Gliss Kur - Ultimate Repair Okamžitá regeneračná maska

19:05

Kým som nepoužívala natáčky, moje vlasy nepotrebovali masky ani kondicionér. Ľahko sa rozčesávali, boli zdravé, nelámali sa. Občas sa mi štiepili končeky, čo bol jasný signál, že si mám dať vlasy podstrihnúť. Potom som prepadla čaru vrkôčikov a natáčiek, lebo som vždy túžila po krásnych kučerách a katastrofa bola na svete. Vlasy sú oslabené, ani fénovanie im veľmi neprospieva, neraz sú zničené, suché, lámu sa. Preto sa snažím o ne príkladne starať, okrem kondicionéru som začala používať aj balzamy alebo masky, ktoré robia s vlasmi zázraky. Svoje o tom vie aj moja mamina, ktorej vlasy sú oslabované farbením. Ešte začiatkom decembra sa vrátila z nákupov s maskou Gliss Kur, ktorú som včera minula.

Maska má 200 ml



Je na poškodené a suché vlasy

O maske si môžete prečítať:

     "Poskytuje intenzívnu starostlivosť veľmi poškodeným a suchým vlasom a dodáva im odolnosť – účinok už po 1 minúte.
Výnimočná receptúra s 3-násobnou koncetráciou tekutého keratínu dokonale regeneruje poškodené vlasy a znižuje lámavosť vlasov až do 95%.

Po umytí jemne vmasírujte do vlhkých vlasov a nechajte pôsobiť 1 minútu.
Dôkladne opláchnite!
Používajte 2-3 krát za týždeň. 

Zložky
Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycol Distearate, Behentrimonium Chloride, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Dimethicone, Polyquaternium-37, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Dicaprylyl Carbonate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Parfum, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, PPG-1 Trideceth-6, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Sodium Sulfate, Linalool, Limonene"

Keď som sa opýtala maminy, čo ju viedlo k nákupu, povedala, že dôveryhodný obal :) Tak sa teda pozrime na to, čo ukrýva. Obal je plastový, maska sa z neho vytláča. Celkom mi to vyhovuje, keď bolo masky len na dne, obal som vystrihla a dostala von všetok obsah. Má takú zvláštnu, ale príjemnú vôňu, ktorá po použití prevonia vzduch v kúpeľni a na druhý deň ju pri rozčesávaní vlasov cítiť zasa. Je sladká, neprekážala mi. Konzistencia je krémová, nerozteká sa. Keď sa zmývam, použijem šampón, niekedy kondicionér a nakoniec masku. Jemne ju vmasírujem do vlasov od korienkov ku končekom a nechám pôsobiť. Keďže mám atopický ekzém, pri použití nového výrobku som veľmi opatrná, aby mi nepodráždil suchú a boľavú pokožku hlavy. Pri tejto maske sa tak nestalo, ani som nevedela, že ju mám. Krátko po nanesení som ju zmyla, ide dole ľahko. Pri prvom použití si všimnete akurát krásne, ligotavé vlasy, ktoré ostávajú jemné na dotyk. Pri pravidelnom používaní sú vlasy pevnejšie, menej sa lámu, sú ošetrené. Po natáčaní sú niekedy ako drôty, tvrdé, nepoddajné, ale táto maska si s tým poradí, sú jemné a pôsobia zdravo. 

Plusy:
  • praktické, nie veľké balenie
  • príjemná vôňa
  • viditeľné výsledky: vlasy sú pevnejšie, jemné na dotyk, menej sa lámu, vyzerajú zdravo
Mínusy:
  • s maskou som spokojná, je ľahká, nemastná, účinná, nemám jej čo vyčítať
Masku kúpite v drogériách i v eshopoch, cena sa pohybuje okolo 4 eur.

Máte svoju obľúbenú masku na vlasy? :)


You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Ja mám skúsenosti s Gliss Kur Ultimate Repair šampónom a kondicionérom ale bohužiaľ musela som ich prestať používať keďže už na druhý deň povumytí som mala vlasy mastné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa vlasy takmer nemastia, keby sa 5-6 dní nezmyjem, nie je to vidno. Ale moja mamina mala podobný problém s týmito šampónmi, musí používať iné :)

      Odstrániť
  2. Mne táto značka fakt vyhovuje. Vyskúšam asi aj túto maska o ktorek píšeš, recenzia je na ňu dobrá. Vďaka za tip:)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe