Essence - Očný tieň sorbet

16:50

Essence pravidelne prináša novinky, z ktorých ma vždy niečo očarí. Väčšinou sa jedná o krásne kúsky, vďaka ktorým je moje líčenie veselé, hravé, krásne :) Keď som zbadala v ponuke očné tiene sorbet, vedela som, že aspoň jeden musím mať! Penové očné tiene som mala od iných značiek a bola som veľmi spokojná, preto som siahla aj po týchto. Váhala som medzi viacerými odtieňmi, chcela som si vziať aj viaceré, ale nakoniec som si povedala, že skúsim jeden odtieň a ak budem spokojná, dokúpim si ďalšie. Nedokúpila som si. Nemôžem povedať, že by som bola úplne sklamaná, iba som proste nebola nadšená.

Odtieň 05 na obrázku




A takto vyzerá naozaj

O tieni si môžete prečítať:

     "Len pre tvoje oči! vylepšené, dlhotrvácne, gélovo-penové zloženie sa ľahko aplikuje pomocou prstov. Nadýchaný očný tieň s jemným cool efektom je ideálny na zvýrazňovanie. V ponuke celkovo šesť odtieňov."

Keďže som nakupovala na internete, vyberala som si podľa obrázku tieň, ktorý bol hnedý, lebo túto farbu preferujem. Tieň, ktorý mi prišiel, ničím nepripomínal ten na obrázku, je to jemná, marhuľová farba. Bola som trochu sklamaná, ale potom som si povedala, že aspoň mám v mojej zbierke novú farbu :) Tiene sú v sklenom obale, ktorý sa uzatvára šraubovaním. Ak sa dobre uzavrie, konzistencia tieňov sa celé mesiace nezmení, nestvrdnú ani neuschnú. Majú nadýchanú, penovú konzistenciu, ľahko sa nanáša prstami, ale preferujem vždy štetce. Nevedela som sa dočkať toho, kedy tieň skúsim. Po použití som ostala trochu nemilo prekvapená, lebo tieň bol svetlý, celkom nenápadný a bolo vidno len trblietky (ale tie sú krásne). Keď som si dala hrubšiu vrstvu tieňu, farba bola sýtejšia, s linkou to bolo pekné. Lenže... krátko po nanesení sa začal zlievať. Nedivím sa, naniesla som si naozaj hrubú vrstvu. Pozitívne ale je, že sa neotláčal ani v tenkej, ani v hrubej vrstve, na hornom viečku nebolo po tieni takmer žiadnej stopy. Koľkokrát aj drahšie tiene urobia nechcený otlačok, ktorý môže pokaziť výsledný efekt. Keďže ako tieň ma nenadchol, začala som hľadať iný spôsob využitia a našla som hneď dva. Použila som ho ako podklad pod iný očný tieň, výsledkom čoho bola intenzívnejšia farba vrchného tieňa. Druhým využitím je použitie tieňa ako rozjasňovača pod obočie, prípadne len do kútika oka, je to žiarovejšie, živšie. Preto nemôžem tento sorbet hodnotiť zle :)

Plusy:
  • praktické balenie
  • ľahká, nadýchaná konzistencia, vďaka ktorej sa dobre nanáša ako prstom, tak štetcom
  • ako tieň je veľmi jemnej farby, pri líčení je skôr vidno trblietky (ja mám odtieň 05)
  • osvedčil sa mi skôr ako podkladový očný tieň, nezlieva sa, neotláča sa na horné viečko
  • pekne rozjasňuje
Mínusy:
  • podľa obrázka som čakala tmavší, hnedý odtieň
  • farba je slabšia, nevýrazná, aby ju bolo vidno, treba trochu viac tieňa, ktorý sa potom ale ľahko zlieva
Produkt je napriek mínusom celkom zaujímavý a nezavrhla som ho, skôr naopak, už ho mám takmer minutý. Nehodnotím to ako negatívnu skúsenosť :) Tiene kúpite za 2,99 na:

Mali ste už tieto tiene? Aké s nimi máte skúsenosti?


You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Davam prednost "suchym tienom" pretoze mam tzv. zasunute ocne viecka a pokial pouzijem mastne tiene tak sa mi otlacaju. Mna este napadlo vyuzit tieto tvoje penove tiene ako rozjasnovac na plet tvare v lete. Jednoducho rozmiesat trochu ocneho tiena s pletovym kremom a tak natriet na tvar, v lete nemusi byt zle takto si trochu roztrblietat líčka ;o)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ma nenapadlo! Ale tie jemné odtiene, ako marhuľová alebo ružová by sa tak dali použiť :)

      Odstrániť
    2. Práve preto ma to napadlo, ze si pisala ze odtiene su jemne. Takze ked sa rozmiesaju s dennym kremom a nanesu napriklad na licne kosti tak to moze vyzerat dost dobre ;o)

      Odstrániť
    3. Ešte mám z neho na dne, asi to skúsim :)

      Odstrániť
  2. Tiež mám podobný problém, že sa mi takéto tiene otláčajú.. Väčšinou preto zvyknem dávať na penové tiene ešte klasické sypké v podobnom odtieni. A pekne to zafixuje tie penové tiene :-)

    Blog Papi Lapi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne ako si napísala, je to zafixované a pekne to vydrží a dobre to vyzerá :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe