemná a nebije sa mi s parfumom. Podstatné sú pre mňa účinky : spoľahlivá ochrana pred potením, aby som sama seba necítila, žiadne fľaky na oblečení a celkovo príjemný pocit z výrobku. Keď nám minulé Vianoce priniesol Ježiško (rozumej, moja teta) antiperspiranty od Fa, nevedela som, čo ma čaká, lebo som ich predtým nepoužívala. Podelili sme si ich so sestrou naslepo, ale nakoniec som ich vyskúšala oba, lebo sestra sa ho vzdala. I keď tieto dva antiperspiranty ešte nájdete v niektorých eshopoch, skôr ich nájdete v obaloch, ktoré majú dizajn 2013. Ja som ich dostala na Vianoce 2012 a v priebehu roka 2013 som ich minula :)

Deosprej invisible control



O antiperspirante si môžete prečítať:

"Deo ochrana:
  • 48-hodinová ochrana proti potu v podpazuší a telesnému pachu
  • Ochrana pred vznikom bielych škvŕn
  • Ľahká, čistá a osviežujúca vôňa
Výnimočná kombinácia 7 ošetrujúcich zložiek zahŕňa vitamín E a pokožke vlastné lipidy – kompletný systém starostlivosti o pokožku teraz spojený do vysokoúčinného antiperspirantu."

Mojej sestre nepadli veľmi do oka vône, preto nakoniec oba antiperspiranty skončili u mňa. Sú to spreje, každý má 150 ml. Ako prvý som minula fialový Invisible control. Zbožňujem čierne oblečenie, tvorí väčšinu v mojom šatníku, a preto je pre mňa veľmi dôležité, aby sa mi na odeve netvorili nápadné biele fľaky, ktoré sa niekedy ani nedajú narýchlo očistiť, vtedy pomáha len práčka. Sprej má jemnejšiu, celkom príjemnú vôňu. Jediný problém som mala pri sprejovaní, pretože keď som sprej použila zo vzdialenosti okolo tých 15 cm (niekedy sa odporúča aj viac), vytvoril sa okolo mňa ťažký voňavý oblak, ktorý ma rozkašľal a mačka vždy ušla z izby. Dosť mi to prekážala a to bol dôvod, prečo som sa na aplikáciu nijako netešila. Pozitívom bolo, že naozaj na odeve fľaky nevznikali, preto som bez obáv nosila tmavé oblečenie. Antiperspiranty neobsahujú alkohol, preto som nepostrehla žiadne štípanie ani začervenanie pokožky. Čo sa týka 48 hodinovej výdrže, tak to určite nie. Stačilo mi posedieť si vo vykúrenom autobuse, prísť do školy a keď som sa vyzliekla, cítila som sa veľmi nepríjemne a potrebovala som antiperspirant použiť opäť. Výdrž naozaj závisí od podmienok, keď nie je príliš teplo alebo nešportujem, skôr by som povedala, že tých 24 hodín vydrží určite.

Plusy:
  • jemná vôňa
  • neštípe ani nedráždi pokožku
  • nerobí fľaky na oblečení
Mínusy:
  • pri aplikovaní sa okolo mňa vytvoril oblak vône, ktorá ma vždy rozkašlala 
  • výdrž závisí od podmienok, pri vyššej teplote alebo námahe 48 hodín nevydrží

Nutriskin Maximum Protect



O antiperspirante si môžete prečítať:

     "Objavte 48-hodinovú deo ochranu a pocit neodolateľne jemnej a suchej pokožky s Fa NutriSkin Maximum Protect.
Vysoko účinná formula kombinuje spoľahlivú 48-hodinovú deo ochranu s unikátnou kombináciou 7 vyživujúcich látok.

Fa NutriSkin Maximum Protect ponúka:
• 48-hodinovú extra silnú ochranu proti poteniu
v podpazuší & telovému odorata
• sviežu ženskú vôňu
• nedráždi pokožku, dermatologicky testovaný"

Tento ružový vonia intenzívnejšie, čo mi trochu prekážalo, som spokojnejšia, keď cítim len parfum, nič iné. Vôňa je svieža, celkom príjemná, ale podobne ako pri fialovom antiperspirante, aj tu pri aplikácii vznikol oblak vône, ktorý ma rozkašlal. Tiež nerobil fľaky na oblečení, a podobne ako fialový antiperspirant, výdrž závisela od podmienok. 

Ako som už spomenula, sú v iných obaloch - dizajn 2013 s vylepšeným zložením. Pravdepodobne po tom fialovom siahnem, aby som si ho porovnala s tým, ktorý som mala. 
Antiperspiranty v starších, mojich obaloch, ešte kúpite na internete, našla som ich na niekoľkých stránkach (väčšinou českých), inak už kúpite ich vylepšené verzie :)

Mali ste staršiu a novú verziu niektorého z týchto antiperspirantov? Ako ste s nimi boli spokojné?


You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Presne kvôli tomuto antiperspiranty v sprejoch nepoužívam - aplikujem ich vždy len v kúpeľni /tiež aj kvôli mačkám ;)/, ale fakt je, že bez pridusenia by som to zvládla asi len vonku na balkóne! :D No vraj vdychovanie solí hliníka je ešte väčšie zlo, ako ich aplikácia na telo. Takže u mňa jednoznačne vedú klasické guľôčky alebo pumpičkové rozprašovače...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som si celkom obľúbila guľôčky, ale Fenjal je super, lebo má pumpičku a krásne vonia :) A chcem skúsiť tuhý dezodorant, čo to spraví.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe