Limitkománia!

16:01

Zriedka sa mi stane, že ma naraz očaria limitky od Essence a Catrice. A ešte zriedkavejšie sa mi stane, že by som si z jednej limitky kúpila viac ako dve veci. Essence nám naposledy priniesla rozkošnú limitku Cookies & Cream, ktorá bolo božská! Najradšej by som si z nej kúpila všetko, ale z ekonomického hľadiska by to bolo náročné a hlavne - mám toho už aj tak veľa a nesmiem nakupovať bezhlavo. Nakoniec som ale niekoľkým kúskom neodolala a kúpila som si ich. Catrice predstavila nádhené laky na nechty Luxury lacquers, mala som problém, ktorý odtieň si vybrať a nakoniec skončili v košíku dva.







ˇ

Laky mali pripojené milé nálepky. Ešte som ich nevyužila, možno časom. Zaujali ma farbami, peknými, telovými. Zvykla som si na výrazné červené odtiene, preto boli tieto príjemnou zmenou. Štetec je tenší, a preto mi lakovanie trvá trošku dlhšie, ale pracuje sa s ním dobre. Lak pomerne rýchlo schne, čo ma teší, lebo dlho bez ničnerobenia, aby mi pekne uschol, nevydržím. Krytie je veľmi dobré, stačila mi jedna vrstva.
Výdrž je tak 2 - 3 dni, potom som už mala obité končeky nechtov a hoci by sa to dalo opraviť, odlakovala som ich. Celkovo som veľmi spokojná a ak v DM natrafím na odtieň, ktorý ešte nemám, kúpim si ho. Cena jedného laku s nálepkami je 2,19.




Lesk na pery som pôvodne nechcela. Pri upratovaní kúpeľne som však zistila, že väčšina mojich rúžov aj leskov je v tmavších a výraznejších farbách, preto som siahla po tomto. Je bledulinký a perleťový. Pekne vyzerá na perách a rada ho použijem aj na tmavší rúž, ktorý pekne zjemní. Je sladký a veľmi chutný :) Príjemne vonia. Aplikátor má dobrý tvar, vďaka čomu sa nanáša ľahko. Výdrž je taká klasická lesková, menšia, ak jete alebo pijete, dosť sa otláča, inak vydrží okolo tej hodinky a kúsok. Cena je 2,19.




Hnedých očných tieňov mám ako maku - možno aj trochu viac. Ale tento mi hneď padol do oka, preto som si ho po chvíľkovom váhaní nakoniec kúpila. Je dobre pigmentovaný, veľmi sa nepráši a so štetcom sa nanáša ľahko. Vždy ho používam na bázu pod očné tiene, lebo vďaka nej všetky očné tiene aspoň čo to vydržia. Jeho výdrž bola okolo 6 hodín, potom sa zlieval a trošku sa otláča na horné viečko. Napriek tomu jeho kúpu neľutujem, lebo je veľmi pekný a keď idem niekam na kávičku, prechádzku, či nákup, slabšia výdrž mi neprekáža.




Lícenku som si kúpila preto, lebo som si povedala, že je najvyšší čas konečne sa s ňou naučiť líčiť. Podobne ako s bronzérom, aj s ňou to bol dosť veľký boj - pri prvom použití som mala líčka ako Marfuška z Mrázika. Lícenka je dobre pigmentovaná a má krásnu farbu. Som si istá, že keď sa s ňou naučím pracovať, bude mojím verným spoločníkom. Zatiaľ som ju mala len pri pár hodinových líčeniach ( raz keď som šla do kina, raz na kávu), kedy obstála dobre, vydržala pekná. Cena je 3,29.




Laky som mala odfotené aj na celej ruke, ale po probléme s fotoaparátom sa mi všetky fotky vymazali, preto som to odfotila aspoň takto.







V limitke Luxury lacquers nájdete nádherné pieskové laky, ktoré ma uchvátili. Holografické laky ma nikdy nezaujali a ani tieto ma neprinútili premýšľať nad ich kúpou. Pri pieskových som si veru dlho vyberala :) Nakoniec som si vzala červený a marhuľový. Laky majú výborný štetec, je širší a veľmi dobre a rýchlo sa s ním lakuje. Na obale je napísané, že potrebné sú 2 vrstvy. Červený má dobré krytie, ale marhuľkový mi moje biele nechty nezakryje, čo môžete vidieť aj na posledných dvoch fotkách. Neprekáža mi to, lebo v podobnej farbe mám normálny lak, potom naň dám tento a budem spokojná. Rýchlo schnú, preto sa stali mojimi miláčikmi. Výdrž je tiež dobrá, vydržali mi 4 dni, potom som mala trochu obité končeky, čo sa dalo ľahko zatrieť a nechty tak vydržali pekné ešte pár dní. Cena laku je 3,69.

Výrobky kúpite buď v DM alebo na http://www.mel.sk/. Pri nákupe v drogérii je menšie riziko, že sa vám neujde to, čo chcete, preto som si nakúpila na internete.

Máte niečo z tývhto limitiek? Ako ste spokojné? :)

You Might Also Like

17 Vaše komentáre

  1. ten ružový lak od catrice je krásny :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mali tam nádherné farby :) Fakt som mala po dlhej dobe problém vybrať si :)

      Odstrániť
  2. Ružový Catrice som u nás v DMke obdivovala, myslela som, že nevyužijem. Je nádherný! Asi si po ňho pôjdem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sú laky nezmary :) Dlho vydržia rovnako krásne, neolupujú sa a je na výber z mnohých odtieňov :)

      Odstrániť
  3. ty oční stíny se mi moc líbí..a tvářenka taky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiene sú v ponuke troje, nejako ma o hnď ťahalo k týmto hnedým. A lícenka je krásna, len mi ešte chýba zručnosť :)

      Odstrániť
  4. Limitke Catrice som neodolala už dávno, keď som na ňu natrafila v Nemecku. Zato Cookies & Cream som odolala, hoci som ich mala na dosah ruky. Tá limitka sa mi farebne veľmi páčila, no konečne u mňa vyhral zdravý rozum, pretože nič z toho skutočne nepotrebujem :)
    Ale tvoj nákup sa mi, samozrejme, páči...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si dávnejšie z limitiek nič nekúpila, preto som si teraz dopriala :) Pozerala som tie nasledujúce, čo by sa k nám mali dostať a tam asi nakupovať nebudem. Táto je celá krásna :)

      Odstrániť
  5. Tá lícenka ma hneď ,,očarila" :D a dovtedy som po nej pokukovala až kym v DM nebola 25% zlava na dekorativku tak to som vtedy urobila väčši nakup dekorativky tak som zobrala ja tu licenku a musim povedať že henta vec je pigmentovaná jak blázen :D kým sa s ňou naučim líčiť tak to ešte potrvá :D <3 božský odtieň, ešte mám zálusk na tú od elfu - pečenú peachy cheeky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím :) ale pôjde to, lebo od jemných líčok môžeš byť až Marfuška, ako som bola ja :) Mám nejaké lícenky od Elf, ale ešte som ich veľmi nepoužívala, chystám sa :)

      Odstrániť
  6. Naozaj vydarená a rozkošná limitka :) Mňa zaujali lícenky musím si ich najbližšie obzrieť z blízka, dlho som od Essence nič nemala, ale ich limitky mám celkom rada :) Missy z LIPSTICKS JUNGLE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi milá je :) Taká hravá a farby má úplne super. Bola som prekvapená tým, ako je lícenka dobre pigmentovaná, už sa len naučiť líčiť a bude dobre :)

      Odstrániť
  7. Tie limitky od Essence sú nádherné a krásne voňajú.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je pravda, voňala som krém na ruky a úplne na zjedenie vonia :)

      Odstrániť
  8. joj ja mam z limitky C&C vsetky ocne tiene a nelutujem. Hoci ten hnedo-bronzovy som si myslela, ze bude skor len svetlohnedy a bez shimmeru. Nevadi. A ten svetly ruzovy je bozsky. Velmi pekne vytiahne zelenu farbu oci :) Licenka je fajn ale tie trblietky ma takisto trochu hnevaju. Mam problematicku plet so sirokymi pormi a toto na ne vcelku upozoeni. Alebo si to aspon namyslam. No a inak u lakov mi vacsinou nevadi, ked pruhuju ale tieto prihuju dost. Takze nakoniec som rada, ze som vzala len jeden.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si na ne rada dávam trblietky, vtedy mi to pruhovanie nevadí, celkovo som s nimi celkom spokojná :) A tiene som si obľúbila hneď, krásne sú. Lícenky veľmi nepoužívam, lebo to neviem, ale v lete budem experimentovať :)

      Odstrániť
  9. Catrice má super laky :) Táto limitka od essence je nádherná :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe