O mojom krásnom letnom obľúbencovi, ktorý drží a drží :)

14:05

Niekedy je to veľká radosť ísť do schránky a nájsť si tam zľavové kupóny na nákup :) DM drogéria nás tak poteší i milo prekvapí. Pred pár mesiacmi som vďaka nim prišla k novému laku od Astor Perfect Stay Gel Shine, ktorý má na nechtoch vydržať až 10 dní. Spokojne som sa vybrala do obchodu s cieľom vybrať si nejakú peknú farbu. Ehm, podobný cieľ malo niekoľko žien predo mnou, lebo mne ostali v regáli 3 laky v dvoch odtieňoch. No... Nemala som veľmi na výber, buď ber alebo nechaj tak. Preto som brala. Letný, doma pomenovaný rôzne, od marhuľového, broskyňového, divokého až po krásavca (inak je to odtieň creamy coral). Lebo on krásavcom naozaj je. Ale vydrží naozaj 10 dní tak, ako sľúbil?






O laku si môžete prečítať:


     "Perfect Stay Gel Shine je lak na nechty, ktorý Vám garantuje profesionálny vzhľad počas celých 10 dní - bez najmenšej chybičky. Nechty budú vždy dokonalo lesklé, oslnivo farebné, so vzhľad pripomínajúcim gelový povrch ako zo salónu. Budete mať pocit, že máte každý deň čerstvo nalakované nechty!


Zloženie 3v1 Vám poskytuje, že v tomto laku na nechty máte podkladový lak, farebný lak a vrchný lesk. Čiže v jednom výrobku nájdete 3 potrebné vlastnosti výrobkov, ktoré potrebujete pre dokonalé nechty. Vďaka úprave gel shine budú Vaše nechty 10 dní krásne lesklé. 


Vďaka plochému a širokému profesionálnemu štetčeku Superior Salon Pro bude nanášanie veľmi rýchle, presné a jednoduché. Všetko jedným ťahom. Unikátne, patentované zloženie obohatené o LYCRA®* dodáva dlhotrvajúci, odolný vzhľad s maximálnou flexibilitou a odolnosťou proti nárazom."

Toto bol môj prvý lak, ktorý sľuboval podkladový, farebný i vrchný lak. A taktiež nesmiem zabúdať na to, že mal pripomínať gélové nechty ako zo salónu. Každopádne, tento lak bola pre mňa výzva a ja som sa spokojne pustila do skúšania. Má 12 ml, je teda dosť veľký a obal je chutný. Má šikovný štetec, ktorý je dosť široký a naviac sa akoby prispôsobuje ťahu, preto sa mi s ním výborne pracuje. Krytie je tiež veľmi dobré. Pri mojich bielych nechtoch sa mi nestáva často, že by mi stačila jedna vrstva, ale pri tomto aj jedna vyzerá super. Dávam si síce vždy dve, ale to je skôr pre môj dobrý pocit. Výdrž by mala byť 10 dní. 7 mi vydržal, čo je tiež úžasný výkon. Lak prežije naozaj veľa -
  •  drhnutie dvoch kúpeľní aj dlážky s tvrdým kartáčom - ani sa nepomohol
  • umývanie desiatok pohárov kvôli zaváraniu - lak držal, ako mal
  • prežil vytrhávanie buriny medzi jednotlivými kúskami zámockej dlažby, moje strihanie kríkov (divím sa, že to som prežila aj ja, všade boli pavúky)
Aj keď lak obsahuje aj podkladový lak a nadlak, vždy použijem aj jedno, aj druhé. Možno preto sa lak vôbec neodlupuje, až po ozaj dlhej dobe. Zaujímavé na ňom je, že keď ho mám na nechtoch skoro týždeň, akoby sa začal odlepovať a nejde dolu po kúskoch, ale takmer celý na jedno stiahnutie. Neviem, či je to spôsobené mojím podkladovým lakom, ale neprekáža mi to. Musím si len dať pozor, aby som to nestrhla a nenarušila štruktúru nechtu. Vzhľad je krásny, nechty vyzerajú ako z katalógu.

Plusy:
  • lak je dosť veľký
  • má šikovný štetec
  • dobré krytie
  • dlho vydrží, mala som ho na nechtoch týždeň
  • ľahko sa odlakuje, niekedy aj odlepí :)
Mínusy:
  • párkrát mi trošku zafarbil nechty, ale nie na dlho
Lak kúpite v drogérii aj na internete, jeho cena sa pohybuje rôzne, ja som ho kúpila v zľave za 3,40.

Máte skúsenosti s gélovými lakmi? :)

You Might Also Like

9 Vaše komentáre

  1. mám od včera lak od avonu.už dnes vyzerá ako iné po troch dňoch.tiež nejaký gelový,či aký.nevyhodím ho,farba je pekná.a to som len umyla riad a x-krát ruky..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja mám doma asi 15 Avon lakov, z toho 5 gélových. Farby sú krásne, ale väčšina z nich sa po dni lúpe... takže presne viem, o čom hovoríš :)

      Odstrániť
  2. Krásny lak je skvelý, že tak dlho vydrží na nechtoch mne sa celkom osvedčil od rimmelu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne zasa Rimmel nepríde veľmi kvalitný, okrem ich pieskových lakov mám všetky za deň - dva olúpané. Ale farby má krásne :)

      Odstrániť
    2. No mne dlho vydržali pieskové :)

      Odstrániť
  3. Moc krásná barva..hlavně na léto :)

    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Napíšem do môjho budúceho wishlistu :) Ale ja si počkám na zľavu :D Aj tak už ich mám dosť :) Inak pekný odtieň :))

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe