Po cestách - necestách, hlavne vždy so svojím sprcháčom

18:55

Rada sa túlam a spoznávam nové miesta. Je to výborný relax, keď človek môže na pár dní opustiť svoju rutinu a objavovať čaro iných zákutí. Balím sa spôsobom, čo keby... Čo keby pršalo? Čo keby sa prudko ochladí? Čo ak sa zašpiním a nebudem si mať čo obliecť? Čo ak ostanem pár dní dlhšie? Kvôli takýmto a mnohým ďalším otázkam chodím nabalená aj na krátke výlety a zväčša mám čo robiť, aby som do tašiek natrepala oblečenie, topánky a kozmetiku. Na cesty si nenosím všetko, čo potrebujem ku svojim rituálom krásy a aj to málo, čo si vezmem, sa snažím ešte nejako okresať. Preto preferujem malé balenia kozmetiky, neznášam prelievanie z veľkých obalov do menších. Moje dva sprchové gély, o ktorých vám teraz napíšem, spadajú do kategórie Hurá na  cesty, hlavne čistá a voňavá :)






O sprchovom gély si môžete prečítať:

    "Esencia ruže a ružovej vody (získanej destilovaním kvetov) je dlhodobo uznávaná pre svoje sťahujúce, upokojujúce a osviežujúce účinky. Náš sprchový gél jemne čistí pokožku a zanecháva ju delikátne prevoňanú. Pena do kúpeľa sa zmení na bohatú penu so sviežou a jemne ovocnou vôňou."

Sprchový gél som si kupovala, keď som chcela získať aj mini krémy na ruky. Už dávnejšie som chcela skúsiť niečo od tejto značky a vtedy prišiel ten spontánny impulz, že sa ide nakupovať :) Ružové výrobky mám veľmi preveľmi rada, aj preto padla voľba na sprchový gél s ružou. Má 75 ml, je malý, vhodný do tašky nech idem kdekoľvek. Jednoduchý obal je pekný a vďaka zlatému vrchnáku neprehliadnuteľný. Jeho vôňa ma vrátila o viac ako desaťročie dozadu, do spálne mojej starkej. Rada som sa tam hrávala, lebo  babička tam mala kopec krásnych vecí, hracie skrinky, rolničky, sošky a malé flakóniky naplnené tou najkrajšou vôňou - vôňou ruží. Často som chodila okolo flakónikov a ovoniavala ich a ružová vôňa mi utkvela hlbokov v spomienkach. Tento sprchový gél vonia ako kúsok môjho detstva, preto ho mám tak rada. Pení jemne, pokožku nevysušuje a počas sprchovania sa okolo mňa vznáša ružový obláčik. Vrelo odporúčam! 75 ml sprchový gél stojí 5,50.



O sprchovom gély si môžete prečítať:

   "Osvieženie pokožky s vitamínovými perličkami.Vitamínový sprchový gél s olivovým olejom lisovaným za studena a hodnotnými vitamínmi osviežuje a oživuje pokožku. Vmasírovať do navlhčenej pokožky celého tela a opláchnuť vodou.
Zloženie

Aqua, Acrylates Copolymer, Sodium Laureth Sulfate, Coco Glucoside, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-4 Rapeseedamide, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Cocoamphodiacetate, Panthenol, Olea Europaea Oil, Sodium Ascorbyl Phosphate, Lactose, Microcristalline Cellulose, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Tocopheryl Acetate, Parfum, Tocopherol, Retinyl Palmitate, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Citronellol, Limonene, Benzyl Salicylate, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Geraniol, C.I. 75120, C.I. 11680."


Sprchový gél má 200 ml, ale mne sa podarilo vyhrať jeho mini cestovnú verziu, ktorá má 50 ml. Určite by som privítala, keby sa dá takýchto malých balení nakúpiť v drogériách či v lekárňach, pretože šetria miesto. Vôňa je nesmierne energizujúca -  vzpruží nielen telo, ale aj myseľ. Navyše obsahuje vitamínové perličky, ktoré dodajú pokožke to, čo potrebuje. Vonia krásne, prevonia vzduch v kúpeľni, človek sa po sprche cíti ako vymenený. Jemne pení, pokožku nevysušuje a vytvára dobrú náladu :) 200 ml balenie stojí okolo 6 eur. 

Brávate si na cesty malé balenia? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Tiež by som chcela, aby sa dali kúpiť aj menšie balenia je to veľmi praktické na cestovanie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, síce som videla v drogérii prázdne plastové obaly, čo je super, ale ja nemám veľmi rada prelievanie, lebo mám pocit, že len plytvám gélom alebo šampónom, keď ostane aj v jednom, aj druhom obale. Preto sú tieto gély super :)

      Odstrániť
  2. ahoj,prosim ta Rose 4reines sa da aj v obchode zakupit ci len cez e-shop?vdaka.inak ja tie mini balenia zvyknem kupovat v DM,ale ja som to vyuzila skor v praci bohuzial bez dovolenky.nezvyknu to byt sice zname znacky ale ako jednorazovka staci :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pozerala som na ich stránkach a kúpiť sa dajú v BA a v Žiline :) Ja som na dovolenke bola,fúúú, dávno, ale občas ideme na víkend k mojim krstným,prípadne ku kamarátke a vtedy si vždy vezmem všetko potrebné so sebou :)

      Odstrániť
  3. u mňa zabodoval mandľový krém na ruky, odporúčam aj peeling na ruky od nich :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za tipy :) ešte som od nich neskúsila veľa vecí, rada si nechám poradiť :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe