Toto už nikdy viac! Part 3

17:35

Vianoce sú u nás časom, kedy sa kozmetika daruje bez výčitiek svedomia, že toho mám plné poličky (keby len poličky). A občas aj bez rozmyslu. Každý rok opakujem, že kozmetiku by Ježiško nosiť nemusel, lebo jej mám kopec ( taký väčší). Každý rok si pod stromčekom nájdem nové sprchové gély, dezodoranty, balzamy na pery a podobne. Parfumom sa poteším, lebo tých nikdy nie je dosť - za predpokladu, že vonia krásne a neskončí ako osviežovač vzduchu. Nechcem vyzerať nevďačne, ja sa veľmi teším zo všetkého, čo dostanem. Horšie je len to, ak mi daná vec nesadne. A ešte horšie je, keď nesadne nikomu. A najhoršie je, keď neviem nájsť viac pozitívnych ako negatívnych vlastností. To sa mi stalo s dvomi nepodarkami Go&Go Cosmetics.







O sprchovom géle si môžete prečítať:

     "Svojim zložením pôsobí jemne na pokožku celého tela. Dodáva pocit čistoty a sviežosti. Použitie: Malé množstvo gélu naneste na hubku, alebo na dlaň, napeňte a jemne umývajte."

Netuším, kde ho krstná kúpila. Bežne nachádza malé, dokonalé obchodíky, kde kupuje úžasné veci. Našla  obchodík s cukrovinkami môjho detstva, second hand, kde kupujem nové veci, ešte s visačkami, za vysnívané ceny, v jednom obchode kupujem balerínky po dve eurá. Ale toto, toto nevyšlo. Našla som ho na internete. 300 ml stojí 1,49, čo by pravdepodobne zlákalo aj mňa. Ale najskôr by som ho musela ovoňať a hneď by som vedela, že by som ho nekúpila. Obal je celkom milý, ružový nežný, plastový. A tu končím s tým, čo sa mi na ňom páči. Len obal. Vôňa je veľmi umelá. Mala som dva, jeden bol môj, jeden sestrin. Kombinácia granátové jablko - figa sľubovalo exotickú vôňu. Nestalo sa - vonia sladko, ale neurčito a naozaj zbytočne umelo. Limetkový sprchový gél voňal ako jar. Alebo skôr nevoňal. Od sprchového gélu čakám aspoň akú takú penu. Tento nepenil, nevoňal. Ako taký horší priemer. Nakoniec ma prešla trpezlivosť a skončil ako mydlo na ruky. Tam mi neprekáža, že nijak extra nevonia, ani to, že je dosť riedky, čo nemám veľmi rada, ani to, že až tak veľmi nepení. Nevyhodila by som ho, preto som rada, že sme ho minuli aspoň takto a viem, čomu sa budem vyhýbať.

Plusy:
  • pekný obal
Mínusy:
  • umelá, nie výrazná vôňa, ako jar na riad
  • riedky
  • nepení
Ako som spomenula, neviem, kde  ho krstná našla, ale na internete som ho videla za 1,49.

Máte sprchový gél, o ktorom viete, že ho už viac nekúpite?



You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Ja som spokojná so sprcháčmi od balea :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja mam rada kvetove svieze vone a najviac ruzu

      Odstrániť
  2. mám sprcháč od avonu,umývam s ním okná a dlážky.na seba ho proste nedám.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám rada ich sprchové gély Senses, ostatné ma veľmi nezaujali.

      Odstrániť
  3. :D No ja som tiež veľmi spokojná so sprchovacími gélmi Senses od Avonu, pravdu povediac, iné ani nepoužívam... ale v minulosti som tiež natrafila na jeden krémový ružový, ktorý tak otrasne voňal, že som ho musela proste vyhodiť, aj keď to odporovalo môjmu presvedčeniu, že všetko proste treba domíňať... :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Senses sú super sprchové gély :) Doma ich máme niekoľko, mám rada tú rozmanitosť :) A aj sprchové krémy sú super :)

      Odstrániť
  4. Sprcháče mám ráda takového toho "sportovního rázu, jako Adidas a Playboy. Hrozně dobře to voní! :) A pak klasika, jako Lactovit. :)

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe