ELF - Essential Tyčinka proti akné Zit Zapper

14:39

Nájsť spoľahlivého pomocníka v boji s akné nie je jednoduché. Z televízie, rádia i z internetu sa na nás valia reklamy rôznych známych značiek, ktoré zaručene fungujú a zbavia nás všetkých problémov. Mnoho z nás reklame uverí a kúpi si to, čo potrebuje ( no dobre, priznávam, občas aj keď nepotrebuje). Keď som sa v drogérii už neviem koľký raz sklamala, rozhodla som sa skúsiť niečo úplne iné a voľba padla na Elf. Prečo? Lebo doma som mala už viacero výrobkov, s ktorými som bola viac ako spokojná a niektoré z nich som si kúpila už niekoľkokrát. Tak prečo neskúsiť aj tyčinku proti akné?

Na aplikáciu slúži malá guľôčka



Malý veľký pomocník

O výrobku si môžete prečítať:

     "Táto tyčinka sa stane Vašim spoľahlivým partnerom v boji proti akné.
Obsahuje zložky, ktoré ich účinne vysušia, redukujú začervenanie, upokojujú podráždené miesta a urýchľujú proces hojenia.
Používajte na lokálnu liečbu akné.
ACTIVE INGREDIENT: Salicylic Acid 1%

OTHER INGREDIENTS: Water, Witch Hazel (Hamamelis virginiana) Distillate, Alcohol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Cinnamomum Camphora (Camphor) Bark Oil"

Dnes sa dajú kúpiť rôzne gély, séra, krémy na lokálnu aplikáciu, avšak mnohé sú väčšie, menej praktické. Výhodou tejto tyčinky je jednak veľkosť, je menšia, štíhla, vmestí sa do kabelky i na poličku v kúpeľni, a jednak jednoduchá aplikácia. Vďaka malej guľôčke si presne nanesiete tekutinu na postihnuté miesto. Guľôčka je malá, menšia ako pri väčšine tyčiniek, aké som mala, ale mám pocit, že mi vyhovuje najviac. Výrobok má veľmi príjemnú vôňu. Keď ju ovoniam, cítim mentol a čajovníkový olej, skvelá kombinácia na vyrážky. Keďže je to priehľadná tekutina, možno ho používať celý deň bez toho, aby sa vás niekto spýtal, prečo máte po tvári farebné bodky :) Dávam si ho aj pod make up, ak som cez deň doma, aplikujem ho niekoľkokrát a potom ho nanášam aj na vyčistenú pleť večer pred spaním. Ak máte otvorenú ranku, môže to sprvu trochu zaštípať, ale tento pocit nie je nepríjemný a veľmi rýchlo ustúpi. Tyčinka vysúša vyrážku, redukuje červené miesta okolo nej a upokojuje boľavé miesta. Po pár dňoch vymieňam túto tyčinku za reparačný krém, nevznikajú tak jazvičky a červené miesta po vyrážkach sa hoja rýchlejšie. 

Plusy:
  • malé, praktické balenie
  • ľahká a rýchla aplikácia
  • upokojuje pokožku, vysúša vyrážky
Mínusy:
  • trošku pomalšie hojí vyrážky ako niektoré iné produkty, ale upokojuje začervenané miesta a pomaly vyrážky vysúša
 Mám doma už druhý Zit Zapper a rozhodne ho odporúčam vyskúšať. Na drobné nedokonalosti je ako stvorený. Kúpite ho na stránke http://www.elf-kozmetika.eu/sk za 1,99. 

Preferujete krémy alebo takéto tyčinky na lokálnu liečbu akné?

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Ja nedám dopustiť na Effaclar A.I. od La Roche Posay, menšie vyrážky zmiznú fakt že do rána... Chvalabohu momentálne nejaké extra problémy nemám, čo snáď ospravedlní, že tomuto môjmu zázraku skončila záruka v roku 2011! :D Ale funguje 100percentne :)
    Len tá cena...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, A.I. Effaclar je jeden z najlepších výrobkov na akné :) Mala som asi tri, lenže potom som naivne dúfala, že už ho nepotrebujem :D Keď miniem zásoby, asi sa k nemu vrátim, i keď je drahší...

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe