Gurmánsky marhuľový peeling od Yves Rocher

16:20

Som veľký fanúšik kozmetiky Yves Rocher. Výrobky sú kvalitné a spĺňajú všetko to, čo sľúbia, prekrásne voňajú, obaly sú zaujímavé a vynímajú sa na poličke. S touto kozmetikou som sa prvý raz stretla v Bruseli, kde sme šli na exkurziu do európskych inštitúcií. Európska komisia či Parlament EÚ sú síce impozantné budovy, ale utvrdila som sa v tom, že tam nikdy nechcem skončiť - byrokracia je tam prudko nákazlivá! V deň odchodu sme mali voľný program a tak sme sa túlali Bruselom, videla som Atómium, Park Mini-Europe, nádherné čokoládovne plné praliniek, staré uličky, cikajúceho chlapčeka. Neplánovala som míňať peniaze na nič, čo by som si mohla kúpiť aj doma, ale keď sme videli akciu 2 výrobky za 5 eur, bez váhania sme vošli. A tak som si obľúbila Yves Rocher. 


Gurmánsky peeling z marhuľových jadier



Peeling má 50 ml

O peelingu si môžete prečítať:

     "Táto starostlivosť rozžiari Vašu pleť počas niekoľkých okamihov! Počas jedinej masáže sa pleť vyčistí do hĺbky, zbaví sa nečistôt a rozžiari sa. Perleťová textúra gomáže obohatená o exfoliačné častice z marhuľových jadier a jej jemná ovocná vôňa Vás jednoducho nadchnú! 

Jej +: Šťavnatá perleťová textúra s exfoliačnými časticami z marhuľových jadier."

    Ak máte radi peelingy s väčšími zrniečkami, tak tento si obľúbite :) Balenie je malé, má 50 ml, preto sa ľahko vmestí ako do cestovnej tašky, tak do poličky. Peeling je v plastovej tube, z ktorej sa vytláča. Zamilovala som si vôňu, je krásna marhuľová, ako keď sa zahryznete do čerstvej, zrelej, slnkom ohriatej marhule! Asi aj preto som si ho veľmi obľúbila a patrí k mojim najobľúbenejším peelingom. Má krémovú konzistenciu, hustú, nerozteká sa. Rada používam peelingy, ktoré je na pleti cítiť, teda majú výraznejšie peelingové zrniečka. Mojej mastnej pleti neuškodia a skôr ju pekne vyčistia a zbavia čiernych bodiek. A tento peeling také zrniečka má, sú trochu väčšie, drsnejšie, ale ak na pleť netlačíte, neublížia jej. Stačí si trochu navlhčiť pleť a jemnými, krúživými pohybmi masírovať. Výsledok stojí za to: pleť je čistá,  čierne bodky ubúdajú, celkovo pôsobí zdravo a sviežo.
    Párkrát som peeling použila aj ako masku. Postup bol veľmi podobný, na suchú pleť som naniesla malé množstvo peelingu, rozotrela a nechala 5 minút pôsobiť. Zmývala som ho hubkou. Jemné linky boli vyhladené, pleť bola čistejšia a žiarivá.

Plusy:
  • malé, praktické balenie
  • krásna vôňa
  • krémová konzistencia
  • po jeho použití je pleť čistá, hebká a svieža
Mínusy:
  • niekomu môžu prekážať väčšie peelingové zrniečka
Peeling môžete kúpiť v kamennej predajni alebo u svojej poradkyni krásy za 5,9.

Máte radi výrobky s ovocnou vôňou? :)






You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Milujem všetko s ovocnou vôňou :)... vrátane ovocia :D po tomto peelingu som tiež pokukovala, keď miniem ten od Biodermy, možno sa naň mrknem...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám už druhé balenie :) a stačí ho používať dva razy týždenne, tak pomerne dlho mi vydržal otvorený :)

      Odstrániť
  2. tiez ho pouzivam a aj Sebo vegetal som mala,ale sa mi minul :( tie hrube zrnka mi nevadia, prave naopak.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, ani mne nevadia, naopak, na moju pleť sú najlepšie hrubšie zrnká. Dávno som nebola v obchode, musím to napraviť

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe