Yves Rocher - Čistiaca pleťová voda Pure system

18:18

Yves Rocher má radu Pure system, ktorá je určená na problematickú pleť. Nájdete v nej hĺbkovo čistiaci gél, náplasti na vyrážky, hĺbkovú čistiacu masku, staroslivosť proti nedokonalosti pleti a čistiacu pleťovú vodu, o ktorej vám dnes porozprávam. Mala som všetky tieto výrobky, obľúbila som si náplasti na vyrážky, boli to malí pomocníci, večer ich stačilo nalepiť na zapálené miesto  a ráno bola vyrážka o polovicu menšia a pokožka nesvietila ako červená na semafore. Hneď po náplastiach som si obľúbila pleťovú vodu, najdivnejšiu, ale zároveň jednu z najlepších, aké som mala :)


Pleťová voda má 150 ml


Čistiaca voda minimalizuje póry

Nemá pumpičku na dávkovanie

O pleťovej vode si môžete prečítať:

     "Dokonale čistí a tonizuje pleť:
  • hĺbkovo čistí póry
  • zjemňuje a zmatňuje štruktúru pleti
  • zmiernuje začervenanie vyrážok

Jej +: ľahká gélová texúra a nemastné zloženie čistí pleť bez toho, aby došlo k jej vysušeniu.

Vyrobené pod lekárskym dohľadom. Nespôsobuje komedóny. Bez parabénov"

Pleťovú vodu som si obľúbila okamžite a minula som jej tri balenia. Je v plastovom obale, ktorý sa dá pomerne dobre stlačiť ale keď ostala asi tretina pleťovej vody, otočila som ju a nechala tak, aby sa dala voda dostať von ľahšie. Vôňa je príjemná, svieža, zapáčila sa mi. Najzaujímavejšia vec na tejto pleťovej vode je jej konzistencia. Nie je to klasická voda, ale gél. Keď ju nanesiete na vatový tampón, stále sa tvári ako gél, ale keď si ním prejdete po tvári, je to úplne ako pleťová voda. Také, mokré :) Krátko po použití vsiakne do pokožky a nezanechá ju lepkavú. Prvý raz som si ju skepticky premerala, či náhodou nie je skazená, a preto má takú divnú konzistenciu, ale kvôli dobrým výsledkom som si ju kúpila zasa a ... zasa bola taká :) Po použití je pokožka svieža a krásna matná. Priaznivo pôsobí na boľavú a červenú pleť, upokojuje ju ( i keď obsahuje alkohol, na vyrážkach ma neštípala), zároveň ju jemne čistí a osviežuje. Neraz som sa s ňou aj odlíčila, pekne odstránila make up a prevoňala pleť. 

Plusy:
  • príjemná vôňa
  • pleť upokojuje, čistí a zmatňuje
Mínusy:
  • nenašla som
Pleťovú vodu kúpite v kamennom obchode alebo u svojej poradkyni krásy, bežná cena je 6,5.

Mali ste už túto pleťovú vodu? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Ja používam z tejto rady masku na tvár, som sňou spokojná. Konzistenciou je to potom určite podobné ako dezinfekčné gély na ruky. Ak budem mať možnosť vyskúšam. Dakujem za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne takú má konzistenciu :) Ale je veľmi dobrá, spokojná som s ňou :)

      Odstrániť
  2. Kupila som, macku vo vreci, a veru s gelovou konzistenciou nie som spokojna...😕musim najprv vitat recenzie, az potom nakupovat...😇

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe