Fixačný púder od Vichy

17:30

Keď som sa začínala líčiť, len veľmi málo som sa zaujímala o to, ako dlho líčenie vydrží. Podstatné bolo, aby prežilo deň v škole, keď som prišla domov, odlíčila som sa, aby pleť mohla voľne dýchať a zbytočne som ju nezaťažovala. Čím som staršia, tým viac dbám o detaily. Chcem, aby môj make up vydržal dokonalý čo najdlhšie, prípadne s čo najmenším počtom úprav počas dňa. Bázy pod make up sa stali samozrejmosťou a hoci som im sprvu neverila, naučili ma, že dokážu zázraky. Hneď po nich ma uchvátili fixačné spreje na make up. Bola som na pochybách, či sa do nich oplatí investovať, ale rozhodne áno! A nakoniec som si veľmi zvykla na fixačný púder. Táto biela kôpka totiž dokáže divy. Už som vám písala o jednom takom púdri, dnes vám poviem o mojom favoritovi.




Ups! Takto to vyzeralo, keď sa skotúľal na zem.


O púdri si môžete prečítať:

     "Akcia:
Fixačný púder Dermablend v sebe obsahuje mikronizovaný prášok, ktorý fixuje make-up až na 16 hodín.
Dermatologicky testované. Testované na citlivej pleti. Vyrobené podľa prísnych noriem farmaceutického priemyslu. Účinnosť v kontrole testovaná dermatológmi.
Použitie:
Vhodný pre všetky typy pleti. Vhodné aj pre citlivú pleť. Vichy fixačný púder Dermablend Drží aj pri extrémnych podmienkach, napríklad v saune alebo plávanie.
Transparentné, nemení odtieň vášho make-upu."

Tento púdrik som si kúpila niekedy minulý rok. Za odmenu. Mala som po skúškach a povedala som si, že si doprajem niečo luxusnejšie a drahšie. Voľba padla na tento púder a neľutujem! Obal je plastový s čiernym vrchnáčikom, na ktorom síce vidno všetky otlačky a špinky, prach, všetko, ale vždy som ho leštila, aby bol čistý :) Je odolný voči pádom, raz sa mi zgúľal z umývadla a dopadol na kachličky, nerozbil sa, len, ako vidno aj na poslednej fotke, púder sa nahrnul do opačnej časti. V konečnom dôsledku mi to ale vôbec nevadilo, aspoň sa mi ľahko naberal na štetec. Inak má dosť veľké dierky na presýpanie púdru. Do kabelky by som ho z toho dôvodu nenosila, lebo by sa asi premiestnil do vrchnej časti všetok a len by to komplikovalo otváranie a nanášanie. Ako som už niekoľkokrát spomínala, fixačný púder je biely, ale nemusíte sa báť, že by zmenil farbu make upu. Ak ho dobre zapracujete do pleti, nebudete ani vedieť, že ste ho použili. Iba vidieť :) Je skvelý, lebo:
  1. zafixuje make up, ktorý vydrží omnoho dlhšie. Jeho dokonalý vzhľad predĺži o niekoľko hodín, čo som oceňovala najmä počas stáže, kedy som nemala čas ani na obed, nie ešte na zdokonalenie make upu počas dňa. Píše sa, že vydrží 16 hodín. Dosť to závisí aj od make upu, keď mám dobrý make up, tak výdrž sa pohybuje okolo tých 9 - 10 hodín bez hocijakej úpravy, čo je veľmi slušné.
  2. ak potrebujete lepšie prekrytie, môže sa použiť aj na klasický, farebný púder. V jemnej vrstve ptom ešte nanesiem aj fixačný púder,  nanášam ho kabuki štetcom, zafixuje a predĺži líčenie
  3. po použití tohto púdru je pleť úplne jemná, zamatová
Mám aj lacejšie fixačné púdre, ktoré si svoju úlohu tiež plnia - zmatnia, zafixujú a predĺžia líčenie. Tento mi veľmi vyhovoval aj preto, že je sypký, dlho mi vydržal a pleť bola taká hodvábna, krásna. 

Plusy:
  • väčšie balenie, ktoré dlho vydrží
  • transparentný púder nemení farbu make upu
  • fixuje, zmatňuje, na dlhé hodiny je pleť krásna, jemná, make up vydrží o niekoľko hodín dlhšie
Mínusy:
  •  nie je veľmi vhodný do kabelky
Púder má  gramov a jeho cena sa pohybuje okolo 22,50.

Ktorý transparentný púder je váš najobľúbenejší?

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Teraz si ma naozaj zaujala :-) A viem, že Dermablend je rada skôr na mastnejšiu pleť, takže určite skvele zafixuje a zabráni lesku. Určite sa na neho niekedy pozriem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ho už minula, ale rozmýšľam nad ním zasa :) Možno po štátniciach, keď bude dôvod obdarovať sa. Mám fixačné púdre od viacerých značiek, tento je najdrahší, ale aj najlepší :)

      Odstrániť
  2. Ja nad ním tiež dlhšie uvažujem, no akosi stále váham. Dúfam, že keď miniem jeden kompaktný, rozhýbem sa ku kúpe. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som váhala chvíľu, kvôli cene. Ale potom som kúpila a je super :)

      Odstrániť
  3. Ešte som o ňom nepočula. Vichy Dermablend a Normablend makeupy sú moje najobľúbenejšie, určite sa po ňom pozriem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Make up som od Vichy ešte nemala, ale nejaký si chcem kúpiť, keď miniem to, čo mám. Tento produkt odporúčam, veľmi preveľmi som bola spokojná :)

      Odstrániť
  4. Vichy dermablend make-up používam už 5 rokov, teraz som vyskúšala aj novinku Dermablend 3D iný by som si už ani nekúpila, najlepšie čo mohli na trh doniesť a plus s dermablend fix.púder , pleť ako detská predelka aspoň na 10 hodín 😊

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si zamilovala púder od ELF, ten vydrží tiež okolo 10 hodín a stojí pár eur :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe