Dermálna voda v spreji - všestranný pomocník

12:04

Minulý rok v lete som objavila čaro dermálnych vôd. Keď boli najväčšie horúčavy, mala som ich v chladničke a osviežovala som si nimi pleť. Iné využitie som ani nehľadala, podstatné bolo, že schladili, osviežili a pleť bola hydratovaná. Pomáhala mi prežiť cesty v neklimatizovanom vlaku do Bratislavy, kde bolo milión päť stupňov, na ministerstve, kde som stážovala, bolo v kacelárii 22, lebo bola pustená klimatizácia a keď som o štvrtej vyšla von, prefackala ma ďalšia vlna horúčav. V tom okamihu prichádzal na pomoc malý sprej, ktorý priniesol aké také osvieženie. Keď som si prečítala, ako všelijako sa dá využiť dermálna voda Hydrabio, nechcelo sa mi veriť. A pustila som sa do skúšania.






O dermálnej vode si môžete prečítať:

     "Dermálna voda v spreji k upokojeniu a osvieženiu všetkých typov pokožky, aj tej najcitlivejsšej.

Vlastnosti:
  • Pomáha pri oslabení pokožky po opaľovaní, popáleninách
  • Upokojuje pokožku pri začervenaní, pocitoch tepla, svrbení, reaktívnych prejavoch (po dermatologickom zákroku, epilácii, holení, opaľovaní)
  • Vhodná k osvieženiu po fyzickej námahe, počas cestovania
  • Fixuje make-up
  • Odstraňuje zvyšky pleťovej masky
  • Ideálny pomer minerálnych solí a stopových prvkov
  • Obohatená o upokojujúce látky, rešpektuje všetky biologické vlastnosti pokožky a tým zabraňuje jej dehydratácii
  • Bez parfumácie, hypoalergénna, nekomedogénna

Spôsob použitia
Aplikuje sa jemným rozprašovacom na pokožku tváre a celého tela. Používa sa podľa potreby aj niekoľkokrát denne.

Zloženie Bioderma Hydrabio Brume
AQUA, ZINC SULFATE, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, POTASSIUM PHOSPHATE, MAGNESIUM SULFATE, SODIUM CITRATE, CALCIUM CHLORIDE, SODIUM BICARBONATE, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, DISODIUM PHOSPHATE, POTASSIUM CHLORIDE, NITROGEN."

V ponuke sú dve veľkosti - 300 ml a 50 ml. Veľké balenie mám v kúpeľni a už z neho viac ako polovica chýba. Malé balenie mám v kabelke, keď prišli tie prvé teplá  a ja som sa plantala po Nitre, lebo som potrebovala kadejaké potvrdenia, sa mi naozaj zišla. Jednoduchý, bielo modrý obal, typický pre radu Hydrabio, je neprehliadnuteľný a páči sa mi. Ako som už spomenula, začala som skúšať jednotlivé spôsoby použitia dermálne vody:
  1. Pomáha pri oslabení pokožky po opaľovaní, popáleninách -Môj ocino, len čo sa oteplí, začne behať po záhrade, presádza, ryľuje, hrabe, kosí kope. Ráno začína v montérkach a košeli, potom skončí len v montérkach a nakoniec v plavkách. Už teraz vyzerá, akoby strávil týždeň pri mori a cez deň mu dám aj túto vodičku, aby si upokojil pokožku a večer mu nechám telové maslo na očiach, aby sa nakrémoval. Ja som mu párkrát pomáhala v záhrade na slniečku a naozaj - voda pokožku osvieži a upokojí, aj keď je na dotyk citlivá
  2. Upokojuje pokožku pri začervenaní, pocitoch tepla, svrbení, reaktívnych prejavoch (po dermatologickom zákroku, epilácii, holení, opaľovaní) - mám ju odskúšanú po depilácii a po holení. Na obe činnosti reaguje moja pokožka prudkým začervenaní a pálením a keďže mi zarastajú chĺpky, občas sa mi vytvoria aj malé, hnisavé ranky. Po nastriekaní dermálnej vody chvíľu trvalo, kým zaúčinkovala, ale pokožku upokojila a červené fľaky zmizli rýchlejšie (najmä po depilácii).
  3. Vhodná k osvieženiu po fyzickej námahe, počas cestovania - toto je u mňa jej najčastejšie využitie. V aute je výborná, len nesmie stiecť do očí, v nich ma štípala
  4. Fixuje make-up - toto som si nevšimla. Aplikovať ju na make up by ma nenapadlo, ale skúsila som  - a žiadne zmeny som nevidela. Ostávam verná fixačnému spreju na make up a vode prenechávam iné úlohy.
  5. Odstraňuje zvyšky pleťovej masky - to je síce pravda, ale príde mi to zbytočné, pretože to dokáže presne tak isto voda z vodovodu spolu s hubkou
Keď sa tak na to pozerám, pre mňa najrozumnejšie použitie je na osvieženie pleti počas horúčavy a dusna, kedy pleti dodá všetko, čo potrebuje a na upokojenie pokožky po opaľovaní, po uštipnutí hmyzom, po holení a depilovaní, ak máte podobný problém ako ja, že vám sčervenie pokožka a je boľavá na dotyk.

Plusy:
  • možnosť vybrať si veľké a malé balenie, jedno do kúpeľne, jedno do kabelky
  • dermálna voda ponúka príjemné osvieženie a upokojenie pokožky, obsahuje minerálne soli a stopové prvky
  • vhodná aj pre citlivú pokožku
Mínusy:
  • po odskúšaní všetkých tipov som si nevšimla, že by fixovala make up
Dermálnu vodu Hydrabio kúpite v lekárňach, doporučená cena je  11,99€ za 300 ml a 3,99 za 50 ml.

Používate takéto vodičky v spreji? :)



You Might Also Like

9 Vaše komentáre

  1. ani mne to makeup nefixuje :D skôr mi ho nejak roztečie :) ale inač dermalne vody milujem ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som to len raz skúsila a stačilo :) Ale inak s tebou súhlasím, sú super :)

      Odstrániť
  2. Dermálne a termálne vody poznám už veľmi dlhý čas, v lete sú fakt nenahraditeľné, osviežujem sa nimi kedykoľvek a kdekoľvek a to doslova - či vo vlaku, v autobuse, proste všade. Akurát som doteraz nepochopila, prečo je aj dermálna aj termálna voda v spreji, podľa mňa to má tie isté účinky a ten istý účel. A tá fixácia make-upu tú som skúšala, ale fakt som si to nevšimla.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. niekde som čítala že termálna je niekde z prameňa a dermálna je vyrábaná niekde v laboratóriách pridaním nejakých minerálov a pod. :) snáď sa nemýlim :)

      Odstrániť
    2. Áno, áno, tak to je :) Termálna je tá z prameňa, dermálna je už upravená. Sú to super pomocníci, nech sa volajú akokoľvek :)

      Odstrániť
  3. Ja som ju tiež skúšala, podla mňa je super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moja reč :) Mám teraz doma ešte aj dve iné, kúpila som si ich v marci a teším sa na ne :)

      Odstrániť
  4. Vyhrala som ju v sutazi. Na osviezenie je prijemna, ale sama by som si ju urcite nekupovala.
    KAVIAREŇ-U-MAČKY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. My sme ju dostali na testovanie, ale občas si niečo také kúpim, rôznych značiek, aby som videla, či sú rozdiely alebo nie.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe