Medový šampón s kondicionérom

18:05

V posledných týždňoch som minula veľké množstvo produktov. Neviem, ako sa mi to podarilo, ale teším sa z toho, lebo zasa budem môcť kúpiť niečo iné :) O výrobkoch značky Pleva som písala už viackrát, lebo aj napriek tomu, že som značku nepoznala, som si kúpila hneď niekoľko produktov. Urobila som dobre - zo všetkými som bola viac menej spokojná a každý mal niečo do seba. Posledným produktom z môjho nákupu, o ktorom som ešte nepísala, je medový šampón s kondicionérom. Zaujal ma, pretože mal fakt úplne nešampónový obal :)






O šampóne si môžete prečítať:

     "Spevňuje vlasové korienky a zregeneruje pokožku. Kondicionér pomôže vlasy vlasy rozčesať a dodá plnosť vášmu účesu. Šampón obmedzuje tvorbu lupín."

Ako som už spomenula, obal je veľmi zaujímavý. Neviem si pomôcť, ale mňe pripomína termosku :) Má 100 gramov, preto je malý, všade sa vmestí a nezavadzia. Vďaka plastovému obalu je ľahký, preto je .vhodný aj na cestovanie - nezaberie veľa miesta a nezaťaží tašku. Vôňa je veľmi príjemná. Je sladká medová, ale nie výrazná, vtieravá a rušivá. Mám rada med v každej podobe, dávam si ho do kávy, do čaju, do koláčov, aj v kozmetike je mojím obľúbencom. Preto mi táto vôňa vyhovuje a veľmi rada si kupujem rôzne medové prípravky. Je pomerne riedky a pení dobre, stačí len trochu šampónu a viac vody - vznikne bohatá pena. Pri prvom použití sa vždy bojím, ako zareaguje môj atopický ekzém, nie raz sa mi stalo, že pár hodín po zmytí ma pokožka svrbela tak, že som sa musela zmyť opäť - a šampón som mohla dať mamine alebo sestre. Pri tomto som žiaden problém nemala - šampón síce pokožku neregeneroval, ale ani nevysušil, čo je pre mňa najdôležitejšie. Po jeho použití už nepotrebujem kondicionér, pretože šampón ho obsahuje. Vlasy sú po umytí veľmi jemné, pekne sa lesknú, príjemne voňajú a ľahko sa rozčesávajú. 

Plusy:
  • obal vyzerá ako termoska :)
  • je malý a ľahký, vhodný aj na cestovanie
  • príjemná, medová vôňa
  • nevysušuje pokožku hlavy, vlasy sú jemné, lesklé, ľahko sa rozčesávajú
Mínusy:
  • žiadne, čo sľúbil, to splnil
Šampón som kúpila na stránke http://www.maxcare.sk/, kde stojí  2,79.

Máte radi med a medové výrobky? :)


You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Med zbožňujem, ale zatiaľ som také výrobky nepoužívala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Treba skúsiť, je to zážitok pre čuchové zmysly :)

      Odstrániť
  2. Lucka med zbožňujem a u nás v rodine máme obrovskú spotrebu medu. Na naše šťastie máme známeho včelára od ktorého berieme domáci med. Takže nie sme odkázaný na ten riedený cukrovou vodou z obchodu. Čo sa týka kozmetiky s obsahom medu nepamätám sa na nejaký mimoriadny produkt, ktorý by som používala. Ale pokiaľ je kozmetika prírodná a obsahuje kvalitný med tak si myslím, že našej kráse určite prospeje. Ja si zvyknem robiť domácu medovú masku a po jej aplikácii je pleť naozaj jemná a hladká takže za mňa med určite ÁNO!
    Modrá Púpava

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe