Celulinie - sprchový olej proti celulitíde

17:48

Anticelulitídny špeciál pokračuje :) Dnes bude reč o výrobku, ktorý som prvý raz skúsila pred rokmi. Saloos som vtedy nepoznala, ale vďaka jednej spolužiačke som sa odhodlala skúsiť pleťový olej. U nás v meste sa vtedy nedal kúpiť, nebol v predajniach, preto som ho zháňala v Nitre. Dnes sa už aj v Piešťanoch pootvárali malé zdravé obchodíky, kde možno kúpiť chutné biopotraviny, čajíky i kozmetiku. Ak si chcem kúpiť len nejakú drobnosť, je to ideálne. Sprchový olej proti celulitíde Celulinie od Saloosu som si opätovne kúpila pred pár mesiacmi. Už som ho mala viackrát a opäť som si povedala, že ho chcem mať doma.





O sprchovom oleji si môžete prečítať:

      "Podporuje krvný a lymfatický obeh, je vhodný pri celulitíde. Povzbudzuje psychiku, napomáha koncentrácii.  Osviežuje telo aj myseľ po celodennej námahe. Urýchľuje odplavovanie toxických látok z tela.
 Zloženie:
  • Olej lisovaný za studena bio slnečnicový
  • Esenciálne oleje Jalovec, Gep, Citrón a Pomaranč
  • PEG-40 Sorbitan peroleate, Laureth-4, Lecitin
  • Vitamíny A, E, F"
Na Saloose mám veľmi rada to, že si možno vybrať z rôznych veľkostí. Sprchový olej kúpite v 125, 200 a 500 ml baleniach (ja som mala teraz 125 ml). Obal sa mi páčil, bol z veľmi pevného plastu, ktorý sa ani nepohne, preto sa nemusím báť, že by sa nejako zdeformoval. Je priesvitný s peknou etiketou. Jednoduché, ale pekné. Olej bez problémov vyteká zo zúženého hrdla, niekedy oveľa rýchlejšie, akoby mi bolo milé :) Ale to je len nepodstatný detail. Prekrásne vonia. Je to veľmi svieža, energizujúca a povzbudzujúca vôňa, letná a ľahká ako svieži vánok. Pri umývaní prevonia vzduch v kúpeľni a rozplynie sa ako jarná hmla. Požívanie tohto oleja je zábava. Na mokrú pokožku stačí naniesť trošku tohto voňavého zlata a masírovať. nevzniká pena, ale akýsi jemný biely povlak, ktorý čistí pokožku. Výborne sa mi osvedčil v spojení s masážnou hlavicou alebo rukavicou. Povedať, že funguje bez cvičenia a ďalších výrobkov, by bolo klamstvo. Bez správnych zmien v životospráve sa nedosiahne nič. No ak sa učinia, všetko môže mať úplne iné rozmery. Olej je vynikajúci. Pokožku krásne hydratuje a zjemňuje a je schopný úspešne bojovať s celulitídou. Pripraví pokožku na krém alebo gél a jeho používanie je príjemné a relaxačné.

Plusy:
  • na výber z niekoľkých veľkostí
  • krásna, svieža, citrusová vôňa
  • vytvára jemný biely povlak, takmer nepení
  • pokožku jemne čistí, hydratuje a pri dlhodobom používaní úspešne pomáha s celulitídou
Mínusy:
  • sám o sebe s celulitídou veľmi nepomôže, treba aj cvičiť, hýbať sa, veľa piť, zdravo jesť
Celulinie sprchový olej kúpite v zdravých obchodíkoch, cena závisí od veľkosti balenia.

Používate sprchové oleje? :)

You Might Also Like

7 Vaše komentáre

  1. pouzivala som olej Cellulinie :) bol vyborny. hydratacny,nelepivy,vonavy.....myslim,ze fungoval,len musite cvicit a zdravo jest :) a tekutiny :) a ladove sprchy :) a masaze a a a a....... :D a budete krasne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne ako píšeš :) Funguje, ak sa k tomu pričiníme :)

      Odstrániť
  2. O tomto počujem prvý krát, ďakujem za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Saloos má aj masážny olej proti celulitíde, tiež odporúčam :)

      Odstrániť
    2. určite niekedy vyskúšam :)

      Odstrániť
  3. Ahoj, prosím ťa, nemáš tip kde v PN zohnať výrobky saloos ? Okrem auparku, tam je to celkovo dosť predražené, vďaka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, skús na Kukučínovej v prírodnej lekárni alebo na pešej zóne, vedľa predajne čajov :) Viem, že tam je, ale neviem, za aké ceny :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe