K letu patrí ružová

16:45

Boli časy, keď som si myslela, že ružová je pre bábiky. Moje lesky aj rúže boli tmavých farieb, ktoré mi pridávali roky. Čím som staršia, tým radšej mám nežné, jemné, pastelové, ružové ( rôzne odtiene) farby, ktoré pôsobia dievčensky. Červený rúž som si síce kúpila len nedávno, ale vždy mám pocit, akoby som zostarla o niekoľko rokov. Asi som ten typ, ktorému rúž Femme fatale jednoducho nesvedčí. O to častejšie radšej používam lesky a tónované balzamy jemných farieb, pri ktorých mi moja mamina nepovie, ako som sa to zasa namachlila :) Dnes vám ukážem tónovaný balzam ako stvorený na leto: Pout Polish od Sleek.







O balzame si  môžete prečítať:

     "Pout Polish je balzam, ktorý vyživuje a hydratuje a zároveň dodá Vašim perám farebný nádych a prirodzený lesk. Má SPF 15. Obsahuje mandľový olej, bambucké maslo, vitamín E. Udržiava Vaše pery krásne, chránené a hydratované. 
Nebolo testované na zvieratách. 10g/0.340z"

Keď sa mi balzam prvý raz dostal do rúk, nevedela som sa naň vynadívať- veľký čierny vrchnák, na ktorom dominuje ružový nápis Sleek na plochom tégliku - také som ešte doma nemala. Vďaka tomu, že je ploský (alebo štíhly?) sa mi vmestí do kozmetickej taštičky i malej kabelky, keď idem von. Mám odtieň Frosting. Po otvorení som mu začala hovoriť moja ľadová ružová. Nadchla ma, je krásna, je jemná, je dievčenská. Veľmi pekne vonia, sladko a niekedy mi pripomenie kokos :) Rovnako sladko chutí, čo je dôvod toho, prečo si ho musím častejšie nanášať. Balzam je veľmi hustý, ale dobre sa nanáša a rozotiera. Preferujem štetec na rúž, aby som tam nemusela pchať prsty, tiež mám pocit, že s ním si viem balzam naniesť krajšie a rýchlejšie bez toho, aby som ho mala aj pod nosom. Vďaka SPF 15 je ako stvorený na letné prechádzky, lebo chráni pery pred škodlivým slnečným žiarením. Ako balzam slúži výborne. Pery hydratuje, zjemňuje a chráni. Pri veternom počasí zabraňuje ich vysušeniu. Ja ho používam najčastejšie, keď idem von. Vynikajúco mi nahradil rúže aj lesky, lebo dodá perám jemný ružový nádych a lesk. O výdrži sa je ťažko baviť, keďže mi chutí :) Ale hodinku, občas aj dve, je pekne vidieť, že je na perách.

Plusy:
  • pekné balenie, ktoré sa mi všade vmestí
  • krásne vonia
  • chutí!
  • je hustejší, ale dobre sa nanáša
  • je výborný ako balzam a lesk, pery hydratuje, chráni, zjemňuje a dodáva im jemný farebný nádych
Mínusy:
  • mne nikdy dlho na perách nevydrží :)
Pout Polish kúpite v dvoch odtieňoch na stránke http://www.romiebeauty.sk/, kde stojí 7 eur.

Čo máte najradšej od značky Sleek? Alebo ste ako ja, ešte len sa s ňou oboznamujete? :)



You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Sleek je skvelá značka. Ktorá má super produkty za rozumné ceny. Ja mám od Sleek paletku Oh so special a od tej doby prakticky nepoužívam žiadne iné očné tiene. :-)
    http://bar-bor-ka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám zatiaľ Mua paletku ako splnený sen, ale Sleek je na zozname :)

      Odstrániť
  2. Mne tieto ľadové odtiene vôbec nepristanú a tento je nádherný!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, tento je veľmi pekný, ešte bol v jemnej hnedej, ale povedala som si, že ružová bude super letná :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe