Missha a osviežujúci čistiaci krém

15:33

Missha kozmetika patrí k obľúbeným značkám, fanúšikov si získala v Česku i na Slovensku. Aj ja som skúsila viacero produktov a obľubujem ju čím ďalej, tým viac. Písala som o maske, ktorá bola veľmi dobrá (prečítať si o nej môžete TU) a veľmi sa teším aj na ďalšie, ktoré mám v kúpeľni. V dnešnom príspevku vám poviem niečo o čistiacom kréme. Kúpila som si ho viacmenej zo zvedavosti, pretože jeden taký som už skúsila (len od inej značky) a bola som veľmi spokojná. 





Missha - Osviežujúci čistiaci krém

Krém má 182 ml

Ochranný vrchnáčik 


Krém má hustú konzistenciu 

O kréme si môžete prečítať:

   Použitie:
  • naneste primerané množstvo na pleť
  • masírujte krúživými pohybmi 1-2 minúty
  • opláchnite vlažnou vodou
Krém bol zabalený (ak sa to tak dá nazvať) v akejsi plastovej krabičke, z ktorej som ho nevedela vyslobodiť (nech žijú nožnice). Prišlo mi to trochu zbytočné, ale viac som sa tomu nevenovala. Obal je plastový, taký klasický, ktorý sa šraubuje. Obal je krásny, taký jarný s obrázkom kvetov. Na poličke vyzerá pekne a keď krém miniem, do nádoby si niečo uložím :) Nadchla ma krásna kvetinová vôňa. Keď som si k nemu prvý raz privoňala, povedala som si, ok, oekná vôňa. Ale keď som ho rozotrela po tvári, zacítila som nádhernú kvetinovú vôňu, ktorá prevoňala pokožku. Konzistenciu má ako klasický pleťový krém, ktorý stačí rozotrieť po tvári. Používam ho aj na odličovanie, ale aj na čistenie pleti (keď sa nemaľujem). Postup je jednoduchý. Pri odličovaní si na pleť nanesiem tenkú vrstvu krému, krúživými pohybmi rozotriem a nechám chvíľku pôsobiť. Potom ho zmyjem vlažnou vodou a hubkou. Výsledkom je dobre odlíčená pleť, ktorá je svieža a čistá. Pri čistení pleti ho používam po peelingu. Na navlhčenú pleť nanesiem trochu krému a opäť chvíľu počkám. Tiež ho zmývam hubkou a výsledok je viditeľný okamžite. Pleť je krásne čistá, žiarivá a množstvo čiernych bodiek zredukované (odolalo len niekoľko zákerných drobcov na nose). Keď použijem pleťovú masku proti čiernym bodkám, neviem sa vynadívať na dokonale čistú pleť.

Plusy:
  • milý obal
  • nádherná vôňa
  • krémová konzistencia
  • vhodný na odličovanie aj na čistenie pleti
  • na jedno použitie stačí malé množstvo krému
  • výsledky sú viditeľné: čistá, svieža pleť, menej čiernych bodiek
Mínusy:
  • nenašla som, s výrobkom som maximálne spokojná :)
Krém kúpite na stránke Missha za 11,20.

Aký výrobok na odličovanie máte najradšej?

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe