Odlakovač z Avonu

18:25

Dlho predlho som nevidela v odlakovačoch na nechty žiadne rozdiely. Teda, okrem ceny. Používala som len rôzne farebné laky, ktoré sa ľahko odlakovali a bolo. Lenže potom som začala používať rôzne toppery (trblietkové laky majú tiež veľkú výdrž), pieskové laky, ktoré sú nádherné, dlho vydržia, všetci vám ich pochvália, ale odlakovať ich je umenie, ktoré niekedy trvá aj pol hodiny, aj nálepky na nechty a 3D ozdoby sú pekné, ale dať dolu ich nezvládne každý odlakovač (teda zvládne, ale zostarla som pri tom) a tak som pochopila, že nie každý dokáže zvládnuť všetky nástrahy. A nie je to tak dávno, čo som mala odlakovač, z ktorého ma zakaždým rozbolela hlava a radšej som ho potom vyliala, aby som predišla ďalším problémom. Keď som v katalógu Avonu videla odlakovač za super cenu, povedala som si, že skúsim.

Odlakovač má 150 ml

O odlakovači si môžete prečítať:

     "Ošetrujúci odlakovač na nechty bez acetónu s jemným zložením bez acetónu obsahuje keratín a pantenol. Veľké balenie. Účinky: Odstraňuje lak na nechty a zároveň nechty vyživuje."

Vždy som si kupovala odlakovače v drogérii, prípadne v Kauflande, ale nepotrebovala som ich veľa, lebo nechty ma lakovať nebavilo. Až niekedy minulý rok na jar som lakovaniu prišla na chuť, dnes je to pre mňa samozrejmosť, lebo odkedy si lakujem nechty, nelámu sa a prestali mi rásť krivo. A tak mi narástla aj spotreba odlakovačov. A odkedy sa k pravidelnému lakovaniu nechtov  pridala aj moja maminka a sestra, kupovanie odlakovača je pravidelná záležitosť :) Odlakovač z Avonu je v pevnom, plastovom obale, ktorý sa takmer vôbec nedá stlačiť, ale stačí ho len otočiť a odlakovač pekne nakvapká na vatový tampón ( prípadne buničinu, dá sa kúpiť v e-shopoch s nechtovými výrobkami). Má dosť silnú vôňu, ale nie je nepríjemná a hlava ma z nej nebolela. Neobsahuje acetón, ale keratín a pantenol, ktoré nechty vyživujú. Pravdou je, že pri jeho používaní sa mi nechty pri odlakovaní neštiepili. S čím si odlakovač hravo poradí?
  1. s klasickým farebným lakom. za pár sekúnd pekne odlakuje lak, bez farebných šmúh 
  2. podobne ľahko odlakuje aj toppery Essence, ktoré predĺžia životnosť laku 
  3. nálepky na nechty idú dolu ako prvé, hneď po nich lak, takže opäť spokojnosť
S čím si neporadil?
  1. jediné, s čím si neporadil, bol pieskový lak (konkrétne od Rimmelu a od Essence). Odlakovanie mi trvalo viac ako pol hodinu, už som bola zúfalá, nebavilo ma to
Plusy:
  • veľké balenie
  • nesmrdí
  • poradí si s lakom, trblietkami aj nálepkami
Mínusy:
  • pieskový lak som sa snažila odlakovať viac ako pol hodinu
Odlakovač kúpite u svojej Avon Lady, bežná cena je 5,8.

Ktorý odlakovač máte najradšej? 


You Might Also Like

16 Vaše komentáre

  1. skús odlakovač z Lidla, mne pieskové laky odlakuje najlepšie. Môj spôsob je, že najskôr tampón s odlakovačom dlhšie priložím na nechte a potom odlakujem a ešte predtým každý nechet vopred popretieram odlakovačom, a potom jeden po druhom odlakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odlakovanie pieskových lakov je horor, to ti verím :) Kika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sú krásne, ale len do okamihu, kým ich treba odlakovať :)

      Odstrániť
  3. Pískové laky žádný odlakovač lehce neodlakuje :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. myslim že pieskovy lak je problem odlakovať hocijakym odlakovačom musime sa viacej posnažiť ine nam neostava asi:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi áno, každopádne budem čakať, že sa objaví niečo, čo si s ním poradí :)

      Odstrániť
  5. A presne kvôli tomuto používam len obyčajné laky na nechty! :D S odlakovačom z Lidla mám ale veľmi zlú skúsenosť... ako samotný odlakovač je výborný, ale to balenie... Normálne mám podozrenie, že mi tá tekutina samovoľne z fľašky uniká! Do rána mi celá skriňa smrdela odlakovačom a ešte som si aj pár vecí obliala x-( ... Musím ho skladovať na balkone :) sa divím, že ešte neletel z neho...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sa mi ešte nestalo :D ale občas musím po odlakovaní vetrať, nemám rada vôňu odlakovačov

      Odstrániť
  6. Tak už normálne premýšľam, či som nechytila zas nejaké vadné balenie! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mám ho už dlho :)Sa mi odlomil vrch, a teraz nejde zavrieť :DD ale stačí priložiť vrch a funguje (pokiaľ je rovno) :DD áno je super :) ale aj tak nevidím v odlakovačoch rozdieľ :/ ;) má krásny obal, to sa musí uznať :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niekedy je rozdiel viditeľný :) V rýchlosti, akou odlakuje, či ľahko odlakuje alebo nie, ako si poradí s pieskovým lakom, či vysušuje kožičku a podobne :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe